*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (216)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, hi, hi, si pana la urma ce s-a intamplat cu jaluzelele? Am vazut ca le-a chinuit bine! E super tare Muffa, ca de obicei.

Ioana, nici Rebe nu prefera numic la culcare, desi chiar m-am straduit sa-i dau una, alta...insa n-o intereseaza! In schimb isi tine biberoanele de la 6 luni! Ma bucur ca n-a mai facut febra Davidutu! De kk nu stiu ce sa zic, e cam mult, dar nu ma pricep...poate ii mai iese ceva in gurita? Biotics cred ca deja poti sa-i dai.

Bubule, in seara asta fac placinta cea minunata. Sa vina randunoiul cu faina si gata, pun sortul pe mine!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Super, Olguselule! Eu nu rad, da??? Pup sarbatorita!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutza, subscriu, este foarte frumos tortul, de ce sa radem mah? Iar personajele sunt super, iar sarbatorita la inaltime ca de obicei.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, ? Zici tu ca e frumos!?! Au facut misto de mine ca e tortul-gardulet, ca am fetisuri ( vezi feliutzele de prune puse vertical...) si nu mai stiu Saru'mana, imi mai ridici moralul de gospodina! Sambata se va cumpara un tort, ca io nu mai fac

A! Linte gasesti la Mega Image, nu am vazut altundeva eu...Ai scapat vreun pic de morcov?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele!
Abia acum am papat din tratatia mamaicilor cu pui sarbatoriti, bun, bunutz!

Eu am fost cu Vlad de dimineata la Tandarica, vroiam sa vedem Mica Sirena...am sunat sa rezerv bilete cica nuuu, in cursul saptamanii vii cand e spectacolul si iei atunci. Buun! ne trezim dimineata, papam si la 9 placam de-acasa. Cand ajungem, stupoare! sunt 6 autocare cu copii de gradi si daca mai sunt locuri lasa si pe altii . Ovcors era full si nici un loc ramas...si am placat acasa . Noroc ca Vladutu meu e super intelegator si n-a comentat, dar sa vezi urlete si tavaliri pe jos pe-acolo .
Si am fost si am cumparat martisoare, apoi in parculet si pe la piata.
Cand am ajuns acasa am papat si am dormit impreuna cu Vladutu, iar Stef a stat numai cu Lica si au iesit la plimbarica.

Cam asa...

Multumesc pt. aprecierile la adresa baietilor, pofticioaselor care atentati la gemul copilului
Naty, e de la Hame gemul, din Mega Image

Gecko, super pozicile cu Bursucel si Bunul

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana , Clau, va ! Io rad rau

Luny, jaleeeeeeeeee !!!

Ioana, Sophie o avea pe Suzi , dar am divortzat-o. Cred ca ii poti da Davidutzului Biotics de pe acum, fara probleme. Ii protejeaza mucoasa gastrica, tu de ce zici ca ai astepta?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cuscra. Ce face nora mea?

Am scos din cuptor apple pie-ul. De data asta am facut aluatul cu ulei si e tare sfaramicios, plus ca mi se pare putin gretoasa... Sau e pt ca am halit-o calduta?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clodette, tare emotionanta povestea nasterii!

Am admirat-o pe printesa-Rebe cu tortuletul si pe Theea cu pernuta!

Tuchi, sarumana pt. aprecieri!

Vali, la multi ani lui Alin, sa fie sanatos ! Si imi pare rau pt. Mateias...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

va intrebati ce s-a intamplat cu jaluzeua? ei bine, acea bucata portocalie a fost smulsa de la locul ei, intr-un final, dupa ce a fost bineee-bineee rasucita, asa, ca si cum ai stoarce o rufa!..a, sa nu credeti ca nu am incercat sa-l iau de acolo, dar s-a pus pe un urlat, neicaaaa...asa ca l-am lasat sa-si faca damblaua, si a fost perfect satisfacut cand a vazut aia pe jos si s-a apucat de alta treaba!
bubu ce nasol ca v-ati trambalat la teatru degeaba, bine ca e baiat bun Vladul!
bai, ologule, treaba cu tortul e asa: mie-mi place: ca e simplu, alb, clar si la obiect:tort!important e ca a interesat-o pe Sophie! iar voi, durere cu coifuri si nas de clovn!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Olgutza, dar e ff frumos tortul, zau! Si fetele si mai frumoase!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput