Multumim! Votul s-a incheiat
Raspunsuri - Pagina 18
Brigit spune:
Asa e fetelor, mai stam in suspans, e clar insa ca mobilizarea generala a avut efect si putem spera la "coronite"
Copy-paste de pe roblogfest:
"Daca nu puteti sa ajungeti maine, Realitatea.net va transmite live tot ce se va intampla maine seara la petrecere incepand cu 7 seara iar Cosmin Popan de la Cotidianul va face live blogging de la eveniment."
asadar maine seara ma asez la computer sa vad transmisiunea live de la RBF
Pentru cauza infertilitatii!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
April
Brigit spune:
Transmisiune live de la Roblogfest aici:
http://realitatea.net/roblogfestlive
Haideti fetelor cu galeria !!!!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
April
antosit spune:
Si noi am votat tot ce sa putut, asa ca...DOAMNE-AJUTA!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
greta123 spune:
Doamne- ajuta!
Cat despre galerie...facem si noi pe aici prin fata ecranului!
Mai putem si altfel?
psj spune:
Am deschis si eu acum dar nu pare sa se intample nimic. Inca nu a inceput banuiesc.
Infertilitatea este o boala
Brigit spune:
de pe programul roblogfest : " in jur de ora 10 estimam sa incepem ceremonia de premiere"
mai avem de asteptat....
April
psj spune:
Il las in background, cred premierea va fi pe la 12 noaptea in ritmul asta :(, sunt decalati fatza de program.
Infertilitatea este o boala
kay spune:
vreau sa va zic ca va tin pumnii ! am votat tot ce am putut vota sper sa fie bine !
************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."