America (152)
Raspunsuri - Pagina 19
sinzi_ana spune:
ramona, punem mana de la mana, ne luam castelu...si ne completam reciproc...in lumea noastra :))
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
AB spune:
NewMami ha 18k??? Io cetii ca europeanul; 18 dolari.
Ramona e perfectiunea sculpturii fara fisuri.
Sanzi super ar trebui sa poti. Gasii e cu 700 per cap si vin de la mama naibii. Ce-i mai killer e hotelul. Ruxij are tarif preferential de la conferinta. Da-n rest platesti functie de view... si si la ce-i mai ieftin tot e wow. Dar asta e... cu doi prunci imi trebe o camera pentru noi ca ma ucid ei si pe mine daramite pe cineva care nu stie ce-i aia du-te vino de doi copii in care unu incepe si celalt continua pana obosesc.
IoanaN spune:
...multumim ca ne-ati vizionat...
...umil asa, vin si eu sa va ajut la grajduri la castel :))
si mie-mi place viata la tara...visez sa am o ferma cu cai muuuuulti...
mi-e dor de ei...am facut echitatie de performanta 11 ani la steaua...sunt indragostita de cai si acum, sunt disperata...am facut si dresaj si obstacole...asa ca o casuta la tara cu putin pamant, plin de cai... pisici si catei...ar fi raiul pe pamant... si niste ratze ca tare dragute sunt...
Minunile mele 1
Minunile mele
Amestecate
Alte poze
Craciun 2008
AB spune:
Ioana te iei de mana cu fatuca mea. N-o facut ea echitatie, dar iubeste caii... si mey ea asa materna cu ei... si-i convinge mey. Eu cand o vad cum il impinge asa pe cate un ponei mai la dreapta, mai la stanga, acum mergem nu poastem, hai la apa, gata ca racesti ...ea fiind sefa... hmmm ma minunez.
IoanaN spune:
AB, ce frumooos...
asa am inceput si eu sa stii...
bravo ei! e un sport tare frumos...si vreau ca micutii mei sa-l practice, sper sa0si doreasca si ei asta...
io pe vremea lui Ceausescu am ajuns la clubul Olimpia din Vitan...in Buc., acolo am gasit calutii...prima oara...si initierea se platea, apoi daca faceai de performanta nu mai plateai nimic...si initierea costa 75 de lei...si mama cu atatia copii de crescut, nu avea sa mi dea prea usor...mama ce am mai suferit, pana intr-o zi cand mama mi-a dat 100 de lei si a mers cu mine sa ma inscriu...primii caluti acolo i-am avut...strangeam cojile de pepene de la masa pt ei...painea ramasa...le cumparam mere...:) ce copilarie frumoasa...
sa pui poze cu puita ta pe calutul ei...sa ma bucure si pe mine putin
Minunile mele 1
Minunile mele
Amestecate
Alte poze
Craciun 2008
blackpanterro spune:
Acusor, LOL, asa e cu masinile astea...noi le preferam mici ca sa fie mai economic si sa nu avem probleme de parcare, stii tu cum e Europa :) plus ca eu nu conduc si trebuie sa invat si nu ma vad invatand pe Suburban sau van.
Io cand ii vad pe astia pe aici cu Suburban si Hummer ma apuca rasul ca stiu ca au viata grea in oraselele astea de pe aici.
Acum avem Hyundai Getz si e foarte mica dar ne-am ajutat enorm cu ea, am carat mobile, saltele, cum am putut :), am trecut Europa cu ea, ne e tare draga si as tine-o pana ar crapa dar nu putem sa o luam in US :(.
Ioana, ce frumos, echitatie! Sport nobil :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
liris spune:
salutare!!
multumesc fetele care mi-au impartasit experienta lor cu alaptatu. deci mai sunt ca mine ...
azi am intrat in 32 de saptamini, Conchita.
si eu salut AB-urila cu mult drag. scuze, uite acusa trimit numarul, ca de cind zic c-o fac ...
aici a venit primavara. si o dovada calda, de azi.
weekend placut!!
sinzi_ana spune:
Ioana...si eu am facut echitatie la Mangalia...si of course pe caii bunicii (pe astia ma suiam fara nimic...puneam un sac si asta era...ce bataturi mai faceam !!!) Cat eram mica...eram dragalasa...apoi bunica-mea se rusina ...si ai mei cu pretentii la "carte" m-au convins sa renuntz...(acum stau sa ma gandesc daca si eu sunt la fel si as prefera sa faca carte David...si cred ca da...)
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
ruxij spune:
Delia, felicitari si sarcina usoara!
Sanzi, pai ia bilete si stai cu mine in camera. Eu vin pe 21 si stau pana pe 27.
Lai suna cam complicat, da' poate vii si tu oricum:)
Sanzi, felicitari lui David pianistul. O sa ma mai invrednicesc si eu sa mai fac niste filmulete cu fi-miu cantand la pian.
In rest, si pe mine ma doare in gat. Se pare ca e o raceala prin zona. Oricum, ma bucur ca e weekend, dupa pranz azi abia m-am tarat.
Va pup si sa va distrati in weekend!
lai spune:
Lia
Andreea, ar fi super. Dar deocamdata cel putin nu misca nimic pe motiv de mine, ca nu stiu daca voi putea veni si nu vreau sa te incurc. (astia cu conferinta vad ca au extins deadline-ul de aplicare pana pe 10 martie, deci cine stie cand vor anunta pe cine accepta si programul si apoi tre' sa vaz daca le potrivesc pe toate cu mama si cu sotu' si cu honeymoonu' si cu banii si cu tot).
Lai