Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

blanca felicitari pt fetita ma bucur ca sunteti bine
uliiasi spune-ne cum se numeste carutul si-l cautam noi pe net

toate carucioareel de bebelusi sunt un pic mai grele...dar asta e , n-ai cum sa-l pui de al incepout in unul sport , oricum scapam repede de cele grele cum vine primavara urmataore trecem la carucioare sport
de aia va ziceam ca nu trebuie sa aruncati banii pe ceva fff scump la inceput ca nu merita, mai bine lauti dupa 6 luni un carucior mai buna, care sa-l plimbe pe bebe macar pana la 2,5 ani
eu pe cezar l-am dus cu caruciorul , nu la plimbare, dar prin magazine e super ca te poti descurca cu copilul dupa tine in loc sa alergi dupa el
la plimbare mergeam doar pana in parca daca o luam pe jos acolo il lasam sa alerge

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 21+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

intr-un carucior din asta poti pune bebelushul de cand se naste,nu de la 6 luni:
http://cgi.ebay.co.uk/BABZEE-CITI-BABY-STROLLER-WITH-FOOTMUFF-CHARCOAL-RED_W0QQitemZ360127378073QQihZ023QQcategoryZ66700QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262
din asta am luat eu fetii,doar ca roz cu gri,e fff practic si comod,

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

http://www.mothercare.com/gp/product/B00116SEZ0/sr=1-2/qid=1235641092/ref=sr_1_2/279-5729546-9407348?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42805041&mcb=core
asta e caruciorul care-mi place cel mai mult, a avut o prietena , ce sa va zic era asa de usor de manevrat...il impingea nu cu degetul mic ci cu unghea de la degetulmic, mi-a zis ca l-a luat de la mothercare de aici din romania si ca a fost o avere

_
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele ! Blanca felicitari pentru carucirul roz ! Noi suntem tot la munca , bebe e bine ( abia astept sa fac si eu morfologia fetala de 23 saptamani ) , in rest am o foame exagerata , as manca non-stop , dar pentru bebe merita ! 19+
http://www.flickr.com/photos/34829328@N05/3280671919/
http://www.flickr.com/photos/34829328@N05/3268706599/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

danielle02, super caruciorul vostru! Asa ceva caut.

Fetelor, felicitari pentru vestile super de la eco!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

cornelia carucior din ala am vazut la chicco si cica poate fi folosit dela nastere, dar costa destul de mult
daca intri pe site-ul lor il gasesti acolo se numeste Carucior sport "LITE WAY" - FUEGO si e doar 785 lei

_
it's a girl !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

blanca - felicitari pentru !!!! Ma bucur tare pentru vestile bune.

Cornelia- da..chiar ca e fain caruciorul...doar ca nu prea ma impac eu cu cele doua manere...as prefera sa fie dintr-o bucata...nu stiu daca se conduce la fel de usor.
Si eu cochetez cu Graco...sunt curioasa cum arata in realitate http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010034&brid=2 COCOON CITISPORT - cica merge de la 0 luni.

adrianafedorca - e super si caruciorul care-ti place tie...dar chiar ca e o avere..

Fetelor..care ati trecut la program de 6 ore...helppp..cum trebuie sa arate adeverinta de la medicul de familie...are vreo formulare speciala?

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 22+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Adriana, multumesc. Il trec pe lista . Eu gasisem Graco-ul care e si mai scump .

Anielas, ma mai gandesc si eu la cel cu doua manere, pentru c ase presupune ca trebuie sa pui doua maini pe el si eu as mai avea nevoie de inca doua la o plimbare cu trei copii .

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna fetelor!
felicitari pentru rezultatele bune la ecografii!
eu am luat toate produsele de la Primii Pasi: carutul gen landou, si carutul sport, si scaunul de la masina si patutul pliabil. la patut am luat separat salteaua. sunt foarte multumita de toate, mai ales ca nici nu par a fi folosite. asa ca la al doilea copil nu mai cumpar. voi lua doar un alt scaun de masina pentru Ana. ca asta care-l avem sa-l foloseasca bebe (este grupa 0-18 kg. as vrea sa mai iau un leagan electronic pentru bebe. ceva de genul http://www.bizoo.ro/firma/gideon/vanzare/104198/Leagan-Fisher-Price-Rainforest-Open-Top-Cradle-Swing

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Caruciorul se numeste "INGLESINA - CARUCIOR ZIPPY SYSTEM 3 IN 1"
Oricum am de studiat, clar, oricum n-o sa dau 25 de milioane pe un carut...o sa gasesc bun si mai ieftin. Cred ca o sa trec si eu pe la targ in weekend, sa intreb macar pe-acolo ce e bun, cum se foloseste...
Ce bine de mamicile care au deja experienta.
Ma duc sa pap acum.

Iulia 20+

Mergi la inceput

Uliiasi, il stiu, e superb caruciuorul, doar ca eu la asa investitii nu ma bag , mai ales ca pentru mine e inutil cu londou si scoica (pe care cred ca o sa o imprumut de la o prietena , ca a mea cumparata acum 6 ani e deja la 7-a mana acum )

Cornelia

Mergi la inceput