Aradence DC...! (116 )-si noi alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clauuu, mai ce bou a fost taximetristul ala.
Am intrat rapid de la lucru sa va zic ca vin si eu la intalnire, dar asa mai tarziu, dupa 20,30.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Care ajunge prima sa le ceara la ospatari o masa numeroasa. Io n-o sa pot sta prea mult ca am mai primit azi o invitatie pentru seara asta, si nu pot sa nu merg.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Clau, imi pare rau! Astia te vor perfecta, nu alta! Bine ca nu te lasi!

Distractie placuta la intalneala! As veni dar nu am cu cine sa las puii...

Nu uitati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">pagina 10
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau imi pare tare rau ca ai picat si de data asta examenul.
Hai mai Diana, ca nu te-am vazut de un secol. Fa cumva si plaseaza pruncii la cineva. Suna o prietena
Al meu chiar n-a glumit cu sesiunea de Wii la noi, si cum nu se pot desfasura cu copiii aici i-a plasat la mamica lui. Asa ca o sa il iau pe Tudor de la gradi si il duc la bunica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

am zis ca ma bag in pat sa dorm si eu macar o ora, da pot? nu-l am in cap decat pe ala care'mi statea in cale , mai ales ca inainte de a intra in casa m-am intalnit cu instructorul meu si chiar zicea si el ca azi am fost urmarita de ghinion ...in fine, insist

Diana, ti-am votat pozele! Sunt superbe! Bafta

Io n-am citit forumul de multttt, dar am citit de Emma, offf asta da tristete...offf

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Clau, sper ca vi deseara. Am nevoie de rasul tau molipsitor. Ma mai scoate din "criza". Imi pare rau de Raul ca e asa bolnavior.

Mergi la inceput

Se pare ca nu am ramas prea multe amatoare pentru intalnire... O lasam pe saptamana viitoare?
Miha e praf de racita, a zis ca depinde de cum se simte mai tarziu si poate sa vina dupa 9, Ada trebuie sa plece la 9, Clau nu e sigur ca vine... am sunat-o si pe Alina.a si a zis ca deseara la 9 ii ajunge barbatul din delegatie, dar a avut o zi grea si nu il poate lasa cu copilul, Cristina Rubi nu mai vine... S-a mai anuntat cineva si imi scapa mie???
As mai ramane eu si Alinele( M si 33), dar si eu am musafiri asa ca daca nu ne mai intlanim macar pot sa le fac mult dorita pizza. As fi preferat sa ies cu voi, m-am si laudat la lucru ca "ies cu fetele" si sotul ramane cu copiii , dar planul din targ nu se potriveste cu cel de acasa...

Mergi la inceput

Deci? O lasam pe vinerea viitoare? Acelasi loc, acceasi ora?!

Mergi la inceput

Diana, super dulce Timeea in poza din concurs! Amandoua pozele sunt superbe! Primele doua poze din clasament sunt reusite, dar urmatoarele 4-5 sigur nu merita sa fie inaintea alor tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am vrut sa scriu si eu mai repede, dar nu ma lasa telefonul.
Mai fetelor, acum cand mi-am "rezolvat" si eu sa vin nu mai vine nimeni?
Gabi, pai daca suntem doar 3 zic sa amanam pana saptamana viitoare.
No, se mai inscrie cineva azi sau contramandam intalnirea?
Eu nu pot mai repede de 20,30 ca n-am dadaca la prunci.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput