De ce inseala unii oameni (barbatii)?

De ce inseala unii oameni (barbatii)? | Autor: Un_cabotin

Link direct la acest mesaj

Miercuri, 25 februarie apare un roman interesant la pachet cu ziarul Cotidianul.
Iata anuntul oficial:

"O luna de duminici"

Pe 25 februarie, la mai pu#355;in de o luna de la moartea centaurului literaturii americane John Updike, Colec#355;ia Cotidianul Literatura lanseaza “ O luna de duminici” una dintre cele mai controversate carti ale autorului dublu laureat cu Pulitzer.

Ce r#259;spunsuri gaseste la marile întrebari ale trecerii noastre prin lume, dar #351;i la cele mici #351;i picante ale propriei lui vie#355;i , cu iubiri reale #351;i mai ales imaginare un preot care are de ales între excluderea din biseric#259; #351;i originala pedeaps#259; de a scrie zilnic timp de o luna ,despre sine însu#351;i?

Cum sun#259; testamentul lui Tom Marshfield, preotul care crede c#259;: “Adulterul nu e o alternativ#259; care poate fi evitata; e o ocazie care trebuie împlinita”?

Cine hotaraste dac#259; ai vreodata voie sa te lasi prada iadului de dorin#355;e p#259;c#259;toase #351;i fermec#259;toare de care suntem încerca#355;i fiecare dintre noi, si sa pasesti dincolo de conventiile pe care ni le impunem din frica si lasitate?

Afla#355;i r#259;spunsul citind “O luna de duminici”, cea de-a 112-cea aparitie din Colectia Cotidianul Literatura."

Sper ca moderaturii acestui forum sa nu considere mesajul meu ca reclama.
Adevarul e ca anuntul respectiv mi-a starnit curiozitatea, eu fiind unul dintre cei (de condamnat - fara circumstante atenuante) ce si-au insealat sotia.

Poate voi posta impresii despre carte dupa ce o voi citi, si in lumina propriilor mele 'experiente' de viata.

Lectura placuta!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

te-as sfatui sa pui articolul fara diacritice pt ca nu se poate citi!!! Sau pune linkul spre el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Cind ti-am vazut noua postare, mi-am spus: "iar recidiveaza Cabotinul". Dar vad ca este pentru o cauza buna, asa ca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Cabotin, desi tardiv pentru tine, dar fiindca vad ca inca te framinta problema, uite un site, l-ai mai vazut? marriagebuilders.com

De altminteri e de recomandat tuturor celor inselati care vor sa isi repare casnicia si celor care au inselat si vor acelasi lucru.

Si e de vizitat si asa ca o luare aminte a lucrurilor care sunt importante pentru o casnicie reusita. Au niste concepte interesante si multe dintre ele au sens.

Cabotin, by the way, chapeau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ca sa-ti raspund strict la intrebare, e ca multi nu pot spune NU

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Bun, si eliminindu-i pe cei carora li se arunca top-modelele in brate?

De multe ori o femeie frumoasa si inteligenta e inselata si descopera ca amanta nu e nici pe departe frumoasa, nici o inteligenta deosebita ... nici cu o mare pozitie in societate. Se intimpla, nu? Nu toti inseala cu don'soare mai tinere si cu fusta mai scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

DE CE NU?

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

numai faptul ca-i prospatura ii incita pe unii

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

numai faptul ca-i prospatura ii incita pe unii

Nu stiu, mie mi se pare superficial sa gindim asa. E ca si cum ai spune ca "n-am ce-i face, daca am nimerit unul de-asta o sa ma insele oricum cind ma invechesc".

Eu cred ca sunt lucruri pe care le putem face sa ne protejam relatia de cuplu de tentatii exterioare - si nu ma ofer la operatii estetice. Din pacate sunt prea multi care se "relaxeaza" in baza hirtiei de la primarie si uita sa isi dea unul altuia atentia necesara si in timp asta da in mod normal nastere frustrarilor, nevoilor neimplinite si unii ajung sa caute "implinirea" in alte parti. Nu numai barbati ci si femei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Sunt in urma cu cititul, la primele pagini, la descrierea sub forma de Omega a ... centrului de tratament. Dar sper sa recuperez in we.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

acesta este textul de fapt

Pe 25 februarie, la mai putin de o luna de la moartea centaurului literaturii americane John Updike, Colectia Cotidianul Literatura lanseaza “ O luna de duminici” una dintre cele mai controversate carti ale autorului dublu laureat cu Pulitzer.

Ce raspunsuri gaseste la marile întrebari ale trecerii noastre prin lume, dar si la cele mici si picante ale propriei lui vieti , cu iubiri reale si mai ales imaginare un preot care are de ales între excluderea din bisericasi originala pedeapsade a scrie zilnic timp de o luna ,despre sine însusi?

Cum sunatestamentul lui Tom Marshfield, preotul care crede ca: “Adulterul nu e o alternativacare poate fi evitata; e o ocazie care trebuie împlinita”?

Cine hotaraste dacaai vreodata voie sa te lasi prada iadului de dorinte pacatoase si fermecatoare de care suntem încercati fiecare dintre noi, si sa pasesti dincolo de conventiile pe care ni le impunem din frica si lasitate?

Aflati raspunsul citind “O luna de duminici”, cea de-a 112-cea aparitie din Colectia Cotidianul Literatura."

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput