America (152)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Pantero fiind operatie la burta cred ca e ca sa elimine aerul sa nu ramina umflata, (ca la cezariana) dar poate vorbesc timpenii.

Eu am trecut si peste asta cu organic-ecologic-crestin si democrat. Apogeul a fost in baia mea super frumoasa (v-am aratat vreodata poze? vreti?) mi s-au ars bulburile alea supersmechere care au costat o avere ca tin 7 ani si le lua cam 4.5 ore sa se aprinda bine, dar era OK noaptea cind n-ai chef de lumina in ochi.

Ioana sotu e cosmonaut?
Am avut sedinta cu parintii. Cica au avut un mistery contest care e pe citeva saptamini si aduna clue-uri prin toata scoala etc. Cica Marcu s-a prins cine a furat nu stiu ce dar nu i-a dat voie sa spuna ca mai e ceva timp si sa nu spoil ptr ceilalti. Ce spanac de contest e asta mei???
Ca sa nu va mai zic ca la Talent show i-au pus muzica cu voce peste el, ca asa au toti copiii si sa nu se simta prost ceilalti.
stupid american EOE,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Da, asa e, Andrada, am auzit si eu de mamici care se plangeau de copilasii lor ca nu au fost lasati sa spuna tot la concursuri de teama sa nu se simta prost ceilalti participanti. O tampenie. Atunci de ce mai este concurs? Care mai e sensul competivitatii?
Dar bucataria ai facut-o sau este in plan?
Frigiderul care am vrut sa il cumparam de Valentine's Day s-a scumpit cu 300 de dolari. No, merci. Asteptam. Nu ma grabesc.
Ne-am facut taxele si luam inapoi vreo $6000. Nu va zic ca sotul a mai introdus o data datele in program ca nu cumva sa fi gresit noi ceva.
Ioana, ai niste baieti tare frumosi. Am vazut ceva din pozele tale si intr-una era "Te iubesc mult Ciuffi" sau ceva asemanator.
Edit: Panteruta, imi amintesc ca dupa ce am nascut-o pe Eva si mi-au scos placenta ma tot apasau pe burta sa se elimine ce mai era inauntru.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Aveti idee cum pot copia muzica mp3 de pe Youtube?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Andrada, a lucrat pentru NASA dar nu e cosmonut...e inginer si s-a specializat pe cercetare medicala...si faceau niste teste acolo pt niste senzori cardiaci proiectate pt astronauti... faceau looping cu un avion special...la Huston parca...

daaa Ciuf, s-a pozat si el sa se dea mare...cand intrau in gravitatie 0...plutea pe acolo si mi-a scris: te iubesc muuuuuuuuuult ciufi...eu eram gravida si singura acasa de 2 sapt...el era la teste, au fost o surpriza frumoasa atunci pozele...mi le-a si trimis nevoie mare...mandru ca un paun...

Minunile mele 1
Minunile mele
Amestecate
Alte poze
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Eu stiu ca de pe youtube nu poti sa download;poti doar sa asculti-vizionezi

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

ciuf e un program special care le transforma si e gratis dar mie nu mi-a mers asa ca le caut direct mp3.

Ioana site-ul asta n-a avut niciodata un rocket-scientist (sau pe acolo) nu ne onoreaza sotu sa-l intrebam si noi de una de alta?
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Era unul vixy.net cu care se putea descarca de pe youtube, in ultimul timp mergea mai mult nu. Acu' nu mai stiu ca nu l-am mai folosit.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ceva asemanator se intampla si la David la scoala...vor da (David pt prima data) testele anuale (fcat-ul si cele nationale) si copiii nu vor stii ca sunt testati...ca sa nu ii streseze

Andrada nu ne-ai aratat poze...hihi...pun si io poze cu gardu ca atat am reusit (sper ca doar deocamdata) sa innoim

Noroc cu sporturile...acolo mai simt si ei gustul competitiei adevarate

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

delia, felicitari pt sarcina si sa fie usoara si fara probleme. rudy e super!
ioana, bine ai venit, ai o familie tare frumoasa. inteleg ca ai fost colega de odisee cu miere si lisa.
ciufule, ce-ati facut maica de luati asa multi bani inapoi? eu am avut mari sperante cu interestul de la casa, dar luam numai vreo 700 inapoi de la federal din care dam 300 inapoi la state of utah...

philip
26weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Delia, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun.
Sarcina usoara si fara probleme, ii faci o surioara lui Rudy, hihi!

Andrada, eu nu-mi mai aduc aminte baia ta (just kidding!).

Sanzi ce mai faceti? Ati terminat gardu? (stii vorba aia, afara-i vopsit gardu' si 'nauntru leopardu', adica Blaze).

Ciuf, 6000?!!! OMG, ca altceva nu am ce sa spun, bravo, eu nu am mai auzit de o asa suma.
Eu am luat 300 de dolari amarati (ma rog la venitul meu de bursiera part time gravida si mom, la ce puteam sa ma astept). V-am spus ca trebuie sa imi termin lucrarea de master in maxim o luna? (da, aia cu care ma taraganez de cand am ramas gravida, haha)

Panteruto, mie la operatia mi-au pus un tubulet pe nas, gat, pana in stomac ca sa elimin aerul. Daca stiau americanii de metoda cu saculetul de nisip, nu mai consumau tuburile aiurea. Ma duc sa o caut pe XIO precis imi da ea o iegzplicatie, te sfatuiesc sa faci la fel:)))

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput