Pestisori, la multi ani! (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Cryna, pe mine chiar m-ai prins la subiectul asta. ( sunt paranormala de obicei)
Cum am putin timp intru cu placere in polemica pe teme de zodie, pietre, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

Multam de cafea Cryna,tare bunaaaa...interesanta tema

La multi ani sarbatoritelor zilei:ochi verzi,danyce,liris,Dora,hermelina!

Un pupic special pentru Mihaela(ochi verzi)
cu ocazia asta poate dai pe aici,la un mic raport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Andanii, sunt de fapt doua subiecte de genul asta pe forum, la sectiunea "In unul sau doi...". Iti pun link-urile mai jos... sa arunci un ochi ...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129000

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131867

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mi se spune "argint viu"...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI pt sarbatoritele de azi:DANYCE,LIRIS,DORA,HERMELINA si OCHI_VERZI... si multe

Eu nu ma simt prea bine fetelor,am facut o infectie urinara urata de tot...nu am prea intrat la net ca nu am dormit noaptea si am fost tare obosita...azi am musafiri in contul la duminica...sper sa-mi revin mai repede...va pe toate si sa aveti un weekend placut!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Mirela, multa sanatate! si petrecere frumoasa ! Asteptam poze .

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Emma este iubire, lupta continua

Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Am fost cu Oana la doctor, azi zacut niciodata, dar niciodata nu am vazut-o fara pofta de viata, unde o puneai acolo statea. Diagnosticul de pe reteta este IACRS.

Emma este iubire, lupta continua

Si Mihaita are nevoie de noi
***SONIA - docs` did miracles ***
Si ingerii au nevoie de ajutor
Ei ne asteapta aici, sa nu-i ocolim!
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Offf, Marami ! Saracuta Oani ! Dam dulce si o dulce ca sa se faca bine cat mai repede!!! Insanatosire grabnica!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mi se spune "argint viu"...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

inca odata, Neatza' si de la mine mai pe seara asa. Am avut probleme cu calculatorul. Am o stare relativ naspa. Nu am chef de nimic. Pe deoparte ma deranjeaza ca sunt lucrui care trebuiesc facute si nu sunt facute si ma simt aiurea si pe de alta pare ma simt aiurea si nu pot sa fac lucrurile alea nefacute. Am intrat intr-o stare de lene cronica de imi vine sa

Mergi la inceput

Legat de sufletele pereche. Am citit intr-o carte de sufletele pereche care se intalnesc inevitabil in toate vietile. Chiar credeam in tinerete ,si ma incurajam singura fiind, ca sufletul meu pereche s-a reincarnat mai devreme si ca . Ironia, potriveala, destinul, adevarul....etc, nu stiu care ar fi cuvantul potrivit este ca dupa catibva ani mi-am cunoscut sotul care este cu cativa ani mai mare ca mine. Apropiatii spuneau ca ne intelegem din priviri, ca e de ajuns sa schimbam o privire si 2 cuvinte ca sa ne intelegem.
Mai era o "teorie" care spunea ca "in viata iubesti o singura data" uite asta e un alt subiect bun de discutat.

Mergi la inceput