Mamici antistres si licurici de ian-feb 2009 (137)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Citat:
citat din mesajul lui rein

BEE, de la ce a facut asta? Ti-a explicat Dr.? Imi pare rau, cred ca ai avut niste momente oribile...

rein

Rein, bebe e alaptata la san, insa eu ii mai dadeam si o completare cand si cand. Vineri, am fost plecata si a papat 80 ml lapte praf, adica f mult pt ea. Ea papa 20-30 ml formula si doar izolat, cand nu bea suficient la san. Se pare ca nu a putut digera acel lapte praf pt ca a iesit la kk nedigerat.

Mie imi era teama de stenoza pilorica, dar m-a linistit dr ca bebe nu ar fi luat in greutate daca era asa. Oricum, ii facem eco data viitoare.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Aalina daca vei avea putin timp, am vrea sa-l vedem si noi,mamicile de Marie Aprilie in pozici pe BB Fabian (un link ceva)

32+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Bee, imi pare tare rau ptr ce ai patit ieri. Doamne ajuta ca s-a rezolvat la timp. Face si asta parte din meseria de mama. Ti se strange inima cateodata si parca cade cerul pe tine numai cand te gandesti la ce i s-ar putea intampla puiului tau.

Rein . Sunt zambete clar.Poate sunt grimase si reflexe in primele zile, dar acum deja sunt zambete si manifestari de bucurie (ca incepe sa dea si din maini i piciorut, sunt tare haiosi)

Alina, eu am vazut-o pe Sabina in filmulete si chiar o admiram cu sotul meu ca arata f bine, are carnita pe ea. Nici al meu nu mananca ca la carte cred, dar mananca des si a luat f bine in greutate pana acum, deci asta e f important. N-am facut niciodata proba mulsului, dar nu sta la san decat maximum 15 min, iar cand i-am dat muls in bibe, s-a oprit la 75 ml. Dupa aia l-am pus si la san si a mai supt 5 min... eu zic ca d-aia vrea si des sa pape, ca nu-si umfla stomacul niciodata..

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Bee, dar ti-a zis sa schimbi formul de lapte? sau cum s-o urmaresti sa nu vi se mai intample asa ceva?

Mergi la inceput

Micola, ce freza bengoasa are Brunetel!

Miere, sunteti super toti 3! Iar baietii tai cred ca sunt f mandrii de tine!

Mai, eu peste 2 zile fac o luna de cand am nascut si am o burta ca de luna a treia...oribil! cand scap de ea? nu vorbesc de kilele in plus, ci de burta umflata...si am si gaze...

Mergi la inceput

Bee, frumoasa tare si bebica ta! Sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'Neata buna!

Offf fir'ar ele de telefoane... cand ne era noua somnu' de-al treilea mai dulce s-a gasit un nene sa ne sune si sa ne trezeasca. Si nici macar nu voia sa vorbeasca cu noi! Da' macar sunt eu "up and about"... ca bebe e in bouncer si se joaca cu manutele.

Iulia, Dya si cine mai trebuie s anasca

(da eu tot ma gandesc ca Dya a nascut deja... ca prea a "disparut" din zona )

Iulia, nu-ti fa probleme... aici stam cu tine pana nasti (sau, daca vrei, te luam pe sus cu noi la "Scutece"). La care sezon din Criminal Minds te uiti? Aici face reclama la unu' nou (nici nu stiu care, banuiesc ca ultimul, cu explozii, morti raniti si alte alea) abia astept sa inceapa in week-end.

Apropos de "Scutece", fetelor, nu ar fi o idee sa scriem fiecare (cine are timp si placere, bineinteles) cateva cuvinte "mostenire" sa predam stafeta mamicilor de martie-aprilie? Eu ma bag, care mai sare? Alina, tu ai deschis Odiseea (ieri am recitit primele capitole si zau ca mi-au dat lacrimile), poate ar fi frumos tot tu sa o inchei?

Flowerbee, bine ca s-a terminat cu bine... ma gandesc ce ingrijorata (ca sa nu folosesc alte cuvinte mai "grave") ai fost! Hai ca Alexia e bine si ca o sa vina si ochelarii cat de curand

Criss, felicitari pentru buricut picat la bebe... acneea o sa treaca de la sine. Cu mulsul si sanul "cu prea mult laptic" nu stiu ce sa zic... dar azi merg la cabinet pentru vaccin si vizita la cantarit si o sa o intreb pe tipa de acolo,poate are vreo solutie.

Anca, lapticul tau are proprietati antiseptice (fapt confirmat si de moasa, si de medicul de taica-meu si de health visitor), deci asa cum zic fetele, poti pune o picatura-doua in ochi la bebe.

Aalina... Vine lapticul!!! Las' ca o sa treaca si icterul in cateva zile

Cadia, eu spal pe bebe la poponeata numai cu apa calduta, asa cum zice Cristi doar apa din baita are gel pentru bebei, in rest.. apa calda+uscat bine+crema cu zinc si gata. Am avut si noi un pic de iritatie acum o luna si un pic... a trecut repede si de atunci nu mai avem probleme.

Cristi, ne putem lua de manuta, cam tot 10 kile ar trebui sa dau si eu jos (7-8 minimum, dar 10 sunt de fapt in plus)... si tot asa, majoritatea sunt pe fund si coapse...iar deocamdata nu vreau sa ma apuc de cura, caci alaptez si eu exclusiv si nu vreau sa fac nimic ca sa risc sa pierd laptele. Da' nu incap nici eu in hainele "vechi"... iar in ce incap arata ca naiba pe mine

Alina, asa arata caca de bebe alaptat exclusiv, nu-ti fa probleme

Yashi, ma bucur ca sunteti bine

Crisspy, nu stiu ce sa zic cu mulsul, eu nu as renunta inca la alaptatul la san... daca ies cateva picaturi la muls inseamna ca e lapte... si bebe e cea mai buna pompa. Eu in locul tau l-as pune cat de des pe bebe la san sa stimuleze productia.

Rein, si eu zic ca la o luna bebe deja zambeste, nu face doar grimasele de nou-nascut (chit ca si alea erau asa de dulci!!)

Fetelor, noi azi mergem la vaccin. As minti sa zic ca nu am emotii - zau, daca s-ar putea sa ma intepe pe mine in locul lui (da' beneficiile vaccinarii sa ajunga la el, bineinteles) m-as oferi rapid voluntara!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

dark - la fel am zis si eu cu vaccinul. dau uite ca au folosit un ac antitraumatic si abia a simtit bebe ceva, nici mai tarziu nu am vazut efecte nedorite.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

salut gagici la raport si noi..stiti cumva daca debridat-ul este si pentru eliminare gaze????si daca ajuta bebe sa faca kk..Alecsandra face o data pe zi, dar mai are si zile cand fac eo data la 2 zile,si ma gandeam ca daca schimbam sabsimplex-ul pe debridat poate o ajutam sa faca kk mai usor..ca atat se screme saracutza..

De acord cu LISA sa predam stafeta

Alecsandra are manutzele reci mai tot timpul desi in casa e destul de cald..bebeii vostri cum sunt?la fel?? am auzit si cazuri ca e ceva normal la ei..dar eu stiu

mamica de Alecsandra

poze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ttenzika

salut gagici la raport si noi..stiti cumva daca debridat-ul este si pentru eliminare gaze????si daca ajuta bebe sa faca kk..Alecsandra face o data pe zi, dar mai are si zile cand fac eo data la 2 zile,si ma gandeam ca daca schimbam sabsimplex-ul pe debridat poate o ajutam sa faca kk mai usor..ca atat se screme saracutza..De acord cu LISA sa predam stafetaAlecsandra are manutzele reci mai tot timpul desi in casa e destul de cald..bebeii vostri cum sunt?la fel?? am auzit si cazuri ca e ceva normal la ei..dar eu stiumamica de Alecsandrapoze:http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#
Incearca manusile pt bebei.La mine functioneaza.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput