SALAJENCELE SARBATORESC !!! ( 83 )
Raspunsuri - Pagina 2
dianalaura spune:
'Neata si de la mine! Adica buna ziua de acum.
Ne-am trezit pe la 9, da pabna i-am dat de mancare, pana mi-am facut un cd cu aerobic, pana am facut exercitii..a trecut timpul
Oti, am vazut si eu ursuletul...ce dulce era..nu ma mir de Matei ca a vrut sa doarma cu el, si eu faceam la fel ![]()
Bia, nu ne pui poze cu sectiune de la tort?
Am reusit sa pun si eu poze cu triunghiurile mele de ciocolata si mere, mai ramasesera cateva aseara si am dat ordin sa nu se atinga nimeni de ele pana nu le pozez. Mananca Stefan in prostie...numai prajitura vrea...
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21668/TRIUNGHIURI-CU-CIOCOLATA-SI-MERE/#entry661326
Nu e prea reusita poza, da no..la gust e buna...
Oti, ca mi-am amintit, oare la noi este sirop de menta? M-ar tenta o crema de menta, cum a facut dora la tortul Rosalba...
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
silvana_salajan spune:
Diana, eu nu am vazut, s-ar putea. Auzi, in cel mai rau caz, am io un sirop de tuse de la dr mom, ca cel din reclama asata stupida de pe DC, e veeeerde si mentolat, asa ca ce are? Macar nu om tusi 
dianalaura spune:
http://www.culinar.ro/retete_culinare/gateste/8/190/5907/bauturi/bauturi-cu-vin/sirop-de-menta.htm
Aci am gasit cum se face..da asta pana la vara cand m-oi duce pe coclauri sa caut menta...
Amu ma duc sa platesc gazu, numai bine il scot un pic pe Ianis la plimbare..si poate intru si la magasin de naturiste, sa vad daca nu au..iara daca nu..si siropu lui Alex e bun ![]()
Editez: am gasit pe un site bionaturalshop, la 500ml la 10 lei
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
mihaela_s spune:
'neatza!
Si io la cafea...apoi trec la studiu! Vreau sa ma duc mai tarziu cu fetele in oras sa mai luam carti, sa vedem si rpin magazine ce haine sunt la reducere, ca sunt gata astea de iarna si poate gasim ceva pleasca.
Diana, super pajitura, reteta e simpla, poate o incerc si eu...
pe toate, va las o melodie care imi place tare mult...oare din cauza filmului? ![]()
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianalaura spune:
Vai ce greu merge forumul...
Am fost la gaz, i-am cumparat si o placinta lui Stefan, acum doarme si eu proft de lucru asta. Mi-e pofta si mie de placinta, dar de ce sa dau 2 lei pe bucata, i-am luat doar una lui Stefan, ca ii era foame, si acum mi-am pus sa se faca un pic maiaua, si ma duc sa pun faina si sa framant. Si uite asa imi fac si eu placinte acasa. Cred ca o sa le fac umplute cu varza si cu cartofi.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianalaura Vai ce greu merge forumul...Am fost la gaz, i-am cumparat si o placinta lui Stefan, acum doarme si eu proft de lucru asta. Mi-e pofta si mie de placinta, dar de ce sa dau 2 lei pe bucata, i-am luat doar una lui Stefan, ca ii era foame, si acum mi-am pus sa se faca un pic maiaua, si ma duc sa pun faina si sa framant. Si uite asa imi fac si eu placinte acasa. Cred ca o sa le fac umplute cu varza si cu cartofi. |

Fataaa, vin la tine
Mi-am adus aminte: Diana, cat ai platit gazul? Astia de aici au caseria la dracu in praznic tocmai in Bradet, nu au cititor de carduri, si nu iti trimit factura acasa. Asa ca mergi sa ai "surprize, surprize", ca nu stii cat ai de plata. Da si io le-am zis ultima data si cica da sunati-ne inainte sa va spunem.
dianalaura spune:
4 mil, 7 sute si ceva de mii..si eu am sunat si am intrebat, ca factura vine numai cand vrea ea..cica se intarzie mult cu facturile din cauza ca sunt multe subventionate si de aia. Pe luna asta o sa am 3 mil si ceva, toata lumea a avut mult mai mult de plata pt decembrie
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
for2nity spune:
salutare si de la mine. Adriana, te-am sunat azi dar cred ca-ti faceai somnul de frumusete. ![]()
De fapt eu am intrat doar sa-i multumesc Dianei pentru ideea cu megascula de impaturit haine. Sa nu radeti, si eu sunt obsedata sa-mi fie toate in ordine, chit ca in ultima vreme de uscator le arunc in ordine in patutu Cristinei. ![]()
Asa ca mi-am facut si eu unul si azi am tot cautat prin magazin ce pot sa impatur. ![]()
Si inca ceva ce am vrut sa-ti spun Diana mai de mult, tu odata m-ai intrebat daca eu scriu pe forum si mi-ai spus ca tu esti dianalaura, vreau sa-ti spun ca m-am iemotionat un pic, noah, intelegi si tu, a fost surpriza, si mi-e frica ca daca te mai vad nu te recunosc. Asa ca, te rog eu, sa nu crezi ca mi-s increzuta, sa ma tragi de maneca si sa-mi spui: "fato, eu sunt Diana, ia o pauza si da o cafea".
ok?
Gata, ma tirez la lucru, mi-am pregatit un vraf de bluze sa le impatur. hehe, ce jucarie faina mi-am gasit pe ziua de azi.
dianalaura spune:
De placinte, stai relax, Oti. Daca nu ti-au iesit inseamna ca ai incercat de mai multe ori sa le faci. La mine e doar a doua oara cand fac, bunica mea, D-zeu s-o ierte, facea mai mereu, cand ne strangeam toti nepotii la ea, mama mai face si ea, dar mai iar, iar eu, daca lui Auras nu ii prea plac, nu am facut. Am facut doar 1 data, si acum a doua oara. Cum or iesi, asa le-om manca. Nu vine nimeni sa dea cu parul. Acum ca vad ca ii plac si lui Stefan, o sa fac mai des.
Daca imi ies cat de cat, poate le fac si o poza. Om vedea.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
silvana_salajan spune:
Fetelor, bagati agitatele in miscare.Hai Maria! Hai Maria!

Mariuca are contractii putin dureroase, la 5 minute. Regulate. Si e la spital. Bebeluselor, dans!