Gravidute&Mamici de IASI -a venit primavara!(83)
Raspunsuri - Pagina 15
alynta27 spune:
Eu zic sa incercam "Monaco"! Voi ce propuneti?! Nu am mai fost acolo, dar am gasit adresa pe google. Arata fain!
Maine seara o sun pe d-ra dr. Mihalceanu sa ma programez la eco! Abia astept sa vad ce face micutul!
Teo vad ca te pregatesti intens! Cand plecati?
Nonna dar voi dormiti separat sau nu am inteles eu bine?!~ (scuza-ma daca sunt indiscreta) Am auzit multe cazuri cand parintii se "separa" la somn, "impartindu-se unul cu cate un copil! Noi pana dormim impreuna si baiatul in patutul lui! E adevarat ca mai da navala peste noi, dar il mutam! Is curioasa cum se va "modifica" viata noastra odata cu bebe 2!
Apropos de "gura de aer"! SI eu prefer sa merg oriunde cu "baietii" mei! Nu cred ca m-as simti bine singura! In schimb pot merge singura la un suc cu voi, la cumparaturi sau la o plimbare cu o prietena!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 29+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
moldoveanca spune:
Ca sa nu ma uitati cumva![]()
http://good-times.webshots.com/photo/2795158570102537454NLkNwd
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Alynta mai sunt 9 zile si plecam dar eu sunt femeia care se organizeaza din timp si face bagajele treptat
.
mami fericita de Vladut Dominic
anymony spune:
O PRIMAVARA FRUMOASA IN SUFLET, INSORITA SI FERICITA!!!
Eu m-am intors din plimbari!
Am fost la Chisinau sa botez o fetita ...frumusica foc.
Sincer la botez m-a cam dezamagit ceremonia religioasa, petrecerea f faina...o sa va spun amanunte...
Despre botez, m-am infuriat si am facut luminare de botez cu aranjament ca la noi-nimic sofisticat, frezii, 3 trandafiri si muuulta verdeata. La ei sunt luminari simple, cu un fir de busuioc-si legat prosop de ea...mie asta imi dadea mai mult impresia de priveghi decit de botez.in fine...Preotului nu i-a placut numele-ce deh nu era nume de sfint de-al lor pe rit vechi...Pe fetita o cheama Alteea, si preotul a botezat-o si augusta ca asta era sfintul din calendarul lor...hmmmm
Au fost 13 nasi, deci multe cadouri-haine multe, nici nu stiu cind o sa apuce sa le poarte- dar e bine ca a primit si mai mari...eu i-am luat peste 6 luni haine, ca stiam ca o sa primeasca pentru acum.
Masa a fost cu strigare, cu inchinatul colacilor la nasi. peste colaci am primit o fatza de masa de in brodata cu servetele...ca asa se da la ei.au strins bani frumosi.
La intoarcere-abia azi noapte pe la 12 am ajuns- ca vamesii nostri au tinut de cuviinta sa ne dea jos din microbuz si sa ne desfaca bagajele- bine noi am scapat ca am dat de inteles ca suntem romani nu "rachetzi".
iulia-stefy spune:
Salutare!
Si o
fierbinte....
Noi, plimbarete... Aseara am dus-o in curte la liceul din spatele blocului ca erau iesiti copii in curte la desenat cu creta pe asfalt si a fost superincantata. S-a dus la copii i-au dat si ei creta... s-a manjit de mama focului, dar nu conteaza.... conteaza doar ca s-a simtit excelent.
De 1 Martie am fost in Copou la parcul pentru copii si mi-am facut curaj s-o las pe toboganul mare.... unde erau copii mai mari si s-a facut... pe jos era noroi, si cum se urcau cu papucii pe tobogan, toti iesea manjiti, iar daca venea unul imediat din urma lor si le mai punea si bocancii plini de noroi pe geaca....Dar distractia conteaza, ca nu voia sa mai mearga acasa. Pana la urma noi am plecat si ea a ramas. S-a urcat intr-o masinuta si pentru ca nu ne mai vedea striga cat o tinea gura "Ta-tiiii", dar de miscat sa ne caute... nici gand. Cand am putin timp am sa pun si poze din ultimele zile.
