Multumim! Votul s-a incheiat
Raspunsuri - Pagina 4
antosit spune:
Luca chiar acum am incercat din nou (de asera tot incerc!!!) si pe adresa mea si pe a sotului si degeaba!
Incearca si tu poate reusesti (sau poate nu butonez eu ceva cum trebuie!), adresa mea de mail o gasesti sus in bara mesajului langa pm, edit, etc.!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
magdita spune:
Votat si eu de patru ori , destul de greu, dar am reusit .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
ellenii spune:
mie nu imi trimit astia confirmarea pe e-mail. Cat tre sa dureze? Astept de la pranz...
Another day goes by
LucaLuca spune:
Da, nici Antosit nu a primit-o, desi i-am facut eu contul (cu mailul ei). E varza sistemul RBF. Sa gandim pozitiv: inca o dovada ca vor fi putine bloguri cu multe voturi. Mai sunt cinci zile de votare, or veni ele si confirmarile alea!
Avem peste 1.000 vizitatori pe blog, azi! Record absolut! Ne-au mai votat si dintre ei.
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
antosit spune:
La mine a venit acum dar a intrat in spam!Asadar atentie fetele.
Luca merci inca o data!
Anto
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
antosit spune:
GATAAAAAA!!! AM REUSIT SI AM VOTAT...DE 4 ORI!
Anto
psj spune:
Ce bine! Eu zic ca nu avem cum sa nu trecem in etapa a 2-a, cand raman doar 20 de site-uri.
Da, concurs serios, 2 etape
Partea buna e ca atunci nu mai trebuie sa ne facem conturi.
Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!
Infertilitatea este o boala
miki-miki spune:
Psj, a votat si sotul si am observat ca au ac pozitie in lista blog-rile.
Blog colectiv pozitia 75,
Cel mai popu.lar blogpoz 183
La microblogging
Cel mai informativ poz 38
Cel mai popu.lar microblogger poz 40
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
pisix spune:
oare nu ar fi mai bine sa ne concentram pe categoria la care avem cele mai multe sanse ?
eu nu am apucat sa votez decat de pe un cont, mai am 3
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, la AZVUB Bruxelles -martie 2009
Vand 3 fiole Gonal F ( 75 lei/buc) valabile pana in august 2009. Bonus : 2 fiole Diphereline + un rest dintr-un pen de Gonal (unde cred ca mai e un shot de 75 iui)
miki-miki spune:
Pisicu rabdare le faci pe toate. Plus ca ai promis ca vii cu vre-o 50 de rude
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi