Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 8
panda77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonagabri Buna fetelor ,azi cand m-am trezit am avut iar sangerari de culoare maroni anchis ,m-am speriat super tare ca erau mai mult decat celelalte dati ,si am si dureri de bureta ,am sunat repede la doctorita ma chemat la ea mia facut eco si mia spus ca bebe e bine ,era super agitat ca nu putea sa ai localizeze inimioara ,dar antrun final am auzito foarte putin ,problema e ca am placenta foarte jos ,si as vrea sa va antreb ce riscuri sunt ?si ce trebuie sa fac ?adica este necesar repauz total la pat,fiindca mie asa mia spus ,va rog lamuritima si pe mine ,va pupic 12+3 zile |
ramonagabri, daca la eco bebe arata bine inseamna ca asa e, te poti linisti. daca dr. a zis ca e bine sa faci repaus la pat, ar fi bine sa-ti iei un CM de 1-2 saptamani in care sa stai tu cumintica, dupa care mai faci o eco, vezi cum mai sta treaba si hotarasti impreuna cu dr. ce faci in continuare. Eu cu Ilinca am avut tot ca tine placenta inserata foarte jos, aproape de col, dar pe masura ce sarcina a inaintat in varsta si uterul sa marit, placenta s-a ridicat la cativa cm buni de col si nu am mai avut nicio problema. Asa ca linisteste-te si fa ce e bine pentru tine si pt bebe, da?

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
10+ countdown pentru samburel
cristina_ana spune:
Ramonagabri, din cate am auzit pe la alte fete, daca ai placenta jos inserata ar cam trebui sa stai in pat. Nu stiu cat de mult, dar oricum, fara efort, sex, etc. Si da, stiu ca da sangerari in sarcina. Dar tot pe forum am citit ca se poate ridica, deci nu e obligatoriu sa ramai cu ea pozitionata asa pana la sfarsit.
Titi, parerea mea e sa mergi cat mai repede la o ecografie. Daca doctorul tau nu te-a chemat, mergi in alta parte. Nu sta asa.
Ramsan, capsunile alea nu cred ca aveau gust prea bun, ca probabil erau din alea imense si pline de E-uri. Lasa, ca vine sezonul lor si o sa mananci pe rupte!!! Pe mine tocmai ce m-a palit pofta de varza calita cu carnaciori. SI tocmai ce am venit de la cumparaturi, copilul doarme, asa ca azi nu mai ies iar. Poate mi-o trece pana maine.
Kiki, felicitari pentru samburei!!!! EU zic ca totusi si genele astea au un cuvant de spus!
SI eu sunt de acord cu intalnirea pe la sfarsitul lui martie. Sa se faca vreme frumoasa, sa ne priasca si noua iesirea!
Eu luna trecuta mi-am luat permisul auto, dar deocamdata nu am curajul sa conduc singura. AM condus doar in week-end-uri cu sotul alaturi. Poate pana in martie ma mai destept si eu si o sa pot veni fara probleme cu masina in orice parte a Bucurestiului.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
11+
POZE
crisarh spune:
| citat din mesajul lui ramonagabri Buna fetelor ,azi cand m-am trezit am avut iar sangerari de culoare maroni anchis ,m-am speriat super tare ca erau mai mult decat celelalte dati ,si am si dureri de bureta ,am sunat repede la doctorita ma chemat la ea mia facut eco si mia spus ca bebe e bine ,era super agitat ca nu putea sa ai localizeze inimioara ,dar antrun final am auzito foarte putin ,problema e ca am placenta foarte jos ,si as vrea sa va antreb ce riscuri sunt ?si ce trebuie sa fac ?adica este necesar repauz total la pat,fiindca mie asa mia spus ,va rog lamuritima si pe mine ,va pupic 12+3 zile |
13+
panda77 spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana [Eu luna trecuta mi-am luat permisul auto, dar deocamdata nu am curajul sa conduc singura. |
Felicitari, Cristina, dai de baut!

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
10+ countdown pentru samburel
titi143 spune:
Am vorbit cu doctorul si mi-a spus sa ma duc maine la el, la un eco. Acum am 6 saptamani . Oare daca ma duc astazi fac mai mult rau daca ma scol din pat?
cristina_ana spune:
Cum sa nu Panda, dau sigur de baut, ca de un an si ceva ma chinuiesc sa il iau!!!! 
Titi, daca ti-a zis sa te duci maine, e bine. Pana atunci stai in pat si ia utorgestan sau duphaston.
11+
POZE
cristina_ana spune:
Miha, ai venit de la eco?
Monica, tu ai fost sa-ti repeti analizele?
Fetelor, si la voi au disparut emoticoanele si toate celelalte?
Eu il mai am doar pe ala care se da cu capul de pereti!
11+
POZE
kiki_cri spune:
Titi, daca te-a chemat maine, ai rabdare. Mai bine stai azi si odihneste-te.
Cristina felicitari pt permis!!! te inteleg perfect cu grija asta la volan...eu sunt de-a derptul fricoasa...dar te saftuiesc sa conduci cat mai mult mai ales acuma cat iti sunt proaspete in minte notiunile...eu mi l-am luat de 4 ani...si mi-e foarte frica sa conduc...pt ca nu am condus cativa ani la rand...
KIKI
8+
cristina_ana spune:
Kiki, pai sa stii ca pe principiul asta merg si eu: daca nu imi fac curaj sa conduc acum, nu o sa mai conduc niciodata. Noroc cu sotul ca insista si nu ma lasa sa renunt. De mai multe ori m-a apucat plansul in trafic, si am oprit pe dreapta zicand ca gata, nu mai pun mana pe volan, dar nu m-a lasat el sa renunt. Ma lasa sa ma linistesc si o luam de la capat. Ma enerveaza astia care ma claxoneaza cand merg incet sau mai imi moare motorul pe la semafoare. Horror, dar reusesc eu pana la urma!
11+
POZE
ramsan spune:
Titi daca te-a chemat abia maine, inseamna ca nu e chiar asa grava situatia ta. Stai in patutz linistita mai bine si te vei duce maine.
Cristina avem aceleasi pofte vad eu bine. Ieri ajunsa de la munca am infulecat niste varza murata fara sa o toc, sa-i pun ceve ulei sau piper nimic. Goala am mancat-o. Seara imi zice sotul: da noi nu mai facem o varza calita cu ceva afumat? Deci meniul este stabilit: maine (ca azi nu am timp) prestez o varza calita cu carnaciori (si ce buna va fi). Felicitari pentru permis... nu sta pe ganduri cu el in buzunar, ia-ti inima in dinti si condu singurica. Eu l-am luat in 2004 si pana in 2008 februarie nu stiu daca adunati cap la cap faceam vreo 200 km condusi. Pana nu mi-am luat masina mea si nu am urcat singura la volan (pe cont propriu, fara dadaceala sotului guraliv) nu am stiut ce e ala condus. Acum dupa un an am vreo 7000 ca zilnic fac 25 de km pana la munca si inapoi. Si stii ce curaj mi-am facut?! Incredibil!
va pup ca fug la treburile de acasa.
Ramona
Bebita din burtica 8+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)