Idee de cadou botez
Buna. Va rog mult, dati-mi o idee de cadou pentru un bebe cu ocazia botezului... Vreau ceva deosebit, nu foarte scump, caci prefer sa le dau mai degraba bani, decat sa cumpar o multime de lucruri inutile..., dar totusi vreau sa cumpar si un cadou. Mentionez ca e fetita. Multumesc.
Raspunsuri
Tala spune:
Pe mine m-au inspirat mereu figurinele din argint - nu stiu de ce pt ca nu-mi place argintul in mod deosebit dar mi se pare un cadou potrivit de botez. Hainute - nu, pt ca peste 1 luna nu mai are ce face cu ele, jucarii - la fel, bijuterii de aur - poate, dar sunt cam scumpe. Eu asta voi oferii nepotelei mele care s-a nascut ieri.
Bucurie!
Ady80 spune:
Da, interesanta idee... La bijuterii din aur m-am gandit, dar mi se pare un cadou destul de comun, si risc sa mai primeasca acelasi lucru de la mai multe persoane. De exemplu eu am vreo 5 perechi de cercei pt bebelusi....
diuna spune:
Eu botez in we urmator si i-am luat finutei o icoana din foita de argint montata in satin ...asa...ca o o pernuta...se agata pe perete...Greu de explicat, nu pot trimite o poza acum. Mi s-a parut frumoasa si potrivita unui eveniment de o importanta crestina asa mare.
Iar pentru ca e fetita i-am luat si o sticluta de apa de colonie pentru copii, am gasit la Mustela un animalut care duce un rucsacel cu sticluta respectiva. Mi-a placut.
Si o bratara de aur ii iau, nu m-am hotarat daca cu placuta sau cu mai multe buburuze agatate pe lateral...
Ca sa te inspiri cred ca e mai bine sa te plimbi prin mall, prin magazine...
ionica spune:
un pendativ cu un ingeras scluptat iar pe spate numele ei si data botezului,din aur galben,roz sau alb.
Ii mai poti oferi un carnet de economii la o banca sau la cec cu o suma de bani pe care voi va permiteti.Puteti depune o suma in fiecare an de ziua ei ,deasemeni bunicii pot depune sau parintii,asa la varsta majora are ceva economii pt.studii.
Sophia 2ani 06.09.06
+35 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
roli25 spune:
Ady80, eu la botezul copiilor am fost intrebata ce le trebuie si tare bine mi-a prins lucrul asta, decat sa ma fi trezit cu lucruri inutile sau dubluri.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
ingridnen spune:
eu am primit de la nasa mea o lingurita de argint... o mai am si acum, dupa 43 de ani
Ingrid si Cristi 6 ani
Ady80 spune:
Buna. Multumesc pentru raspunsuri. Interesanta ideea cu lingurita de argint....O trec pe lista. .
De intrebat, nu pot sa-i intreb ce le lipseste...pentru ca lor nu cred ca le lipseste ceva...O duc foarte bine din punct de vedere financiar, de asta e si dificil de luat un cadou. De asta si vreau ceva simbolic, sa mearga la suflet, sa aiba amintire. Icoana nu le putem lua, pentru ca asta a fost ultimul cadou din partea noastra pentru ei, nu pot sa le dau la fiecare eveniment cate o icoana....
Mai are cineva vreo idee?
mishutza spune:
Buna,eu am vazut de curand la cineva,care a avut botezul bebelusilor,gemeni,o chestiuta,era ca o rama de poza(rama alba,si fundalul negru),si inauntru,urma talpii bebelusul,de se ia la nastere,facuta in argint.Mi s-a parut super interesant
Ady80 spune:
Foarte interesant.. Din pacate nu pot realiza asa ceva... La botez voi vedea pentru prima data fetita. Dar poate imi vine vreo idee sa o adaptez.... Oricum e super ideea.