Oana, super martisorul....Multumim. Cu bateriile stiu cum e. Eu din cauza oboselii deja am insomnie. Si simt ca mai am un pic si cad....dar vorba ta, se poate si fara baterii.
Ani, acum sunteti mai bine? Vezi sa nu aiba ceva in gatut... Stefy cand are gatul rosu vomita si nu vra sa inghita mai nimic, nici lapte...Vezi daca are febra. Multa sanatate lui Darius. Eu zic sa mergi la pediatru.
byu, La Multi Ani lui Casian! cu intarziere.. si scuze.... sunt cam... zapacita de o vreme...
Daniela, felicitari. Ai trecut direct la subiect. Mie imi pare rau, dar la noi programul sotului e de la 14 la 20 de obicei. Si asta pentru a putea sta el dimineata cu Stefy in cazul in care e bolnava, asa ca eu in cursul saptamanii nu pot veni. Si as fi venit cu placere, ca la petrecerea de Craciun m-am simtit tare bine alaturi de voi.
Teo, sper ca acum esti bine.... Ce cavaler mare ai.. si ce bine va sta impreuna.
anymony, sa-ti traiasca finuta si sa-ti fie de bine, nasico.
Poze din ianuarie-februarie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Martisorul de la noi
Aici bucatarul mititel vreo doua poze....
De aici joaca in parc in Copou
Poze din ianuarie-februarie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
kriss79 spune:
anymnony, stiu cum e:) am nasit si noi in aug.2006 si tot cam asa a fost..acum au o fetita nascuta in nov 2008, dar cica la ei sunt vreo 7 perechi de nasi la botez..si atunci noi ne-am retras caci nu ne-au zis nimic..nici nu au botezat-o inca, se pare ca pe la sf lunii asteia..
Sa iti traiasca finuta!!
Eu am fost la Monaco de 2 ori, e fainut, preturi ok.Stiti unde vine? pe strada care face leg. intre pacurari si canta. Sau unde coborati in pacurari e un stop la un moment dat aproape de fostul rest chinezesc, o luati la stanga spre Canta cum ar veni si imediat pe stanga unde era o alimentara odata scrie Monaco.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Craciun 2008
Februarie 2009
Anilansa spune:
buna dimineata
iulia mersi de 
mamaici nu stiu daca suna a rosu in gat... pina acum Darius a avut de 2 ori rosu in gat si niciodata nu mi-a fomitat... dar inca ceva... la 22.00 schimbare de pampers... la 2.30 schimbare de pampers (cu diaree).... la 5.30 schimbare de pampers ( la fel).... acum la 9.20 cred ca la fel.... ma duc sa verific... oricum e groasa... azi dupa amiaza la pediatru mergem.... aseara febra... 38.2 si iam dat panadol 4 ml.... 

cred ca sunt si dintii de vina

Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Nonna76 spune:
pentru cine vrea sa bea o cafea cu mine.
Prima am baut-o la 4 .30.
Alina, da, noi dormim separat, fiecare cu cite un baiat. Vlad ar vrea sa doarma cu Andrei dar nu se poate deoarece Andrei se trezeste des noaptea si nu ar fi prea bine pentru Vlad.Si daca am dormi noi cu Andrei si Vlad singur iar nu mi se pare corect fata de Vlad.
Asa ca asta e solutia.Astept momentul in care Andrei nu se va mai trezi noaptea.
Ma uita ca-i ora 9 si eu sunt satula de treaba si la 11 plec la scoala si ma intorc la 7 seara.
Ma duc sa termin ciorba .
V-am pupat.