Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Buna burtici....

Hop si eu..raportez intepaturi in col si niste senzatii ciudate ca niste vibratii..nu stiu cum sa explic..si o presiune jos..de parca tre sa fac shushu non-stop.Iar bebelina misca rau tare...cred ca isi pregateste bagajul. Noroc ca maine mergem la monitorizare la 2...abia astept sa ne dea vesti bune( ca mai sta bebe la caldurica).

Pisik ce dragalasa e printesa..sa-ti traiasca....am o intrebare pt tine..daca cumva intri si citesti...am vazut ca are cercei..i-ai pus in maternitate...ca si noi i-am luat la bebelina si nu stiu exact cand sa-i punem.

Pisigri..legat de edpidurala..m-am gandit si eu..maine o sa discut cu medicul...dar din ce am citit pe la voi am inteles ca trebuie cumparata dinainte trusa pt anestezie, iar eu m-am gandit ca ar fi bine daca ar fi anestezistul pregatit cu ea..doar pt cazul in care durerea e insuportabila.Doar in cazul asta as fi de acord sa fac anestezia asta.

Niste agitate pt. NikoCuraj

De Maria...nu se stie nimic?

37+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Fetele i-am trimis 2 mes lu Maria_k da n-am primit nimic...e clar ori naste ori a nascut deja

Poate n-a terminat cu inducerea naturala

Monica Elefantica 38+ CRI

CASA LU' BEBE

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Sint si eu putin curioasa, cite dintre fetele care sint hotarite sa nasca natural au discutat si problema epiduralei...? Adica au stabilit cu dr lor "natural dar cu anestezie"?

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Eu i-am zis ca vreau fara si m-a sfatuit sa ma mai gandesc. Si m-am gandit atat de mult, ca n-am luat nicio trusa, tocmai ca sa nu ma tenteze. Ca in timpul durerilor, trusa aia parca zice "mananci, calule, ovaz?".

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Am uitat sa spun ca am pus pozici noi cu burtoiul.

37+ Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am ajuns la CAP. 80

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Haide Niko!!!!

sper ca MariaK e cu puiul in brate!

Fille du Sud 35 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Pt pisigri si restul:

Eu am discutat cu medicul despre nastere naturala urmatoarele:

1. Ne-am re-povestit amandoi ca am 2 nasteri naturale si fara epidurala, prin 97 nu stiu dc exista;

2. TOT cu acest medic am nascut si atunci si a fost totul rezonabil, adica:
- travaliu mediu ca durata, vreo 8 ore;
- medicul a avut grija de mine adica a fost de 2 ori:
- prima data la inceput, la dilatatie 2-3 si a vb cu asistenta sefa sa aiba grija de mine si pe la dilatatie 6 sa imi faca o injectiuta in popo cu ceva [parca litiu sau ceva similar] si sa-l sune la dilatatie 9;
- si apoi a venit f repede de acasa [noaptea] cand a sunat asistenta ca am dilatatie vreo 9, am urcat pe masa, mi-a facut loco o injectiuta cu nu stiu ce, si am nascut in 2 contractii, max 15 min, cand NU m-a durut deloc iesirea lui bb de la col pana afara. Practic, din clipa cand mi s-a spus "gata, fuga intre 2 contractii pe masa ca ai dilatatie 10" MI S-A DAT VOIE sa ma screm, NU m-au mai durut contractiile prea rau, am stiut ca trebuie sa ma screm si am fost eficienta. Prin urmare, am ramas cu ideea ca nasoale sunt DOAR contractiile din travaliu cand NU ai voie sa te scremi, si te abtii... aici ar fi utile respiratiile ori profunde, ori hu-hu, iar cand te urci pe masa si ai voie sa te scremi, contractiile nu mai sunt nasoale, doar utile. Si am mai ramas cu ideea ca am avut noroc de medic f bun.

3. Acum i-am zis ca sper sa putem naste tot natural [sa se intoarca bb] si ca stiu ca in mare DOAR travaliul va fi nasolut, catvea ore, apoi expulzia in sine trece repede si nu doare asa rau, datorita lui, evident:)... Faza la care medicul mi-a zis: dar acum, in prezent, exista si varianta epidurala!

4. Iar eu am raspuns: nu vreau epidurala pt ca din persoanele din jur, care au ales epidurala, jumate au nascut ok natural, fara dureri mari [epidurala s-a pus pe la dilatatie ~5], DAR cealalta jumate nu au mai reusit sa nasca natural si au ajuns la cezariana, pt ca epidurala a lenevit SI pe bb [fetele avand contractii si chiar ajungand la dilatatie 10!!!!!]. Eeee, si pt acest risc sa ajung la cezariana din cauza anesteziei??? Am zis clar: prefer cateva ore de dureri dar vreau sa incerc ORICE ca sa scap de cezariana, doar nu m-am chinuit de celelate 2 ori degeaba, ca tot cu organ taiat sa ma aleg...

So, am decis ca ori natural fara anestezie, ori ceza, dc nu se intoarce bb cu capul in jos.

Cam astea sunt gandurile mele din prezent, poate utile pt unele din voi, si SI pt mine, sper...:)

O seara buna!

30+ si fratiorii mai mari Veronica 11 ani, Tudor 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Sint si eu putin curioasa, cite dintre fetele care sint hotarite sa nasca natural au discutat si problema epiduralei...? Adica au stabilit cu dr lor "natural dar cu anestezie"?

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Eu i-am zis ca vreau fara si m-a sfatuit sa ma mai gandesc. Si m-am gandit atat de mult, ca n-am luat nicio trusa, tocmai ca sa nu ma tenteze. Ca in timpul durerilor, trusa aia parca zice "mananci, calule, ovaz?".

CASA LU' BEBE

Monica, pe mine a reusit dr. sa ma convinga sa o cumpar, dar daca nasc natural, am sa ma tin cat de tare pot! Macar pana ajung la dilatatie prea mare ca sa o mai pot face

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

OO fetelor ...deabea m-am intors de la medic, a intarzaiat 2 ore a avut urgente .
Am intrat si am vazut ca ne-a scris Pisik, pupam fete frumoase..sa fiti bine sanatoase!
Am inteles ca Niko a plecat la spital .
Mariatinem si tie pumnii stransi .
Petravad ca ai aparut.
Fetelor vestile sunt bune, colul s-a mai scurtat, dar este inchis, bebe e bine,...luni pe 16 martie cezariana la Polizu, vine bebe.

Florinela

Mergi la inceput