Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (79)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

vesti noi aici pe odisee!

niko nastere usoara si curaj! mami tanara ce esti

ne-am intors de la eco acum..bebe sanatos tun de 2800gr..se inscrie in normalitate frumusel foc l-am vazut in4d..este minunat micutul dar a reusit sa isi incurce CO in jurul gatutului..probabil de 2 ori..dar nu este strans..acum vom astepta si vom vedea ce se mai intampla..maine ma duc la control la dr din buc, iar pe 5 la brasov..unde cred ca voi ramane sa si nasc..deci..nu mai e as amult pt noi!

fetele frumoase cu burtici si cele care sunt deja mamici
niko

florinela..asteptam vesti si de la tine

Cristina cu bebe mic 36+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetele mi-a venit doctorul Sunt super fericita. Parca l-am vazut pe Dumnezeu azi cand l-am vazut pe el. Oricum arata jalnic dar e bine ca e pe drumul refacerii. Ca sa vedeti, exemplu de om si doctor, azi dimineata s-a externat iar pe la 12 era in spital sa se pupe cu pacientele, inca nu are firele scoase. A zis ca sta sa isi scoata firele si revine la munca. Deci, am sanse sa fie el la operatie. Ma simt mai in siguranta daca il stiu in sala.

Azi, daca nu stiam soarta dr meu, am fost la celalalt catre ii tine locul, si a ramas pe 4 martie sa vina barza. Acum , daca a venit dr meu sper sa ramana 4 martie. Intre timp, bb a ,mai crescut, ceea ce ma bucura.

Va pup.

HAI NIKOOOOOOOOOOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Doamneee, am scris un roman-fluviu, o epopee...si apoi nu-sh pe ce naiba am apasat si-a disparut tot, e a doua oara cand mi se intampla!!!
Nu mai am puterea sa reiau!:))

32Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele i-am trimis 2 mes lu Maria_k da n-am primit nimic...e clar ori naste ori a nascut deja

hai Niko curaj
Asteps sms cu vestea cea mare

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Floric, bine ca te-ai stresat degeaba si ca dr. tau a revenit pe baricade.

Leeloo, se apropie si la tine. Felicitari pentru rezultate. In ceea ce priveste circulara, ai citit si aici, aceasta se poate remedia in orice moment.

Gina 34+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_tinaus

Petra am o prietena careia i-a declansat nasterea deoarece era deja in sapt 42 si nu dadea baietelul semne ca ar vrea sa iasa...i s-a rupt apa si i-au facut cezariana pana la urma pentru ca erau deja scazute bataile inimii lui bb. Deci cred ca se poate si ceza cu apa rupta..

Multumesc Cristina

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

PETRA ,nu am terminat mesajul anterior.. continui.. deci ce vroiam sa-ti zic este ca, exista cezariana programata, care de obicei se face inainte de aparitia oricaror semne si cezariana de urgenta, cand s-a incercat intai varianta vaginala dar nu a mers. Eu am 2 prietene in SUA care dupa un travaliu de 9 respectiv 12, dupa ce se rupsese si scursese toata apa au intrat in cezariana de urgenta pentru ca dilatarea nu era suficienta, respectiv bb era prea mare.

Carmen 34+

Carmen, multumesc pentru link-uri! Si pentru exemplul cu fetele din state. Tu ai dreptate, eu mai postasem o intrebare in acest sens si intr-adevar am primit multe raspunsuri din partea voastra, , dar tot am ramas cu o mica frica, asta pentru ca am tot zis ca am sa nasc natural si acum ... astept sa se declanseze travaliul ca sa vedem ce si cum se poate....

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Sint si eu putin curioasa, cite dintre fetele care sint hotarite sa nasca natural au discutat si problema epiduralei...? Adica au stabilit cu dr lor "natural dar cu anestezie"?

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Pisigri eu am discutat cu doctorul despre acest aspect. M-a sfatuit sa nasc natural cu epidurala.

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Fetele i-am trimis 2 mes lu Maria_k da n-am primit nimic...e clar ori naste ori a nascut deja

Poate n-a terminat cu inducerea naturala

Monica Elefantica 38+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput