America (152)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sinzi, Aidan a avut o capusa pe el anul trecut. Am scos-o cu penseta(eu facusem prostia sa o omor prima data dar nu se face asa, se scoate inainte si dupa aia o omori).
Am fost la dr si i-au luat sange sa vada daca are in sange bacteria aia ce da borelioza si nu a avut-o si asa nu i-am dat antibiotic degeaba. pt peace of mind poti face treaba asta.

Faina masina de spalat si catelul!!

Ciuf, nu ca te pune pe ganduri documentarul? Mie nu mai imi vine sa cumpar nimic!
Noi oricum nu cumparam nimic cu credit dar ne trebuie alta masina ca asta europeana nu mere in US si merem sambata la dealer sa vedem cu ce ne putem alege.
Avem in gand BMW seria 3 sau Mini Cooper Clubmen. Ma apuca raul cand ma gandesc la datorii iara dar nu avem ce face. Speram sa putem lua vreun model mai vechi nou sau second hand la vreun an vechime cu putine mile.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Buna dimineata tuturor

...multumesc, bine v-am gasit CRISMIR

Miericica, pai stai la fel ca mine cu greutatea...adica facand raport inaltime/greutate corporala...eu am 1.70 fix...;) si nu uita ca am nascut inaintea ta cu 2 saptamani...si conteaza...

Sanzi...si eu zic ca trebuie sa-i ia putin sange sa determine sau nu daca are spirochete...daca locul in care ai gasit capusa e curat fara inflamatie cutanata (fara roseata, edem, inflamatie, mancarimi...bull's-eye sign:rotund si edematos, o inflamatie in forma ochiului de bou) si nu are flu simptoms puiutul tau...a scapat, poti sa verifici si asa, azi si maine...dar eu iti recomand sa faci ce-ti zice pediatrul si prb ca o sa recomande la randul lui analize de laborator. E destul de periculoasa si de pacatoasa lyme disease ca de mult eori oamenii nici nu stiu ca au fost victime ale capuselor...in afara de simp banale de gripa la inceput, boala trece neobservata pt mult timp, simptomelre se asociaza cu alte afectiuni ca-s destul de comune...si poate produce mai tarziu efecte cardiace si cerebrale devastatoare...asa ca bine ca ai vazut capusa, ca puteai s-o treci cu vederea si era mai nasol...

ma duc ca Mati a "cuc caca mami" si Lucas urla

Minunile mele 1
Minunile mele
Amestecate
Alte poze
Craciun 2008

Mergi la inceput

Pt ca ne interesam de BMW am gasit asta http://www.bmwusa.com/Standard/Content/CPO/ModelSearch.aspx , poate intereseaza pe cineva.

0,9% dobanda? E super! :) Noi la prima masina am avut 1,9% si a fost excelent. Cu asa preturi forget seria 3, vreau seria 5 LOL.Ce e nasol e ca ar trebui cumparata fara sa fie vazuta desi am inteles ca daca e certified pre owned nu sunt probleme, totusi sunt cam stresata. Apoi cand ajungem in US am lua-o de unde e dealerul. Asa ar fi cred cel mai ieftin.

Aici daca o luam second hand poate fi cam 20k euro. Partea buna e ca salvam vreo 5k euro ca nu platim taxe ca altfel ar fi in jur de 25k. O sa vedem maine cum sta treaba. JP spera ca putem rezolva cumva sa luam cu pret de US pt ca firma asta vinde masini americane numai americanilor militari stationati aici.

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noroc ca nu are scoala azi...il duc la pediatru si apoi avem programare si la vet...si pian si party diseara!!!!

http://good-times.webshots.com/video/3081341560087737923GYVCuG
prima "simfonie" descifrabila (acu si io ca cioara si puiu, nu stiu daca doar io o descifrez...sau si altii)

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Super Sinzi, e fain ca stie clapele si nu se mai uita la ele, numai la notele din carte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Panterutzo sanatate mamei!

Delia sa va traiasca baietelul, si felicitari ptr burtica!

Ioana welcome!

Pupici si la restul fetelor, merg sa mai citesc cate ceva ca tare mult ati mai scris...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Sanzi super!!

Ce sunt: Ioana bine ai venit! Superba familie!!!

Panterutzo multa sanatate mamei tale! Recuperare rapida. Ce vesti mai ai?

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Corina, Cami multumesc! Mama e bine, vb cu ea in fiecare zi, sora-mea are mare grija de ea ceea ce ma bucura.Ii dau drumul din spital miercuri, cred.

Aidan e as la golf pe Wii! LOL. Are numai pars si bogeys :) .I-am spus sotului, spre oroarea lui, ca il dam la lectii de golf cand mai creste :).

Mergi la inceput

Ioana, ai niste copilasi superbi si imi place si casa!Tu esti o frumoasa.

Mergi la inceput