Strumfi de iul-aug 2007 (130)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

Lipsesc o zi si acum stau doua ceasuri sa citesc din urma. (dar imi place de mor de voi cand sunteti active)

Acum sunt pe fuga, merg sa fac ceva de mancare. Ma bate gandul sa fac si eu chiftelute la cuptor. Am sa revin cand doarme Victor cu un mesaj mai lung.

(nu plec insa pana nu urez Milenei toate cele bune. o viata plina. Plina de iubire si de fericire. . Scuze de intarziere, dar ieri nu am intrat. Felia de tort ramane pentru cand ajung eu in Arad, ca tot amenint ca va vizitez, dar...

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Citat:
citat din mesajul lui oaana

Cu Aaron pe mine,am trmis mesajul.Deci trebuie neaparat prinsa la loc,ca nu ma mai pot tine pe strada...si daca o sa mai am un bebe va fi jale.De aceea ma intrebam eu,daca e vb de operatie,altfel nu stiu cum ar putea sa o prinda la loc.

Ma ia cu furnicaturi. Sanatate multa, sper sa nu fie cazul de interventie chirurgicala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oaana, unchiul unei colege de servici e urolog(cu faima). am rugat-o sa-l intrebe care e procedura pt cazuri d-astea. cand aflu ceva, iti dau de veste......

"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vio, in medie fetitele vorbesc mai devreme decat baieteii. Noi uneori nu stim cum sa o mai facem pe Saby sa taca, raporteaza tot din casa. Zilele astea a fost la noi Monika (ne-am vazut in fiecare zi) si Saby venea la mine sa-mi spuna ce face ea in camera cealalta .
Laur este un dulce si mi-e dor de el de nu mai pot, s-a schimbat mult, este deja barbat.

Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Mihaela,merci mult de tot,esti o scumpa.Poti sa-mi spui si de tratamentul naturist pentru rana pe col.Am inteles ca si daca te cauterizeaza,se poate deschide dupa o vreme.

Mergi la inceput

oaana, te-am abordat pe "private"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Luna mai lucrez pana pe 2 aprilie. Cum se mai simte Lis? Si Soph e racita de duminica dar nu tare...sau deja m-am imunizate eu?!?!

Cafera pana a trecut rondul de dimineata a trebuit sa-mi iau bu-ti--shii (botosei)

Gabrielabv bine-ai revenit! Sper ca nu va veni vacanta de vara pana sa ne mai scrii.

nasucul belit al lui Aaron, of ca doar am vazut pozele si mi s-au inmuiat genunchii de-l vedeam imediat atunci cand a cazut cred ca lesinam.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

apropos de accidente la locul de munca....ma suna prietena mea si-mi povesteste ca ieri fiisa se chinuia sa escaladeze un scaun. ea o lasa in ideea ca e atenta dupa ce se cocoatza asta pe scaun. copilu se suie, se dezechilibreaza si cade in fund. pana aci nimic deosebit. se apropie ma'sa de ea si vede ca are gura plina de sange.......va dati seama ce groaza a apucat-o. noroc ca era si bunik pe acolo si ii zice: vezi ca si-a muscat limba! si asa era! ea saraca cica de spaima se gandea la leziuni interne................of, copii asta ne imbatranesc inainte de vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Va multumesc dragelor pentru urari inca o data !
Oana si nu numai , te asteptam cu drag la Arad. Noi suntem mereu bucurosi de oaspeti.

M. cu Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita 6+

Mergi la inceput

millyy, of, ma tot tin sa te felicit (retroactiv) pt ziua de nastere! sa fii sanatoasa si fericita!

Mergi la inceput