Mamici in Germania (8)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angipangi/angipangi.jpg)
angipangi spune:
ramonaiani la multi ani ,sarcina usoara si multa sanatate
noi am ajuns azi noapte la urgenta cu febra40 si iar au spus ca nu e grav ca e un virusasa ca ma gandesc sa/i cumpar un antivirus ca deja are prea multi
ori eu sunt nebuna ori doctorii astia
claudia sambata am lucrat numai 4 ore ptrc ca nu era prea mult de lucru si acum sunt libera pana sambata viitoare lucru de la 3 pana la 24 ptr ca e nunta iar duminica dela 10 la 21
teodorade angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU
teodora
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=20 ri1
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
claudia74 spune:
Mariana scumpa LA MULTI ANI, sa-ti dea Dumnezeu sanatate,fericire si tot ce e mai bun viata,clipe frumoase alaturi de familie
mii de scuze ca nu am fost pe faza
.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Dora no comment,vorbim maine,multa sanatate micutzei,somn usor.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
m0oniik spune:
Ramonaiani - LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE .
Vad ca nu stam departe una de cealalta , de la Darmstadt pana la Hochheim sunt doar 35 de km .
Am putea sa ne intalnim la o cafea
Sa ai o seara placuta
trischa spune:
Ricea,sanatate multa copilei si voua rabdare si putere.te inteleg si stiu cum e.noi procedam cam asa..ziua mergeam la dr ei,seara la urgente si noaptea la spital.toate ästea intr-o zi si primeam acelasi raspuns,e virus..trece
.in final trece..dar de voi nu sunteti lamuriti si nu vedeti nici o schimbare la copil mergeti iar si iar si iar la dr.si daca mergi de 3 ori pe seara la urgente sa nu ai nici o retinere.eu cand plecam de acolo le spuneam clar ca ma intorc daca copila nu o sa se simta mai bine.
Multa sanatate!!
claudia74 spune:
Moia, va astept la cafea si poate da Mariana o felie de tort azi (daca o mai fi ramas ceva de ieri )
Dora cum sunteti,cum a fost azi noapte, mi-e si teama sa te intreb.
Miki gata tura de noapte.
Monik ma bucur ca ne-ai gasit din nou,eu am inteles gresit orasul dar tot pe acolo e nici de mine nu stai departe
vreo 80 km.
Angi pe unde umblii,sper ca nu ai ceva probleme.
Claudia cum te mai simti,ce face bebeul,sunteti bine?
Miri vreaun jogging ceva,de dimineata!
Dino esti la scoala?
Alexandra cum e vremea la voi,s-a mai incalzit,ce mai face Maria? voi ati gasit loc la gradi?
Merg sa imi termin cafeaua si sa il duc pe Andi la gradi.
Va pe toate.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Miriluta/Miriluta.jpg)
Miriluta spune:
Mda, am facut aseara abdomene...din parti. Da' ma gandesc ca poate reusesc sa fac ceva gimnastica la serviciu, adica sa urc si sa cobor cele 5 etaje pana la mine in birou, pe scari....mal sehen.
Dino despre ce fel de viza vorbesti tu?
Mariana La multi ani si tot ce iti doresti
Va pup si ma duc sa ma indop cu un croissant cu ciocolata si o cafea.
Pupici la bolnaviori
claudia74 spune:
Miri ai luat ceva la bord,Dino e din Rep.Moldova si parintilor ei ii tre viza,pricepesti,cate scari ai numarat azi? ,vb pe mess cand apari da!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Miriluta/Miriluta.jpg)
Miriluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 Miri ai luat ceva la bord,Dino e din Rep.Moldova si parintilor ei ii tre viza,pricepesti,cate scari ai numarat azi? ![]() ![]() www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Clau inca nu am apucat sa urc nici o scara pt ca am folosit intrarea unde avem doar 2 lifturi de sticla si nici o scara (mooooaaaaammmaaa, bey da ce tare sunt la capitolul scuze, pana la urma tot imi exercit profesia, dar nu sa ii apar pe altii, ci sa imi gasesc eu scuze
![](icon_smile_big.gif)
claudia74 spune:
Es schneit wieder but :