Strumfi de iul-aug 2007 (130)
Raspunsuri - Pagina 8
Miillyy spune:
Buna dimineata de la Arad!
Va multumesc din suflet celor care mi-ati facut urari de ziua mea!+ special pentruy draga mea Alina. Am mai imbatranit un an ... dar e si un lucru bun in asta...ma apropii incet incet de pensie
Noi suntem bine. Mihnea creste si ne bucura in fiecare zi. Este un smecheros si un dulcic ca toti strumphii de altfel. Parca nu prea avanseaza cu vorbitul, dar intelege destule. Am fost la doctor si am vazut si samburelul mic. Totul pare sa fie ok - sarcina bine fixata, etc. Eu cred ca o sa fie tot baiat, ca parca nu pot concepe sa am fata, desi la prima sarcina asta mi-am dorit. Ramane de vazut; oricum nu are nici cea mai mica importanta, dupa ce ai un copil realizezi ca sanatatea e cea mai de pret.
In legatura cu analizele...am avut si eu mari emotii anul trecut cand doctorul gine mi-a spus ca mi-a iesit PAP-ul 2 spre 3, cu cateva celule dubioase (mi-a zis ca am HPV). Am crezut ca innebunesc. In primul rand nu intelegeam de unde as putea sa am asa ceva (virusul se transmite pe cale sexuala, eu am acelasi barbat de 11 ani, deci multe intrebari...).In al doilea rand HPV-ul e prima cauza de cancer de col uterin...brr. Pana la urma mi-am facut o analiza a ADN-lui pt HPV. Mi-au trimis proba la institutul Marie Curie din Franta, am asteptat 3 saptamani cu sufletul la gura si n-am nimic, nimic. De atunci toate PAP au iesit cu 2 ... cu alte cuvinte am tras o sperietura groaznica pentru o greseala.
M. cu Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita 6+
CarlaV spune:
'Neata! Ca mi-am amintit, cand aveam vreo 24 ani am facut un Pap ca avea maica-mea idei ca asa trebuie, si mi-a iesit 2-3 (atunci eram cu acelasi barbat de 5 ani). Am innebunit vreo luna, pana l-am repetat in alta parte si era ok.
Gabrielabv, mi-era dor de voi, nu te-am mai vazut deloc pe mess. Felicitari pentru copii, sunt tare dulci si tu esti foarte puternica, nu stiu cum te descurci cu amandoi, ca mie Saby imi papa toata energia.
Andicu, chamomilla de 5ch nu prea are efect, incearca 30ch de 2-3 ori pe zi, si neaparat inainte de culcare. Mai avea Vivela o schema cu ch200 de cateva ori pe luna dar nu mi-o amintesc.
Milena, la multi ani cu intarziere si felicitari pentru eco .
Monicabo, pe soacra nu o cunosc personal, o banuiesc a fi genul foarte volubil si care vrea sa se faca placuta de la prima vedere (ca maica-mea), si apoi afli de ce e in stare . Pe Bobita il primeste la gradinita, dar el nu ar manca nimic de acolo, la cum arata meniul. Inca nu se poate obisnui sa pape si bucatele, parintii incearca, soacra strica, ma rog, poveste lunga.
Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
housepocket480 spune:
Neata mamicilor
Poate putin off topic
Cine este din Cluj? Trebuie sa ajung pe 9 martie cu Matei la o clinica in Cluj si ma gandesc la o posibilitate de cazare (niste pensiuni) sau un apartament de inchiriat... Oricum ceva ieftin si curat...Nu tin neaparat sa stau in lux, dar sa fie curat...
Cine stie si ma poate ajuta
Mama lui Matei Alexandru
CarlaV spune:
Sa va zic de Saby: deja nu mai pot tine pasul cu ea, sa-mi notez cuvintele noi, sunt 20-30 in fiecare zi. Ea nu pronunta S, L si R decat in interjectii si onomatopee, nu in cuvinte, dar aseara mi-a spus foarte clar si de multe ori: papagal, bol papa, acolo, deci cu L am rezolvat.
