*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (215)
Raspunsuri - Pagina 5
raluca2107 spune:
Eu m-am ales cu o zgarietura de toata frumusetea chiar langa nas, incercand sa invat copilul unde e ochiul ![]()
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
nicol_conte spune:
Bubu tin pumnii sa nu te doara!
Si eu mai tip la Alexia, ca ma abtin sa nu-i dau nici macar la fund(foarte rAar ii dau) si am observat ca si ea tipa destul de mult la Antonia, chiar si cand ii explica ca nu are voie cu ceva anume, desi eu nu fac mereu asa. Alexia e un copil cuminte, in general , nu face cine stie ce nazdravanii , cam singurele motive cand ma supara si o cert sunt din cauza ca o gasesc rujata, fardata, cremuita, chiar si cu lacul de unghii am prins-o zilele trecute (si i-am dat la fund una) in timp ce-mi uscam parul si mai era si sub supravegherea soacramii, care a crezut ca nu am nimic impotriva
.
Statea si se uita la Alexia cum statea ea desculta , cocotzata pe canapea si isi picta unghiile mai intai la picioare, apoi la maini. Am certat-o , dar nervii mei s-au intins atunci cand am incercat sa o sterg cu acetona si fara sa-mi dau seama mi-am stricat unghiile rosii pe care tocmai le facusem la coafor cu o zi inainte. Si atat ii placeau Alexiei , incat dupa palma la fund, ea nu plangea din cauza asta, ci pt ca nu mai am eu unghii rosii
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
underqueen spune:
azi mergem la vaccin
mai precis peste vreo ora 
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an
natynic spune:

LA MULTI ANI, REBECUTA! Sa cresti mare, sanatoasa, vesela si norocoasa!
Si sa dormi toata noaptea!

LA MULTI ANI SOPHIE! Sa cresti mare, sanatoasa, vesela si norocoasa!
Si sa nu mai ai muci verzi!

Sa va traiasca printesele de 1 an, mamicilor!
Cuscra, nasoala faza cu restaurantul...dar cand aud cat de putin poate sa coste meniul, in ambele variante...ma ia dorul de duca din Bucuresti!
Eu zic sa puneti pilele in functiune si sa-i convingeti fara peste. Si sa stii ca Iulia s-a uitat la pozele lui David chiuind de bucurie!
Sovi, clar: Arina! Eu cunosc o Veronica grasa si foarte cumsecade dar prostuuuuuuutza...si o alta slaba, isteata si reeeeaaaaa.... Si mai cunosc o Arina care e bestiala in toate privintele.![]()
In discutia cu bataia, nu ma bag, voi vedea...dar cred, ca si in etapa asta, ca voi fi tot undeva pe la mijloc. Copilul nu ti-l cresti dupa carti si nici dupa hotarari de genul "niciodata nu o sa-i fac/dreg asta". Si nu suntem perfecti. Bun, se intampla odata sa facem un gest pe care-l regretam apoi-perfect, a doua oara nu-l vom mai face sau vom pune altfel problema. Doar atat-Cata, treaba cu pipi e delicata si sigur Ili se simte si ea prost. Eu am facut pipi in pat, sporadic, pana pe la 5 ani si jumatate si stiu cum e...Ai mei au considerat ca nu e normal sa-mi mai tina olita in camera noaptea, ca ma pot duce si la WC; numai ca WC era f departe de camera mea, strabateam toata casa. Si intotdeauna mi-a fost frica de intuneric asa ca faceam in pat iar dupa ce am mai crescut, imi venise mie o idee "geniala": ma dadeam jos din pat, dadeam la o parte coltul mochetei, faceam pipi pe parchet si puneam mocheta la loc![]()
![]()
V-am pupat.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
nicol_conte spune:
Am si eu o zgarietura pe nas cu coaja de vreo doua zile... asa ma mangaie fimea, imi trage cate una... dar partea cea mai proasta e ca de vreo 2 luni nu mai sta la taiatul unghiilor, e un adevarat circ, soacramea e mascota..vai de noi pana le taiem si tot nu reusesc sa-i tai colturile alea periculoase care zgarie. Si se zgarie si ea destul de nasol , mai ales in urechi, tot timpul are cate o bubita, care daca nu o vad la timp, curge sange din ea si se face un guguloi mare de sange uscat de ma sperii in prima faza
Mami de
nicol_conte spune:
Naty cum stai cu invatatul? Spor in continuare si bafta la examen!
Mami de
Olgutzika spune:
Fetelor, va multumesc mult
! Bubu, ai fost mortala cu punctualitatea ta
!!! Va multumesc din nou, sa vi se intoarca inzecit urarile 

.
Pana una-alta, mai intai muulta 

Pe urma:

Serviti, serviti!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
tuchita spune:
'neata!
LA MULTI ANI IOANA SOFIA!
LA MULTI ANI REBECCCA!
SA FITI SANATOASE SI IUBITE, SA CRESTETI MARI SI FRUMOASE SI DESTEPTE SI SA AVETI PARTE NUMAI DE NOROC!

Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Multumim de tratatie, Olguta!
Cum sunt mucii la 1 an?![]()
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
underqueen spune:
LA MULTI ANI! Rebecca 
LA MULTI ANI! Ioana 
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an