Aradence DC...! (116 )-si noi alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

No mai fetelor, ne vedem vineri???????????
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Eu ma inscriu prima. Si moarta vin de data asta.Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Carmen
Ovi

Gabi B., felicitari pt Maria!

Nu scriu nici eu mult, azi mi-a fost rau de numa, dureri, intepaturi, stari de voma, bb misca non-stop de ma dureau toate organele. Acum stau in pat, sotul cu Mara pe afara, revin mai tarziu daca ma simt in stare.

37+ cu Mara 18.01.2007 si bebe Dora la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

HA HA GABI si eu care m-am abtinut sa te sun ,nu de alta da ai anuntat ca te bagi in pat la .Am zis ca te sun diseara.Acum nu mai indraznesc nici atat ,te cred ca ti s-a acrit

Diana numai ce-a adus-o mami incoace si s-a apucat sa isi "impature" hainele proaspat uscate (tot timpul le impatura si le mai si indeasa in dulap,ca doar trebuie si puse la loc ) . M-a apucat si pe mine atunci sa ii arat cum se impatura corect o bluza.La care s-a rascocorat la mine fata ca cica ... "E O PLOSTIE CE AI FACUT TU"

MONI 16s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Gabi B , felicitari pentru domnisoara Bociort iar tie insanatosire grabnica.
Carmen nu ai mai dat de un secol pe aici. Te plangeai ca de ziua ta nu e vreme de gratareala, dar ai avut o zi superba azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
"E O PLOSTIE CE AI FACUT TU"

Moni, nu mai fa "plostii"!

Ada, eu nu stiu daca pot vineri...sa vedem...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cine se mai inscrie pentru vineri seara la retro?

Chiar mai Carmen, mai intra si scrie-ne ce mai fac Mela si Serban!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani, Carmen!
La multi ani, Ovi!

Gabib, felicitari!
Moni, totala Diana1
Incerc si eu sa vin vineri...
Merg sa le pregatesc de culcare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

of din pacate noi plecam sambata dimineata asa ca vineri voi fi pe ultima suta de metri cu bagajele....eu abia am bagat mancarea cuptor...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">alina1 si alina2

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

No mai fetelor, ne vedem vineri???????????

Eu nici n-am stiut ca s-a pus problema sa ne vedem vineri si 90% sigur nu pot veni ca e ziua unei prietene si am stabilit sa petrecem in pijama ca'n tinerete Doar asa as putea veni daca pana la urma se hotaraste sa ne vedem sambata seara...ce rau mi-ar parea sa nu va vad
Oricum am o saptamana plina, in afara de maine seara aproape in fiecare seara am cate ceva...a inceput luna sarbatoritilor Noi pana la Paste o tinem tot intr-o petrecere

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu nu stiu daca vin sau ba vineri sau cand o fi (daca o fi),depinde ce chef oi avea,dupa saptamana asta care o fi cam in forta

Diana iar m-a facut sa rad: am trimis-o sa isi ia pijamaua pe ea si ea a luat-o, dar si-a pus-o pe ... un brat si a inceput sa strige precum tiganii care vand haine prin piete: "HAI LA PIJAMA! DACA DOLITZI ! TOTI CE VLEI ! PIJAMAAA!" Am ramas ca la dentist si la intrebarile mele mi-a zis ca face "asa ca oamenii aia,tiganii ..." Ne-a zis dupa aia ca i-a vazut cand a trecut cu buni pe langa piata ...

MONI 16s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput