Aradence DC...! (116 )-si noi alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Neata, fete. Cum a fost mancarea? V-ati distrat? Imi par rau inca o data ca nu am putut merge.Maria mea este mai bine, nu mai avem muci, doar mai stranuta. A dormit mai bine, si eu pe langa ea.
Va pup, un super weekend sa avetiGabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

No vad ca va intilnirati...Mie la 10 mi-au plecat musafirii...
Cristina, tinem pumni...
Clau, imi pare rau. Chiar ai avut ghinion... Hai ca data viitoare va fi mai bine!
Anda, bine ai revenit!
Sa speram ca vine si primavara, acu cica vin ploile...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata,

Imi pare rau ca nu am ajuns . Alina, sorry, nu am vazut un apel de la tine, cred ca eram cu Bogdi la baie cand ai sunat. M-a innebunit Bogdi aseara ca vrea la Adelina .

Io m-am trezit cu fundu'n sus .

Cristina, asteptam vesti.

M-a sunat soramea de dimineata si zice ca i s-a dus dopul, deci asteptam noul membru al familiei in curand.

Si io m-am uitat pe net la vreme si vad ca pana prin 13 numai ploi si nori se vad, cu 2 mici exceptii de soare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha, se pare ca nu ne e dat sa fim impreuna! Ca in ultima luna de cate ori ne-am inteles sa ne intalnim a intervenit ceva ori la tine ori la mine. Asa de rau imi pare ca nu m-am intalnit cu voi aseara! Da' nu ne intalnim si vinerea viitoare tot acolo? Serios!
Aseara am stat cu fetele la ceva "birt" pe Eminescu pana la 1. Am ras cum n-am mai ras demult! O fo' tare fain! Am baut vin si am ramas peste noapte la Lavi.
Acum fac bagaje ca imediat plecam la Alba. Pe Iulia o aduc maine inapoi ca avem serbare de 8 martie joi, iar Vlad sustine sus si tare ca el ramane la bunici. Mira-m-as! Sa stea el acolo fara Iulia...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Flavia, imi pare rau ca nu ti-e bine!
Clau, cum e Raul?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Si eu m-am simtit bine aseaRA. Cand am ajus acasa am facut 4 tavi de pizza. Am terminat de copt pe la 2,dupa care ne-am uitat la un film pana la 4.30. Acum sunt cam zombie si nu stiu de ce sa ma apuc, sau mai bine zis ce sa termin ca m-am apucat de mai multe Si nu imi ajunge timul ca la 16 mergem la un bobo mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Pai bine mai Ada , adeca eu vin mai mult moarta decat vie si tu tradezi cauza ?

Si eu m-am simtit super. Daca nu seinchidea restaurantul mai puteam sta ca de povestit mai aveam.

Azi dimineata am fost cu Daria la ceva concurs de limba romana, din cauza unor defectiuni tehnice concursul a inceput cu 40 min mai tarziu, ca urmare si copii au iesit mai tarziu decat ora anuntata. Dar n-au gasit de cuviinta sa anunte si parintii asa ca am stat ca fraierii in frig sa-i asteptam. Mie numai bine mi-a prins.

Victoras imi vomita de la pranz. Am stat toata ziua numai cu el in brate. Saracul nici nu poate sta in picioare. La un moment dat si-a revenit, dar a inceput sa vomite din nou dupa ce a baut apa. L-am sunat pe homeopatila care in 2 min a fost la mine, era chiar in Alfa la cineva. Bey omul asta e chiar jos palaria, el isi cerea voie sa vina sa-l vada pe Vic, si ma asigura ca nu ma costa nimic ( ca parca pentru mine m-ai conta)Se mai poate si asa ceva in medicina romaneasca!! Mare minune.

Flavia lasa fundu jos. Priveste inainte cu optimism. Daca nu poti du-te si citeste ultima postare a Aidei. Sunt sigura ca ea ar fi gata sa ia asupra-si toate problemele noastre pentru sanatatea Emei si nu i s-ar parea greu. Hai sa nu-l suparam pe al de sus , avem bogatia lumii, sa ne bucuram de ea , restul... numai de noi depinde cum ii facem fata.

Plange Vic.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Miha, Flavia ati primit pozele??

Miha cum e Vic?

Fetelor a venit Primavara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Miha, ai mare dreptate . Cum mai e Victor?

Eu sunt matusica, azi dimineata la 7 fara ceva s-a nascut bb Marc (daca nu s-au razgandit), nastere normala cu 3,5 kg. Mai multe nu stiu ca nu m-au sunat azi noapte ca de la 2 s-a dus la spital si pe cumnatu meu nu l-au lasat sa vada bb ca cica e carantina. Soramea s-a culcat asa ca abia astept sa merg la spital.

Pe de alta parte ieri dupamasa m-a apucat alergia, dar intr-un hal de nu am mai putut, curs nasul, dureri de cap plus pe jumate de gura si sus si jos herpes . Toate ca toate da herpesul ma termina, bine ar fi daca s-ar gasi ceva remediu si pt virusul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Flavia, sa va traiasca nepotelul, sa creasca mare si frumos si la mamica ii dorim recuperare rapida si mult laptic!

Miha, mare dreptate ai, pe langa necazul Aidei si al micutei Emma, ale noastre sunt neinsemnate. Sa-i multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi, ca asa trecem noi de toate.

Clau, cum mai e Raul?
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor, nici nu mai stiu care sunt, ca parca toata lumea e bolnava in perioada asta.

Am promis ca vin cu vesti de la doctor. La analiza de cultura de col facuta la Bioclinica mi-a iesit Pantoea Spp si Candida Albicans. Dr. meu a zis ca nu stie ce e aia Pantoea...in schimb e sensibila la multe antibiotice, drept urmare fac 10 zile tratament cu Augmentin si pt candida iau tot 10 zile fluomizin ovule. Mai am 20 zile pana la DPN, 10 tratament, 7 pauza intre tratament si repetarea analizelor, 4 zile dureaza pana vine rezultatul...deci sunt cam la limita....zilele imi sunt numarate ca sa zic asa. Daca stiti ceva de Pantoea asta, lamuriti-ma si pe mine, ca am gugalit si nimic pe acolo.
Asaaaaa, dupa 10 zile de tratament merg sa-mi desfaca cerclajul, apoi echo sa vedem pozitia lui bebe, daca mai are circulara de cordon si stabilim cum voi naste.

O zi plina de martisoare care de care mai frumoase va doresc! Eu tocmai am primit cel mai frumos martisor de la nepoteii mei din Canada. V-am pupat, fug sa ma intind un pic, numai ce am venit de la Timisoara si peste 3 ore fugim la Pancota.

37+ cu Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator

Mergi la inceput