Gravidute&Mamici de IASI -a venit primavara!(83)
Raspunsuri - Pagina 8
ada_coman spune:
Salut fetelor! Noi ne straduim sa facem fata celor 2 pritese. Programul nostru de zi cu zi este cam asa: ne trezim dimineata, papa Daria laptic (pe la 8-9-10) si isi ia somn la loc de cele mai multe ori pana pe la 10-10.30 sau mai tarziu, Karina papa de mai multe ori in timpul asta, ea e mai matinala
, apoi la pranz papam legume cu carnita, ou, ficatel sau peste sau ciorbita (asta pt Daria), dupa care ne ocupam de Karina, care mai motaie cateva minute si se tot trezeste si cere atentie. Pe la 14-15-16 doarme Daria vreo doua ore si iar stau cu Karina, care nu doarme f mult in intervalul asta. Dupaamiaza vine si tati de la servici, papam cu totii, ne mai jucam, facem baita si vine noapte si ora de somn, unde Daria mai face mofturi ca ar mai vrea sa stea (in general se culca pe la 10-11, dar o mai prinde si 12 cateodata), Karina se culca si ea pe la 11-12, insa ea se trezeste de 2 ori noaptea. Si am ajuns iar dimineata si o luam de la capat
. Cand e cald iesim si afara sau merem la cumparaturi. Asta e programul nostru, cam incarcat ce-i drept, dar e si frumos cand imi vad printesele zambind
. Sper ca nu v-am plictisit cam m-am lungit....

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghinetz Saluty! Gata, fetele. Sunt masternad. Am terminat. Yupi!!!! De acum pot sa sterg copilul la c...mai cu spor, sa frec oalele mai abitir, ca de...am o diploma in plus ![]() |
mihamora spune:
Oana - cica vine bona pe care am avut-o so anul trecut daca o chem, asa mi-a zis. Vedem. Stau eu cu ai tai daca platesti bine![]()
F tare povestea cu pipi 
Bravo Alynta, bine ca ai reusit, David ce a facut in timpul asta?
Miha inseamna ca nu ai nimic daca asa a zis dr
Lacra- multa sanatate!
Ani- multa sanatate!
Dr Anca - nu stiu nici un medic pe primaverii , imi pare rau.
Oana - Felicitari!!!!
Asteptam sa dai de baut.
Moldo - da ce facea taica-su cand se tavalea copilu? 
Ada= incarcat si frumos program, intradevar. Cum se comporta Daria cu Karina? Nu e geloasa?Banuiesc ca te ajuta cineva, nu?
Celia , Alynta - ne intalnim, da cand? Saptamana viitoare e bine?In cursul saptamanii?
Michelle si Dominic
moldoveanca spune:
Ada e minunat ca va descurcati cu amandoua printesele sincer te admir tare mult pt asta

mami fericita de Vladut Dominic
danyelle005 spune:
Azi am vrut sa profit de faptul ca e Ami a ramas aseara la mama si sa lenevesc pana tarziu dar m-am trezit pe la 8 cu o durere groaznica de cap si nu-mi trece deloc. Acum is la cafea poate ma mai lasa durerea.
Mai, eu is de acord cu intalnirea; Joi e bine?
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
ada_coman spune:
danyelle005 buna cafeaua
.
Mama ma ajuta, macar pana mai creste un pi Karina
. Dar am stat si singura cu ele si m-am descurcat
. Daria o iubeste enorm pe Karina si ma ajuta si ea cum poate: aduce pampers curat, duce pampersul murdar la gunoi, imi scoate hainite din dulap, e o scumpa si nu ma asteptam la ea, ca la 1 an jumate sa priceapa atatea
. Le iubeste mami pe amandoua.
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
http://community.webshots.com/user/adacoman
moldoveanca spune:
Salutare, multumim de cafea Daniela![]()
Ada e bine ca te ajuta mama ta si mai ales surioara mai mare
Noi ne-am trezit tarziu azi,a venit tati de la munca si s-a speriat ca nu aude nimic prin casa,dormeam ca valizele in gara![]()
moldoveanca spune:
Ei si sa va spun ce spune Vladut mai nou
De fiecare data cand imi da ceva spune potim adica poftim si le face nana nana,adica nani nani la jucariile de plus sa doarma
Hi hi ce mandra sunt de flacaul meu
Alynta ce face Davidutzu?E mai bine?

.