Prietenie la plesneala *31* - Alaturi de Gabitza!!
Raspunsuri - Pagina 5
Delphinas spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1![]() am citit cate ceva din urma. AM BANI ptr absolut toate cele trebuincioase si nu trebuie sa strangeti nimic .Am bani dar nu-mi pot intoarce tatal inapoi. Va multumesc ptr toata puterea pe care mi-ati dat-o. Dumnezeu sa va aiba in paza si sa va dea sanatate. Ma scuzati daca-s incoerenta. Va pup pe toate. ![]() ![]() ![]() Gabriela |
un gand bun si multa putere iti doresc din tot sufletul meu.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasawww.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
Delphinas spune:
alo...mahalau...ia trezirea...treceti la
sa va treziti mai bine.
rhoneea, violeta ia la
ca azi nu am cu cine...satra de sus e plecata in teren...
poze, Just Me
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui Delphinas alo...mahalau...ia trezirea...treceti la sa va treziti mai bine.rhoneea, violeta ia la ca azi nu am cu cine...satra de sus e plecata in teren...poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasawww.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila" |
delphi,eu beau o cafea cu tine,da'zi fata ude punem banii pt coroana?
da un cont ceva....
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui gabriella1![]() am citit cate ceva din urma. AM BANI ptr absolut toate cele trebuincioase si nu trebuie sa strangeti nimic .Am bani dar nu-mi pot intoarce tatal inapoi. Va multumesc ptr toata puterea pe care mi-ati dat-o. Dumnezeu sa va aiba in paza si sa va dea sanatate. Ma scuzati daca-s incoerenta. Va pup pe toate. ![]() ![]() ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
gabitzule,cuvintele sunt de prisos..sa-ti dea dumnezeu putere sa trreci peste aceasta pierdere...

dumnezeu sa-l odihneasca!MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
MadameBovary spune:
Gabi, cu gandul, cu sufletul, cu inima, cu rugaciunea... cu absolut tot ce vrei suntem alaturi de tine! 
violeta69 spune:
'neata!
Delphinas,hai ca pufai io cu tine o tigara ![]()
da' vezi ca in curand ma las ![]()
Irina,nu te-ai trezit?!
Gabi
, sa treci si peste necazul acesta 
MB 
umflatel 
mariussimiuc,am ras cu lacrimi despre barbatul la epilat
mai beau un ceai verde ,mai pufai o tigara(virtual) si ma apuc de treaba,
va
pe toate
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Delphinas spune:
vio si eu am zis ca ma las...dar nu ma lasa ele pe mine....mi se arunca singura in geanta.
singure stiu sa se aprinda...
poze, Just Me
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
kokiy spune:
fetele destrabalate ...
Mihaela ,tare faza cu epilatul
... eu una ma fac acasa cu epilatorul,iar axial si inghinal cu crema ...si vorba aluia ,mai bine suport un picior in dos decat chinu' epilari cu ceara ![]()
Mie sa-mi spuneti ce dracu' e asta ...ca m-am uitat crucis ,mi s-au aburit si ochelarii,am intors monitoru' ... o fi o gaura din dos???oare cine draq s-o fi lasat pozat asea
...ca gura asa naspa n-am vazut niciodata 
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
rhoneea spune:
N'atza
Vero unde-i cafeauaaaaaa???? Azi dau io
.Nici la mine nu stiu cum se face da apar singure in campul meu vizual ![]()
Gabi

V-am pupat acu cetesc linkul recomandat ptr Ripley ![]()
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
rhoneea spune:
Aoleu Iulia mi s-au intors matzele pe dos
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!