SALAJENCELE SARBATORESC !!! ( 83 )
Raspunsuri - Pagina 7
silvana_salajan spune:
Of scumpa de ea. Ce curajosa e. Eu demult faceam cezariana de ma chinuiam atat. Maria
si
de la mine.
pentru voi.Adriana, sa iti fie de bine. Ma bucur mult cand pot sa fiu cuiva de folos cu atata cat pot. 
silvana_salajan spune:
Am uitat sa zic: Diana, daca ai febra musculara e bine, nu? Inseamna ca muschii lucreaza.Fetelor eu cred ca nu mai e mult pana la intalnirea Mariei cu Casia. Eu de la dilatatie 6 pana am nascut, am ajuns in 10 minute.Deci mai are pana la dilatatie 6 de asteptat vreo ora doua si gata!Bagati agitatele:

Hai Maria! Hai Casia!

dianalaura spune:
Da Oti, e bine, cum sa nu...
Ma pregatesc si eu sa merg sa imi platesc rata la banca, internetul si sa vad daca imi mai raman bani si de celelalte cheltuieli.
revin mai dupa-amiaza.
Hai Maria scumpa, un pic mai ai, sper ca pana revin eu din oras sa stai cu Mariuca mica in brate 
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacezara Am pove cu Maria... dilatatie 4 ... are dureri ... nu i-au dat nimik ... Hai Maria !!!!! |
Maria
ma inchin in fata ta.esti o mamica curajoasa si luptatoare.doamne ajuta sa nasti repede repede.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacezara Otilia, mersi din suflet de compotul de afine ... nu stiu ce m-as fi facut aseara fara el, cand , dupa ce am scos branula nu am reusit sa-mi revin din ameteala si tremurat. Apoi s-a chinuit asistenta de vreo 3 ori sa-mi ia tensiunea ca zicea ca numai nu o aude si era slaba ... 110-50 ... Nici acum nu-s mai breaza , dupa ce ca is treaza de la ora 3.30 ... merg sa vad daca mai pot "fura" un pui de somn . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAI MARIA-CASIA !!! HAI MARIA, mama !!! |
fata da nu-i a buna faza asta cu tensiunea.
du-te la dr.nu sta asa.
te tzuc apasat
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
mihaela_s spune:
Fetele care vb cu Maria, spuneti-i sa-i cumpere Cristi de la farmacie ulei de ricin si sa bea toata sticluta, se dilata repede. Si sa ceara ea ocitocin, atata au la spital si ii pot da, sa nu se chinuie mult timp. Oooof, nu inteleg de ce nu i-au dat nimic....
.
Maria scumpa m-am trezit si eu sigura ca ai bb-lina in brate. Tin pumnii sa scapi cat de repede...
Oti, tu erai la a 2-a nastere...e altfel...
.
adriana, sanatate!
Bia, Diana
, altceva nu stiu ce sa va spun...
Am fugit, nu sunt buna de stat la povesti azi...
.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
salajence la apelllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!
hai pe baricade ca acusi vine CASIA!!!!!!!!!!!!!!!!
maria are e[pidurala instalata.e dilatata 5 cm.mai e putin si isi tine printesa in brante.
Bimilit spune:

Hai Maria!! Hai Casia!!Hai Maria!!Hai Casia!!

Bimilit spune:
bey,ADUNAREAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
hai sa o intampinam pe Casia
cum se cuvine.

Hai Maria!! Hai Casia!!Hai Maria!!Hai Casia!!