Strumfi de iul-aug 2007 (130)
Raspunsuri - Pagina 2
violetan spune:
Neatza!
Alina.a, am intrat special sa iti spun ca am aparat foto super, da' decat ca ![]()
nu apuc sa-l iau si sa fac poze cu el, pentru ca nu il prind pe laur. Si asa abia sta, ca de obicei se repede sa-mi smulga din mana orice, inclusiv telefonul. Cu aparatul am incercat (ii facea sotul meu cand era mic si cuminte), acum nici vorba! Poate mai incolo cand s-o mai obisnui cu el... Nu stiu cum reusiti voi, restul, dar adevarul ca eu nici nu m-am zbatut cine stie ce in acest sens...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
cafera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violetan Neatza! Alina.a, am intrat special sa iti spun ca am aparat foto super, da' decat ca Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 poze Laurash |
Rusinica, rusinica....
mychydutza spune:
neatza..........
mai fetelor da' cat ati scris........abia am reusit sa va prind din urma, si eu alerg destul de repede ca am picioare lungi![]()
violeta, no comment! nu mai zic nimik ca ma simt cu musk pe caciula
. important e ca ma mai iubesti......![]()
musso, potoleste-te cu tampeniile astea....of, ce ma enerveaza doctorii astia......stai calma ca nu poate fi nimik naspa. garantez! sa ma iei de perciuni daca n-oi avea dreptate
.asta imi aduce aminte de nikole, cu japonezii ei tampiti. prin ce stress a trecut si ea .......
alina.a, am inteles
. am vazut si orhideea.....am si eu una alba, inflorita.![]()
timi, cine e jade si ce a patit?
cafera, spor la lucru cu proiectu!
"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"
cafera spune:
Michishoaro, am vazut pozele de nunta si cea in care esti cra...ta
. Ma gandeam cum poate sa treaca omul de la inocenta la ...alte alea.![]()
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cafera Michishoaro, am vazut pozele de nunta si cea in care esti cra...ta Mamica de printese |

. daca vede soacramea poza asta mi-am pus bomboana pe coliva."cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"
ioanaiub spune:
Cafera, ce frumos povestesti despre Ilinca 
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
musso17 spune:
neatza
multumesc din suflet pentru vorbe:alina,dana,carla,oanamada,mychy,timi,luna..sper sa nu fi sarit pe cineva ca nu se cade
.
m-am trezit de parca m-a lovit trenul,dar am dormit,acum urmeaza perioada in care imi ridic scutul si nu ma mai gandesc...asa sunt eu,mai introvertita.o sa astept rezultatul si intentionez sa-i spun tipei,desi nu cred sa schimb ceva,sa ia niste cursuri de psihologie ca nu e de ajuns sa fi medic ci mai trebuie sa te pricepi si la om,acolo un pic.probabil ca nu a fost momentul potrivit sa merg la dr,dar chiar nu m-am gandit ca se va intampla asa,plus ca eu ma simt excelent,n-am dureri,sangerari,scurgeri,eco a iesit bine... eu stiu.in concluzie,ramane sa astept ca altceva n-am ce face,iar daca ceva nu o sa fie in regula mai merg la un medic apoi in bucuresti, sper sa nu fie nevoie.
multumesc vio de mesaj,exact asa cum am intuit de pe net esti o tipa jos palaria.
alina,n-am citit eu bine,millyy este insarcinata,asta a fost darul de ziua ei?la multi ani!
cafera spune:
Vaiiiiiiiiiiii, esti supertare. Maiiiiiiiii, asta e poza de aratat ca putine ar putea sa arate ce am vazut eu. E un norocos sotul tau cu asa nevasta traznet.
mychydutza spune:
musso, daca ar fi ceva naspa, in primu rand ar trebui sa ai scurgeri aiurea. asta e primu semn. ori tu te-ai dus pt un checking....oricum pana nu vezi rezultatu nu te linistesti. iar doctorita aia e o idioata. parerea mea! iar mi-am adus aminte de nikole..........
"cand iti ajung banii de la o leafa la alta.....s-a dus caimacu' vietii!!"