Mamici in Germania (8)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
claudia74 spune:
Te-am atins :
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
m0oniik spune:
Claudia 74 - si eu ma bucur ca v-am gasit , macar am cu cine sa petrec timpul liber .
Iar ca sa fie completa lista - numele meu real este - Monika - din Oradea , iar acuma traiesc in Hochheim am Main - nascuta la data de 03 februarie 1978 , si viitoare mamica de iunie ( 90 % de fetita ) .
- 80 km nu e distanta mare , nu se stie niciodata , poate mai trec pe la o cafea
Mai tarziu o sa mai intru , pana atunci pofta mare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dinora77/dinora77.jpg)
dinora77 spune:
ce harnice a/ti fost de dimineata!!!
Clau74 tu cu rindul tau, ai treaba azi la bucatarie, spor la treaba!!!
Mihhaelasuper numele puiului tau. Eshti peshtishor ca shi mine, shi cred ca avem super multe in comun caci shi eu sunt din 1982, 3 zile mai tinara ca tine(2 martie). Culmea e ca de cind ne/am casatorit eu shi sotul meu visam la un baietel pe care sa/l numim David
.
Cit despre visa pentru ai mei.......foarte greu. Am avea noi posibilitatea sa facem invitatie, problema e ca nu vor primi visa ai mei. Eu pina a veni in DE am avut 3 refuzuri la ambasada. Mai vedem noi...Oricum, e tare greu fara pashapoarte Romaneshti...Cu aprox.5 ani in urma, Romania a favorizat redobandirea cetateniilor romaneshti pentru cetatenii din RM. In acea perioada sotul meu shi-a capatat cetatenie Romaneasca shi acum n-are probleme!!! Cei care au ramas cu pashapoartele Moldoveneshti, nu au practic nici o shansa sa iasa legal din tara. Aiurea...
sa aveti o zi perfecta!!!!
Dino
mikiriki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 Te-am atins ![]() ![]() ![]() ![]() www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Miki
mikiriki spune:
citat din mesajul lui dinora77 Cit despre visa pentru ai mei.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sa aveti o zi perfecta!!!! Dino |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Miki
claudia74 spune:
Miki.
Dino zi-mi si mie datele tale mai pe indelete sa te trec pe prima lista daca ramai cu noi si Monik la fel.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Miriluta/Miriluta.jpg)
Miriluta spune:
, bey, ma lasati cu dedicatiile astea, ca acum ma apuca plansul
Mereu zic ca ''acasa'' e unde sunt sotul si copiii mei, da' cand aud muzica po****ra, asa ma ia un plans , tu-i mama ei de treaba
Auzi Miki, da nu arunci si la mine mai bine o berlina, ca mi s-a luat de paprika mai ceva ca de soacra-mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Miriluta/Miriluta.jpg)
Miriluta spune:
citat din mesajul lui Mihaelaaa Vin din Sibiu,nascuta 5 martie 1982, Mihaela ![]() ![]() |
Maaaama ce tanara esti
![](pupic.gif)
![](alcool.gif)
claudia74 spune:
ACASA e aici Miri numai aici e ACASA :
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)