Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 2

Monnvas spune:
Monnvas spune:
 Inca ceva: credeti ca s-ar supara Aalina daca il trecem si noi pe bebe Fabian pe prima pagina? Putem "fura" datele de la grupa mare de ianuarie-februarie.
Monica Elefantica  38+
  38+   CRI
 CRI
CASA LU' BEBE

simina_kin spune:
simina_kin spune:
 M-au luat emotiile!!!  cred ca o sa avem o noapte alba!!
Facem galerie pt fete

MARIA SI NIKO
MARIA SI NIKO

Poze

florinela79 spune:
florinela79 spune:
 OO fetelor ...deabea m-am intors de la medic, a intarzaiat 2 ore a avut urgente .
Am intrat si am vazut ca ne-a scris Pisik, pupam fete frumoase..sa fiti bine sanatoase!
Am inteles ca Niko a plecat la spital  .
Mariatinem si tie pumnii stransi .
Petravad ca ai aparut.
Fetelor vestile sunt bune, colul s-a mai scurtat, dar este inchis, bebe e bine,...luni pe 16 martie cezariana la Polizu, vine bebe. 
Florinela

simina_kin spune:
simina_kin spune:
 Mesaj de la Maria_k :"incerc sa intru pe forum"

uite de ce-i arde ei printre contractii!!!
 uite de ce-i arde ei printre contractii!!!
Poze

anca_nicolae spune:
anca_nicolae spune:
 Chatonel,
cred ca la dilatatie 10, cand m-am urcat pe masa, medicul mi-a facut injectie cu xilina [asa parca l-am auzit cerand asistentei, dar nu sunt 100% sigura], in ambele margini ale iesirii vaginului, nu dor deloc injectiile, si cum am scris deja, in timpul expulziei am simtit doar ca ma screm, nicicum ceva mare/gros care ar trece prin vagin... A fost f ok.
La dilatatie 6 asistenta mi-a facut injectie cu ceva ce semana cu cuvantul litiu, dar asta chiar nu mai imi amintesc. oricum, pe 12 martie merg la medic si il intreb excat, dc si-o mai amintit procedura aplicata de el in acei ani si o sa scriu pe forum ce aflu.
:) 30+
30+ si fratiorii mai mari
 si fratiorii mai mari  Veronica 11 ani,
Veronica 11 ani,  Tudor 8 ani
Tudor 8 ani

aris26 spune:
aris26 spune:
 a plecat si niko la spital????
olga - eram precisaaa!!!! esti o femeie f frumoasa
 36+
 36+
poze
AMR 4 saptamani 

olishka spune:
olishka spune:
 Florinela  pentru vestile bune. Mai ai si tu putin si iti vei tine bebelusul in brate.
 pentru vestile bune. Mai ai si tu putin si iti vei tine bebelusul in brate. 
Ilinca nu-ti fa griji ca o sa stingi tu lumina la odisee. Mai sunt candidate, printre care si eu 
Olga  31+
 31+  David
 David

Monnvas spune:
Monnvas spune:
 Shasa se vede ca sotul se pricepe! Oricum, si tehnica, dar si modelul conteaza  Al meu nu se pricepe asa tare, am mai varat si eu vreo 2 poze la semnatura, i-am zis sa nu imi mai faca poze de jos ca par mai mare decat sunt!
 Al meu nu se pricepe asa tare, am mai varat si eu vreo 2 poze la semnatura, i-am zis sa nu imi mai faca poze de jos ca par mai mare decat sunt!
Ma bag si eu sa mai vad si alte fete frumoase 
Monica Elefantica  38+
  38+   CRI
 CRI
CASA LU' BEBE

aris26 spune:
aris26 spune:
 florinela - felicitari pt eco, dar mai ales pt stabilirea datei
monnvas - eu nu vad de ce s-ar supara...poate treci in dreptul ei "mamica de ian-feb" sau ceva de genul asta 36+
 36+
poze
AMR 4 saptamani