Mamici in Germania (8)
Raspunsuri - Pagina 5
Mihaelaaa spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui claudia74![]() ![]() ![]() ![]() tocmai stie tot forumul,tu nu stii cati isi baga nasul (am promis ca numai sunt rea) atat numai zic mai mult, Mihaeloooo sa dea Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti,tinem pumnii sa fie ,mai dar sa numai spui la nimeni ![]() ![]() ![]() .www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |

Io-s asa mai superstitioasa si am impresia ca daca zic "tare" nu se mai implineste dorinta...Acum...io v-am zis numa voua...daca afla si altcineva nu afla direct de la mine ,nu?
Mihaela
de
DAVID-29 martie 2007DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
claudia74 spune:
Richtig ![]()
sonst tu ce mai zici?, dai ceva date personale sa te trec pe first liste
ce zici?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Mihaelaaa spune:
Vin din Sibiu,locuiesc acum in Dinkelsbühl,nascuta 5 martie 1982,am un copchil pe nume David,nascut in 29 martie 2007...mai trebe ceva?...aaa,nume real Mihaela![]()
Mihaela
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
claudia74 spune:
Esti nascuta la SB? David la Dinkelsbühl? mai 2 sarbatoriti luna asta![]()
![]()
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Mihaelaaa spune:
| citat din mesajul lui claudia74 Esti nascuta la SB? David la Dinkelsbühl? mai 2 sarbatoriti luna asta www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
da,io in sb ,Davidu in DKB
Mihaela
de
DAVID-29 martie 2007DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
claudia74 spune:
S-a facut ![]()
claudia74 spune:
| citat din mesajul lui mikiriki Helloooo Miki |
yupppiiiii s-a trezit ardeleanca
vreo dedicatie ceva,ti-a mai ramas vreo berlina pe acolo sa ne dai si noua
.www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
mikiriki spune:
Mariana, la multi ani. scuze de intarziere 

Miri, cum gasesti tu scuzele

Multa sanatate bolnaviorilor.
Hmmm.... nu mai stiu ce am citit, ati fost harnice. Musai sa mai beau o cafea
Revin
Miki
mikiriki spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui claudia74
yupppiiiii s-a trezit ardeleanca vreo dedicatie ceva,ti-a mai ramas vreo berlina pe acolo sa ne dai si noua .www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
Dedica-mi ceva

Miki