1001 de nopti ! (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mda, aseara a fost de fapt un maraton cu secventele cele mai importante din ultimile episoade. Un fel de rezumat. Ceea ce m-a surprins...la sfarsit n-a dat nimic "din episodul urmator", dar am auzit ceva ca s-ar apropia de sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Pai cred si eu ca au tras de el....l-au facut apa de ploaie...deci concluzia: fetelor nu va culcati pe bani ca uite ce patiti Asa, si S traieste cu mosneagul fericita pana la adanci batraneti

Mergi la inceput

Eu cred ca "S" o da in bara rau de tot cu mosulica asta....Am eu impresia ca e un escroc si un dominant si o sa planga dupa Onur rau de tot. In plus nu-mi place ce directie ia scenariul cu privire la copilul ei. In loc sa-si vada de viata ei, il baga pe Kaan intr-o situatie urata de tot. Atata s-a cacait la inceput cu Onur, ca daca-i place lui Kaan sau nu si acum am impresia ca vrea sa-i bage pe gat pe oricine numai maritata sa fie.....Ce-i trebuie ei maritat acum? Asa o fi regula la Turci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Nu-mi mai place serialul asta! A luat o turnura nasoala. Mie toti imi par cam dusi cu pluta. Si Onur care se culca cu cine prinde, si S. cu dictatorul ei, si Kerem cu nevasta lui nevrotica si betiva, si familia ailalta cu tembelul de Ali-Kemal... Ma cam bucur ca se termina, zau!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

miki68 Gand in gand cu bucurie!!
Incepe sa ma enerveze chiar. Aseara cand s-a terminat tocmai asta spuneam si eu, mai ales ca finalul episodului m-a cutremurat un pic.
S. si Onur dupa ce s-au chinuit atat sa descopere dragostea eterna...se despart si ea se arunca in bratele primului intalnit fara sa tina cont de copil, cat de cat... Bennu care parca nu isi mai revine si e din ce in ce mai isterica, Kerem care parca nu ridica un deget ca sa mearga inainte... Onur care-si neglijeaza fata pentru o partida ratacita de "amor ghebos"...
Ma bucur ca se termina dar am sentimentul ca voi ramane cu un gust amar, totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

mda...sint cam sadici scenaristii astia turci
am apucat sa ma uit din greseala si la asta si la "inainte de sfarsit" si acum ambele parca se joaca cu nervii nostri. asa or fi ei (turcii) in general??
nimeni nu comunica, toti reactioneaza foarte violent, etc, etc..
recunosc ca acum am devenit si masochista uitindu-ma la ceva care nu imi mai place, doar-doar se schimba in bine ceva

Patricia s24 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

V-am zis ca ma mai uit si la Asi? Si serialul asta ma cam enerveaza, dar deocamdata e mai putin "zbuciumat" decat 1001 de nopti.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Am sarit pest episodul de azi dar l-am vazut pe cel de saptamana trecuta. Ce s-a intamplat, pescurt? Au iesit cocosii la bataie? S. s-a mai dezmeticit? Cand se termina de fapt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

http://www.cinetr.com/Video/4546/Binbir_Gece_90_Bolum_Full.html

Aici este, in turca, serialul de final...pentru cele ce nu mai au rabdare!
Vizionare placuta....

Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput

Claudia, bine ca le-a venit mintea la cap...scenaristilor....macar in al-12lea ceas

Mergi la inceput