Pe noi ne-a apucat renovarea dormitorului, nu stiu daca e "nesting instinct" pentru ca fetele vor sta in sufragerie. Ieri sotul rupea de pe tavan tapetul cu stelute pus anul trecut si apoi a lipit polistiren nou. Dimineata Saby cand a venit la noi s-a intins in pat si a inceput sa ne povesteasca: "tati (r)upt tavan, asta alt tavan, asta tavan nou cu lipici". Acum imi da raportul periodic: "tati muta plinta", "tati taie pa(r)chet nou".
Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Ma omori, carla, cu povestile despre saby! Ce super inteligenta e, mai??!!! Laur mai zice si el cuvinte, dar stalcite. L-a invatat bona sa zica: nenea si tanti si incearca sa spuna, dar e ceva f caraghios ce-i iese. Cel mai haios cuvant inventat de el este: abadethi (cu i din i ca romania) si cu th englezesc dar nici pana acum n-am inteles ce vrea sa desemneze
Oricum, e dulce, ce conteaza? Il adora mami si promite sa nu mai strige la el
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
violetan spune:
Aoleo, miillyy, ma tin de cateva zile sa-ti urez multa sanatate si viata lunga si frumoasa alaturi de familie! Felicitari pt burtyk si sa fie bb2 sanatos! Si daca e fetitza?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
neatza, asa mai pe la amiaz........
oaana, merci pt sfatu cu chiftelele.......eu am citit ieri pe net si le-am pus in tava pe hartie de copt, da' am dat cam tare focu' si le-am pus cam jos si s-au cam parlit pe fund....... daca ai problele cu rana pe col, zi-mi ......am o prietena care a scapat de operatie si s-a vindecat complet cu tratament naturist de la Laboratoarele Favisan- Virginia Faur. pupici!
brazuca, eu am zis de chifteaua mare facuta la cuptor, da' vroiam chiftele mici, tot la cuptor.
gabrielabv
violeta. nici andrei nu sta la pus pampersu'. il mai imbarlig cu : hai sa vedem ce face doamna putza! si se tot trage de ea, si eu repede cu pampersu, dar nici asa nu prea am mare succes!
"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"
oaana spune:
Cafera cuma dica crezi ca n-o sa-ti raspund?Vezica e lsata in jos mult de la sarcini,si o simt la mana(scuze de detalii,da'cafera le-a cerut),de ex cand mi-am pus un ovul,nu stiam ce deranjeaza la intraredeci cam iti dai seama pe unde e???
oaana spune:
Cu Aaron pe mine,am trmis mesajul.Deci trebuie neaparat prinsa la loc,ca nu ma mai pot tine pe strada...si daca o sa mai am un bebe va fi jale.De aceea ma intrebam eu,daca e vb de operatie,altfel nu stiu cum ar putea sa o prinda la loc.
musso17 spune:
neatza
musetto,multumesc de vorbele bune.
oaana,sanatate.
vio,nu te stresa prea tare si eu imi mai pierd rabdarea,uite aseara am intins rufe pe calorifere si le-am aranjat frumos,ciorapeii i-am intins unul cate unul..si a venit fii-miu dintr-o miscare erau toate pe jos,am zis ca vad negru..se mai intampla,mai tarziu poate ca le putem explica ce si cum.
deci am inteles corect din postarea alinei ca millyy a primit un dar special,sarcina usoara si bb sanatos.
carla,felicitari pentru fetita isteata...cu bob al elei,stii ca am auzit numeroase cazuri de copii care la gradinita sunt exemplari,mananca cu ceilalti,cuminti,smd...poate asa s-o intampla si cu el,ar tb sa mearga in vizita macar o luna sa vada cum e.
fetele,kk lu fii-miu miroase cam urat,de genu' ca nu-l pot tine in brate,face o data maxim de doua ori pe zi,sa ma ingrijorez?
mai voiam sa spun,v-ati gandit ca ametelile,in afara de lipsa fier sau calciu, ar putea sa proveni si de la o problema oftamologica..uite eu trebuie sa-mi schimb ochelarii caci mi-au crescut dioptriile si aeara dupa ce am parcat m-a luat o durere de cap si niste ameteli,vai,vai..cand am ajuns in casa si mi-am scos ochelarii s-au oprit.