Strumfi de iul-aug 2007 (130)
Raspunsuri - Pagina 11
xerxe2005 spune:
Multa bafta, Oana la sustinerea disertatiei!
Sa vezi ce bine sa te simti ca ai realizat ceva pe plan profesional in tipmul concediului de crestere al copilului.
Elena, mamica lui Razvan-Gabriel - 01.08.07
cafera spune:
Ghinetz, spune-le ca ai in spate o armata de fete care iti tin pumnii si te asteapta pe forum cu supernotare. Pupam fata desteapta.
CarlaV spune:
Ghinetz, bafta maine!
Cand am citit de rufe pe sarma mi s-a parut ca zici de sarma ca in "sarmale" .
Repertoriul este cam la fel, ii place rutina, numai "om bun" a acceptat bine in plus fata de cele vechi. In ultimele 2 zile a adormit foarte repede, alaltaieri dormise la pranz intre 11 si 12 si la 9 seara era adormita, a durat 10 minute si mi-a dormit pana dimineata la 8, ne trezisem noi inaintea ei, ca ne setasem ceasul dupa programul ei vechi. Ieri a dormit putin la pranz si aseara iar a adormit foarte repede, nu indraznesc sa sper ca se perpetueaza minunea asta.
Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
andicu spune:
Hello! sau " Eh-Oh..!" cum zic Teletubbies ( dupa cum povesteam ieri, din preferintele lui Filip).
Multumesc de ajutor cu Camomilla, Musso, Musetto ( se gasesc si la noi geluri de-alea, dar n-au nici-un efect la el! nici nu ma lasa sa-i bag degetul in gura macar), Carla, ! inseamna ca era un fel de frectie pe picior de lemn, ce-i dadeam eu! diseara sper sa vad efecte la CH30!
Milena, scuze de intarziere, dar cu drag iti urez LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si sa ai inca un bebe cel putin la fel de frumos, sanatos si cuminte!
Ghinetz, bafta cu dizertatia! sa iei nota maxima!
Ooana, pup si eu frumusetea julita la nas! si tie,sper sa scapi usor de problema!
Carla, Saby e de milioane! si eu ma distrez cu Filip in ultima vreme.Leaga tot mai des 2-3 cuvinte si ies niste chestii..."Upu pfuuu casa"(lupu sufla si darama casa) - da zice casha si suna tare haios. Mai nou a inceput sa minta. Se tot harjoneste cu tac'su si e a2a oara cand vine la mine si zice: Mami, tati buba! si eu il intreb : Unde, mami ti-a facut tati buba! si imi arata capul sau mana : aishi! si al meu mereu revoltat: ce, nu i-am facut nimic, mincinosul mic!!
Ieri mi-a povestit soacra-mea ce tare a fost: cand il schimba de scutec inca sta pe masa de schimbat. Deasupra, pe perete are un tablou pe care i-l da socra'miu sa se uite la el (cat il schimba, ca altfel iese cu scandal) si prima data l-a pus stramb intentionat. Filip s-a ridicat si l-a indreptat. Dupa ceva timp, la urmatorul scutes schimbat, iar i-a dat tabloul , iar l-a pus socra'miu stramb! la care Filip, se uita la el si zice: "Bai, Mimi , bai! u'i bune!"-nu-i bine!
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
Asa cresc
musso17 spune:
oaana,oauuu m-a cutremurat poza aceea si in acelasi timp mi-a intarit principiu de a nu face avort,n-am facut si ma rog la Dmunezeu sa nu fiu nevoita vreodata...impresionanta.
CarlaV spune:
Andicu, da, sunt de milioane copiii astia, mi se pare o perioada superba. Poti incerca si de mai devreme ch30, dar sa fii sigura ca ii dai si la culcare. Restul de precautii cred ca le stii, sa nu le atingi cu mana, sa fie la 30min inainte si dupa ce a mancat sau a baut orice in afara de apa, sa nu-l speli cu pasta de dinti mentolata etc.
Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Timi07 spune:
Tocmai am venit de la o terapie prin ras. Am fost acasa sa mananc cu familionul meu drag si dupa ce a terminat Sophie de papat a luat un elastic si s-a tot jucat cu el. I la pus la taica-su pe mana in loc de bratara, mie la fel dupa care normal ca si l-a pus si ei. Taica-su ii tot zicea “how nice it is, Sophie ” si ea “oooo naish”. Tot admirandu-si bratara s-a dus si s-a asezat pe pervaz. Cand s-a plictisit de admirat bratara ei a scos-o a cioflaitt-o un pic dupa care a inceput sa traga de ea cu manuta tinand-o la celalalt capat cu dintisorii. Cum era de asteptat un capat ii scapa, cel din gurita si se ciupeste de manuta. A fost atat de surprinsa de ce i s-a intamplat si-a facut o mutrita atat de amuzanta tot uitandu-se cand la mine cand la taica-su ca n-am reusit sa ne abtinem mai mult de 3 secunde si-am izbucnit in ras. Am ras de n-am mai putut de durere de burta si de spata...saraca copila.
Cand o sa ma apuce contractiile si o sa rada fiica-mea de mine o sa stiu ca mi-o merit din plin!
O razbuna bebe pe sora-sa si ma cotonogeste de sar in sus...
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
violetan spune:
Timi,ce haios povestesti!!!
Carla, si mie mi-e tare dor de papacioasa de saby! Mi-e dor de serile noastre in parc...
Ghinez, multa bafta la disertatie!
Greierash, mai scrie cand poti!
Mychy, apropo de caimacul vietii mi s-a facut atat de pofta de lapte natural fiert sa pap caimacul ala yummy incat as fi in stare sa bag in mine o galeata Din cauza ta m-am gandit toata ziua la birou numai la asta
Georgi,
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
oaana spune:
Georgi,ai citit tot reportajul?Nu era vorba despre avort,ci despre un bebelus operat in uter.Adica nu am vrut sa va "ingrozesc".
ddanagh spune:
Va scriu si eu repede. Am juma de ora de respiro, sunt singura in casa.
Al meu sot dupa ce marti a stat acasa de racit ce era ieri a fost la servici si a venit mai rau acasa. Astazi a zacut iar. Mare minune sa nu ia si Daria.
Am avut o zi tare grea, DAria a fost fffffff nervoasa. Niciodata nu a fost asa, nu stiu de ce. Ora ei de culcare era aproximativ 12. A adormit la 15,30 de nervi. I-a picat pe un caiet si un creion cerat si a vrut sa se culce cu ele numai ca, pana sa adoarma, creionul s-a rupt. De aici a inceput spectacolul, urlaaaa cat o tinea gura 'nu, nu, nu' (mai nou cand nu ii convine ceva tipa cu nu si nu La inceput ma distra ca zice f frumos nu insa acum....parca prea des). Tot incerca sa lipeasca alea doua bucati, mi le vara in ochi dar nici nu ma lasa sa pun mana pe ele. Intr-un final i l-am luat din mana, m-am facut ca il lipesc si i-am adus altul. Da ce? ii fraiera?, mi l-a aruncat cat colo. S-a prins si da-i si plangi si plangi. cand sa doarma iar, eu, ca fraiara, ii trag caietul de sub ea, zic sa nu o deranjeze. S-a trezit si tragea de el si iarasi plans 'nu, nu, nu' S-a potolit picandu-i pe siretul de la pantaloni. Erau noi si nu ii scosesem siretul ala de la burtica (de ce l-or fi punand???). Tragea de el cat putea. Atunci zic poate adoarme asa cu el si cine stie ce mai pateste si hat, l-am scos. Valeuuu, valeuuuu tavaleala. Tot si-l punea pe burta si-l batea asa cu palma, chipurile sa-l lipeasca acolo, sa stea. Normal ca pica si ea 'nu, nu, nu' si dai si plangi. M-a scos din toate ale mele. M-am dus si am fumat o tigara (nu mai fumasem de o luna), am luat o gura de aer de pe balcon si revin cu fortze proaspete. Ma fac ca dorm doar, doar se culca si ea. Eu stateam cu ochii inchisi dar o simteam ce face. A venit la mine, m-a analizat si apoi liniste. Eu zic 'taci ca se culca'. Ea s-a ridicat in picioare si mi-a pus piciorul pe fatza, da asa cu rautate. Daca ma credeti e primul semn de 'violentza' al Dariei. Ea nu m-a tras de par, nu m-a muscat, nu mi-a dat palme. Sper sa nu isi schimbe obiceiurile acum. Am vazut stele verzi, mi-a turtit nasul.
Ca sa nu o mai lungesc, a adormit intr-un final la 15,30 dupa ce a baut un biberon cu lapte ca altceva nu a vrut. Si a dormit....ta, na, na 1 ora.
Pe seara si-a revenit. Ne-am jucat cu creioane, cu plastilina, de-astea. Ce sa zic? a avut si ea nervi.
Legat de 'nu, nu' asta, ai vostri fac asa? Ea se enerveaza ca nu-i iese cate ceva sau nu-i ceva cum vrea ea si atunci zice 'nu, nu'. Imi da mana la o parte, vrea singura, sa manance, sa mearga pe bordura trotuarului....
Hai ca ma duc sa ma sar un pic singura prin casa, ca acum se intorc.
Timi ici scumpei tale.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)