*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (215)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

enter

enter

Ati inteles ceva?? So, m-am dus "facuta pe mine" , mi-a facut anestezie, iac, naspa, apoi mi-a scos masea de minte si mai naspa si gata! Acum stau de-o ora cu pansamentu-n gura si tot mai curge sange si inca sunt anesteziata

Sa-mi pastrati din bunatati, ca n-am voie sa pap deocamdata...

Si mi-e somn rau si cred ca ma duc la nani.

Aa, si eu faceam pipi in pat noaptea, pana prin clasa a doua si la fel visam si eu, ca ma duc la wc

Si noi am avut un accident cu pipi, nu mai facuse Vlad de 6 luni si a facut acum vreo saptamana, intr-o noapte. L-am luat si a dormit cu noi in pat si dimineata am spalat salteaua si s-a uscat pana seara...eu intotdeauna ii explic si nu-l cert, doar ii fac morala

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Sovi, sa nu fie Arin pana la urma

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

La multi ani, Sophie-Merveille-Meme, La multi ani, Rebe-Sufletica!!! Sa fiti sanatoase, iubite, fericite si norocoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sovi, si eu votez pt. Arina. Mie imi plac Larisa, Irina, Olga.

Olgule, chiar ca are ditamai ochii Fofia, e o scumpa! Seamana cu tati dar si cu tine!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cami, Sovi, ma bucur ca va place ochioasa mea ! Cami, asa, cu capul intr-o parte, se alinta ea Eu nu reusesc sa pun filmulete, sa vedeti cum iubeste ea jucariile, tot asa, cu capul intr-o parte. Ma topeste!

Am limbarita azi

Zoze, fii atenta aici, mesaj din 25.02.2008, de la Naty, care era reporter si sustinator de serviciu:

"Pe Zoze a internat-o, s-ar putea sa nasca, tine-i pumnii k e speriata!"

Sau:

"Clau a nascut cu bine, Underqueen e de azi dimineata in travaliu, lui Radu i s-a acordat Oscarul randunicilor ( Cory )"

Naty ! Ei, iemotii!?!? Ceva!?!?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutza, asa e, imi aduc aminte, mi-ai trimis mesaj ca o sa nasc inaintea ta si eu nascusem deja de ore bune!!!!!! Eram la TI cu gheata pe burta cand am primit mesajul tau!

Bubu, bine ca ai scapat. Iti pastram din toate, se poate??? Stai linistita ca este potol din belsug!

Multumesc mult in continuare de urari, va pup dulce, sunteti minunate.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cat de scumpa e Sophie! poza cu patentul e prea tare!

Bubule, nasooool cu dentistul, mi-e mila de tine, si eu sunt fricoasa cand e vorba de dinti!

/mufa e tot cu bebe, unele arata ca muscaturile de tantar, dar fara gaura piscaturii,ca niste pete in relief, altele doar bubite rosii, si are pe maini, picioare si putin pe obraji, sunt rosii.. i-am dat symphoral aseara si vad ca degeaba, deci alergie nu e..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bubule, uof!!!! Pastram, normal, papica!!! O sa se opreasca sangerarea la un moment dat. Ti-a zis sa iei ceva dupa ce trece anestezia? Zici tu ca seama si cu mine?!?! Am eu norocul asta ? Sefa mea imi spune :"Olguto, fa-ti, mai, si tu un copil!"

Alicel ! Bei o sampanie, nu?

Sovi, da, Irina e frumos RAU!!! Si Arina, doar seamana ( numai Arina Irina sa nu fie, da ? )

Va vine sa credeti ca eu si muncesc ?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Am pus si eu ultimele poze inainte de petrecerea de 1 anisor.
http://good-times.webshots.com/photo/2404847550102101346YKHcKj

Oauuuu Olgutza, chiar ca emotii!!! Chiar, eu nu stiu cum a aparut mesajul meu catre voi ca am nascut. Stiu ca i-am dat sms lui Naty dar mai departe nu mai stiu.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Olgutza, am uitat sa-ti zic ca Sophie e minunata, are niste ochi superbi. Si totusi aduce putin si cu tine...dar doar putin!

Luny, imi pare rau de bubite.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput