Aradence DC...! (116 )-si noi alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 9
Claudelu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzica Clau mie abia acum imi pica fisa la ce botez ai fost . Cum a fost ? Ai poze? |
Gabi, deocamdata n-am poze, ca n-am dus aparatu cu mine si oricum n-aveam timp de el. Si oricum

Claudia
si Raul-Andrei
gabitzica spune:
Clau, atunci las' ca vad miine oricum poze
.
Ai mei nu au domit de amiaza. Au stat in pat doar si au vorbit in soapta...Am dormit eu cu Cipri in schimb...
Ioana e zombie de obosita ce e. Acum fac amandoi baie in "apa mare", dupa care ii culc.
maria_rubi spune:
Diana, multumesc pentru raspuns, esti tare draguta!
Gasisem si eu ca e tot legat de Proteus, dar nu eram sigura...oricum am inceput tratamentul, sper sa ma lase Dora sa-l si termin sa fim amandoua in siguranta. Problema mea cea mare e ca dr. e nehotarat in privinta nasterii, zice ca, daca ar fii sa intrebe neonatologii ei ar spune ca vor un copil sanatos si sa-mi faca cezariana. Daca ar fii dupa el, m-ar lasa sa nasc natural pt ca ii e frica sa nu fac endometrita.
Clau, ma bucur ca Raul e bine!
Fug in pat, azi am avut o zi tare lunga. Noapte buna!
37+ cu
Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator
gabibociort spune:
Ceau fete. Acu vad cam doua monitoare, asa sunt de gripata. Maria este bine, mie teama ca o sa plimbam gripa de la una la alta, cu toate ca iau tratament si eu.

FLAVIAfelicitari pentru nepotel! Sa creasca mare si sanatos si la mamica recuperare grabnica.
MONI
dupa cum ziceam mai sus. Tu cum mai esti? Diana?
CLAUDIA eu ascult manele (la maxim daca ma lasa vecinii) cand fac curatenia generala in casa ca sa am viteza, nu de alta![]()
Alinamoro, bociort este numele de familie, dupa sot, care sot este din Chislaca, langa Beliu, deci... or fi neamuri, mai stii?
Multa sanatate la toata lumea, pitici, mamici, tatici (inclusiv mie
).
Ma duc sa ma culc ca-mi cade capu pe tastatura. Mai ales ca maine avem o zi foarte importanta - ultima infatisare la tribunal pentru incuviintarea adoptiei. Doamne ajuta! Apoi
Gabriela
fericita de
MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
Claudelu spune:
Gabriela, multa sanatate si tinem pumnii sa fie bine la ultima infatisare 
CristiM, io nu pot decat sa-ti doresc sa nasti cat mai usor si fara complicatii 
Claudia
si Raul-Andrei
monica70 spune:
GABI bafta maine,la ce ora e? Suna-ma dupa ce-i gata,sa stiu ce si cum!
Eu m-am ocupat acum seara cu lucru manual ... am facut o ciuperutza
http://www.dropshots.com/dia5#date/2009-03-01/22:41:45 Pregatiri pentru serbarea de 8 martie ...
In rest,de maine iar la birou.
MONI
16s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
cristinacsa spune:
Flavia, sa iti traiasca nepotelul si mamicii recuperare rapida...
Gabi, bafta miine si sanatate!
Cristina, sanantate multa !
Cristina si gemenele
adablackcat spune:
In primul rand La multi ani Carmen! Sa ai parte de multe bucurii alaturi de familia frumoasa!
La multi ani Ovi, sot de Ioana!
Flavia, sa-ti traiasca nepotelul, sa fie sanatos si papacios!
Tu cum mai esti?
Gabi, si ai mei se distreaza foarte tare in "apa mare" si cu multa spuma.
Cristina rubi, sper sa se incheie cu bine aventura asta a sarcinii tale si bblina Dora sa fie sanatoasa!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Alina m, de cate ori il vad pe Vlad asa stirb ma pufneste rasul.Vad eu la anul cum e!
Azi noapte Iulia l-a visat.
Miha, ai tai pui cum se mai simt?
Vladut al meu a vrut sa ramana la Alba la bunici, asa drag mi-a fost de el sa-l vad ca nu mai e asa mamos!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
gabibociort spune:
Fetelor, s-a terminat. Acum pot sa 

Azi dimineata, pe masina, mergand la tribunal, m-am gandit la toate cate le-am trecut ca sa ajungem astazi, aici. Si iata, suntem parinti si in acte.
Rasplata cea mai mare a venit tot de la Maria. Cand am intrat in casa s-a uitat la mine apoi la taica-sau, si efectiv s-a aruncat pe noi, incercand sa ne cuprinda pe amandoi cu manutele si tot zicea "mama, tata".
La tribunal totul a fost ok, nu am intampinat probleme, cu mama naturala nu ne-am intalnit, din cate am inteles nici nu a venit (de ea mi-era mai frica).Ma duc sa ma arunc in pat, gripa asta nici nu ma lasa sa ma bucur pe deplin. Dar sa-mi treaca numai ca va invit
. Doara am copil si in acte acum. Va pup si multa sanatate tuturor.Gabriela
fericita de
MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun