Aradence DC...! (116 )-si noi alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 3
monica70 spune:
GABRIELA daca nu are si febra, e suficient atat.Eventual niste suc de lamaie,grape,portocale - vit C in general.Asta e sezonul ...
Si eu m-am trezit cu nasul infundat azi
Si inca de ieri ma cam ustura si gatul.
MONI
15s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
gabibociort spune:
Mersi, Moni. Nu are febra, in iarna asta a mai facut de vreo 3 ori asa, dar fara tusa si febra. 

Si vine si cheful de 8 Martie, pe care prevad ca o sa-l ratez.
Gabriela
fericita de
MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Gabib, se pare ca noi suntem vecine, poate ne vedem intr-o zi...Poti incerca si nurofen...
Din pacate, nu cred ca pot veni miine seara , s-au anuntat niste musafiri...
Cristina, ce mai face bebelina? Cum mai esti?
Moni, azi iar il vezi pe Tudor?
Cristina si gemenele
gabibociort spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristinacsa Buna fetelor, Gabib, se pare ca noi suntem vecine, poate ne vedem intr-o zi...Poti incerca si nurofen... Din pacate, nu cred ca pot veni miine seara , s-au anuntat niste musafiri... Cristina, ce mai face bebelina? Cum mai esti? Moni, azi iar il vezi pe Tudor? Cristina si gemenele www.flickr.com/photos/23718908@N05/sets/72157603964285199/" target="_blank">pantofiori |
Eu stau pe Rozelor 55. Tu?Gabriela
fericita de
MARIA (07.08.2007)ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun
alinamoro spune:
Moni, mortala "doamna educatoare"!

Si la noi la gradi se dau premii, a venit si Dragos acasa de cateva ori cu diploma de la concurs de desen.
Sa ne scrii dupa ce vii de la dr.
Didi-Anda, ai mai fost atunci la endocrinolog?
Flavia, cum a fost la dr.?
Isabela, si eu sunt de parere ca mai bine cu taxi, ti-a scris Moni detaliile.![]()
Gabriela, vitamina C poti sa-i mai dai Mariucai.
Sunt niste picaturi f bune pentru muci, Sinupret, se beau nu se pun in nasuc. Se pot da si la copii asa mici. Eu i-am dat Adelinei si in 2 zile i-a trecut mucii ca alte simptome nu avea.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Claudelu spune:
Buna seara fetelor!
N-am citit nimic de 2 zile, din pacate am fost si am stat in Vlaicu pentru ca Raul a facut pneumonie si nu va spun ce febra a avut ieri pana a venit Iooana (pufi a noastra) sa-i dea prima doza de injectabil (genta + ampi)...40,6 a avut temperatura si greu, foarte greu am reusit sa io scadem
De aseara a mai facut doar azi dimineata putina temperatura (37,5)
Acum e multttt mai bine, ii merge bine cu injectabilul, dar eu sunt terminata atat psihic cat si fizic si maine dimineata am examen...habar n-am cum voi reusi sa ma concentrez, dar ma rog la Dumnezeu sa-mi dea putere si sa-l iau.
cam atat, ma duc sa fac baie si apoi somn ca's franta!
Claudia
si Raul-Andrei
DianaR spune:
Clau, multa sanatate lui Raul! Poate mai bine asa obosita, o sa mergi incet (ptr asta nu te depuncteaza nimeni) si corect! Bafta! Ce mai face Ioana,, nu mai intra?
Gabriela, multa sanatate Mariei!
Ii cazul sa ma apuc de calcat...
Nu uitati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">pagina 10 
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
maria_rubi spune:
Clau, offf saracul Raul ...multa sanatate si insanatosire grabnica! Cum intri si tu dintr-una in alta...tocmai cand incepusei sa-ti mai revii psihic si sa fii mai optimista. Bafta multa maine, iti tin pumnii sa fie bine! 
Gabi, multa sanatate si Mariei!
Cristina, eu is stresata ca as vrea sa termin tratamentul pana nasc, stresata ca nu stiu cum o sa nasc si stresata sa nu cumva sa mi se rupa membranele prea devreme.....sunt stresul in persoana. Mai am si niste arsuri de toata frumusetea, am luat un Dicarbocalm dar degeaba.![]()
37+ cu
Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator
flavia ramona spune:
Didi, bine ai venit printre noi!
Gabi, Clau sanatate copilasilor.
Diana, waw, bb3? Pfuu io nu as fi in stare.
Alina, la dr a fost ok, mi-a facut eco intravaginal, control, mi-a recoltat pt pap si control sani. Zice ca totul e ok, cicatricea de la cezariana ok, la sani nu a simtit nimic anormal la palpare. Trebe sa-l sun vinerea viitoare pentru rezultat la pap.
Am fost acuma seara la Ioana si a fost si Miha. Victoras e un dulce, se catara peste tot, Matia a fost foarte cuminte, iar pufysorii ca de obicei. Ah, Nicolas avea treaba ca-i papam alunele
si Alesio ca e debandada prin casa
.
Nu stiu daca pot veni la intalnire, io fac tot posibilul numa sa poata Sorin sa stea cu Bogdi.
Vad ca si Bogdi are muci, dar in rest nimic.
gabibociort spune:
Multam, fetelor. Sanatate si puisorilor vostri. Vad ca e sezon deschis la raceala. Pe a mea abia am reusit sa o culc, e tare infundata la nas. Febra nu a facut. Ce ma bucura este ca are pofta de mancare. Va pup.
Gabriela
fericita de
MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun