America (152)
Raspunsuri - Pagina 21
ancadm spune:
Ioana bine ai venit! Foarte frumoasa familie!
Adriana multa sanatate mamei tale!
Sanzi te-a sunat inapoi contabila? L-am admirat pe David! Si frumos si talentat! Or sa se bata fetele pe el.
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
Ramona J spune:
Pumba, greu ma prind! Nope, nu m-au chemat la ceai inca. Eu mai astept.
AB - all out war?
corinadana spune:
AB era Ruxandra nu Roxana, stiu ca Roxana pot zice tantalaii astia.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
AB spune:
Am vazut ca era Ruxandra, dar le dadeam o sansa daca reuseau cu Roxana
Mie ai mei imi spun Bogdana. De cand am emiograt in afara de al meu toti ma stiu sub celalat nume. In Olanda imi ziceau Bohdana ca g se pronunta g. In .fr "gd" facea lumea sa tuseasca
Ioana pun, cum nu.
Ramona is satula de manifestarile de "aristocratie intelectuala". Stii la chestii teoretice dam cu totii din gura, cand e vorba sa se opuna lumea la manifestarile tragice ale ignorantei si rautatii atunci ca racul...
AB spune:
Mey ma uitam in Hawaii ce-i de facut in fara de plaja
Pe voi va tenteaza ceva vizite la vulcani sau gradina botanica...? Sau sa le schedulez in partea in care is singura?
Ma tenta s-un gadilat pe burtica cu delfinii, dar cer minim cinci ani si prevad urlete daca duc numai un "inamic" in apa.
Surf cica de la 7 ani incolo, hula lessons... numai eu am fata... daca mai aveti idei ziceti
Vreti sa plimbati pe ici colo?
Sanzi gasisi "belet"?
M-ati lasat singurica... brrrr...
CamiM spune:
Nu esti singura Acsor.. sunt si eu pe-aici si suspin dupa vacantele voastre si dupa chateaux-urile prin Franta.. vreau si eu pe post de.. soarece de bioblioteca, promit sa fiu cuminte foc!!
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
pumba spune:
AB - pai, trebuie sa faceti snorkeling ,neaparat in Hawaii. mama,ce poze am eu de acolo. vizitat - Pearl Barbor , Plynesion Cultural Center asta e in partea de nord al insulei ,Oahu.
AB spune:
Merg si io la nani ca s-a oprit pruncul din transpirat.
Sanatate multa celor care au luat vreo viroza antipatica
Pumba multam mult. Vreu sa vad poze [. E tentant snorkeling-ul da n-am cu cine lasa piticotul care-i prea mic.
Ioana iti dau PM cu pozele cu calut pentru ca aici se va inchide subiectul si n-am chef sa ramana link-ul.
Adriana sanatate multa mamei.
Liris mey io nici nu mai indrazneam sa zic ceva. Ma gandeam ca te-oi suparit pe mine Sun.
Oana C spune:
Ia, uitati-va ce am gasit:
http://www.totlol.com/
Este un site ca youtube, dar doar pt copii, facut si aprobat de parinti. De vreo ora ma uit la filmuletele de acolo
Oana si Eva (29 iunie 2005)