Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
moni_iulia spune:
Eu sunt patita cu varza calita. Mi-a fost pofta saptamana trecuta si dupa ce am facut-o n-am putu sa pun gura pe ea. Nu mi-a mai fost niciodata atata greata. Am reusit sa mananc abia a doua zi.
delia79 spune:
Salut fetelor!
V-am citit in fiecare zi dar nu am avut timp sa scriu si eu putin.
Va felicit pentru ecografe si pt bebicii frumosi si sanatosi.
De asemena tin sa felicit noile venite si sa le urez sedere placuta.
Eu am mai fost o data la ecograf intrucat m-am trezit cu niste dureri de burtica intr-o dimineata, dar bebe e bine. Iau acum Utrogestan ca cica am si un mic fibrom. Sper sa se absoarba si sa nu faca probleme. Partea buna e ca am o saptamana de CM, asa ca dorm de rup.
Pofte am si eu. Sa va povestesc care a fost prima mea pofta. Mai stiti guma aia de mestecat de cand eram copii? Se numea Turbo si avea si surprize
. Ei, exact de aia mi-a venit pofta. Sotul a cazut pe spate de ras. De unde sa iau eu acum guma Turbo?

Intre timp am scos ceapa de pe lista alimentelor comestibile si am tot felul de anti-pofte, adica nimic din ce am prin frigider nu-mi convine. Speram sa ne revenim la normal cu mancatul. La mine greturile puternice sunt seara, ca abia pot respira si cu mare greu adorm.
Mi-am facut si eu programare pt testul cand se masoara pliul nucal, e pe 19 martie. Abia astept! 
A, si inca ceva... azi implinim 9 sapt, deci pasim in saptamana a 10a.
va pupam cu drag 
9+
MangaGirl spune:
Lutoniana,
ma bucur mult pentru tine. Eu m-am enervat si azi la doctor. Aseara am fugit de la munca sa imi tina unu' predica despre cum trebuie sa nu ma comport ca o bolnava si sa ma gandesc ca bb e un dar...lucruri pe care oricum le stiam deja...
in fine, azi...ma duc la Nurse Mary ca sa-mi completeze doua randuri pe o fisa si sa ma programeze maine la testul de sange petnru thalassemie si inca ceva. cand am intrebat-o de teste de calciu, magneziu, etc, a inceput sa rada. ca ei n ufac asa ceva.
ei si dupa aia trebuie sa astept sa imi vina scrisoarea de la spital de la un midwfe pentru eco si pentru sfaturi despre sarcina. sunt un pachet de nervi. azi am aflat exact nimik decat ca am 55kg, ceea ce oricum stiam de azi dimineata de la mine de pe cantar!!!
MangaGirl :-)
vik-cj spune:
Buna fetelor! harnicutze mai sunteti ati scris ceva de aseara..
Felicitari Kiki pentru gemeni si bun venit noilor gravidutze.
Eu am avut azi primul episod de greata crunta si prima pofta... de zacusa. Asa ca am pus-o pe saraca mama sa scotoceasca camara si sa imi dea zacusa. Acum vad ca ma trece a doua pofta dupa ce v-am citit...asa ca ma duc in pivnita dupa varza murata!!!!
O seara frumoasa va doresc!
7+
zubeen spune:
hello fetele cu burtici,v-am citit de m-am ametit
, nu mai stiu cui sa ii raspund..am retinut oricum de carnetul de conducere al Cristinei,felicitari, eu nici macar nu am incercat,pt ca n uma pasioneaza si stiu sigur ca la cat de fricoasa sunt, nu m-as vedea conducand..sa-i mai zic lui Titi ca dc dr i-a recomandat sa stea la pat,pai asa sa faca si sa nu se sperie, dc stai linistita Titi in pat cu bebele totul e ok...
Si pt Kiki-cri,vreau sa te felicit din tot sufletul meu, gemenii mi se par chair o minune minune ce sa mai zic,adik sa te trezesti cu doi sufleti in acelasi timp ce sa mai zic,e vis..si nu pot sa vad decat partea frumoasa..
cred ca toate pana la 8 sapt ati ajuns deja la dr,ati ascultat inimioare,eu d'abia astept pur si simplu, sper ca marti sa aud si eu inimioara mea...
azi la serv m-am simtit camm rau asa..voi stiti ca eu nu am greturi,doar ca mananc prea mult si am simt greoaie si un disconfort asa..la mine in birou e un aer mai apsator,neaerisit,si intr-o secunda ma simtit c apic,si m-am speriat bineinteles,ca sunt cea mai amre fircoasa,am iesti la er,m-am simtit excelent,si apoi cand am dat iar nasul cu aerul din cladire,la fel..dar ce sa fac na..
hai ca m-am apucat aici de romane, sotul meu n-a venti acasa inca din slo....
si
pt mamici si bebici
ramonagabri spune:
Multumesc fetelor pt raspuns sunteti niste dragute ,am sa stau an pat cat este nevoi ,si doc mia spus ca ,cu anaintarea sarcini e posibil sa se mai ridice ,sa speram ca va fi totul bine ,merg anainte cu voia lui Dumnezeu pupici tuturor
12+3 zile
mimika spune:
N-am cum sa ma abtin, asa ca incept cu kiki_cri. 
Multe felicitari si imbratisari. Facem o odisee de gemeni aici?!
Stiu senzatia de inceput, e suuuper. Apoi incepi sa iti pui mai multe intrebari, sa iti faci probleme, dar nu ti-ai inchipui cum e sa ai doar unul. Nu ai precizat daca sunt uni sau bivitelini. Ai mei sunt univitelini, monocorionici-biamniotici. Gemeni identici, numiti si gemeni "adevarati". O sa le pun etichete sa ii deosebesc. Eu ma rog in fiecare seara la D-zeu si ma rog si de ei sa isi imparta frateste vasele de sange, sa nu apara sindromul transferului de sange intre gemeni. Eu am doar 1 metru jumatate si am inceput sarcina de la vreo 45-46 kg. Acum am 47 kg. Simptomele sunt mai accentuate decat la sarcina pe care am pierdut-o si uneori mi se pare ca imi creste burta peste noapte. Le-am vizitat si pe mamicile de la "gemeni, tripleti....", sunt niste dragute!In rest, ma bucur ca suntem 2
si putem sa mai schimbam impresii.
Am uitat ce vroiam sa mai zic...De pofte...eu am terminat morcovii murati ca eu decat de-aia vreau...
. Am comandat o tura de la mama de acasa
. Si am mancat si eu frunze acre de varza, ceea ce nu am facut in viata mea...Nici nu ma vedeam facand asta. lutonianasi fetelor care i-ati vazut pe bebici facand tumbe, sunt de-a dreptul invidioasa, ca eu i-am prins data trecuta intr-o mare lene, cracanati, stateau cu burta la soare.
delia79, guma ta Turbo l-a facut pe barbatu-mio sa-mi aprecieze poftele mai mult
. A zis ca macar ale mele sunt realizabile
. Vorbeati de vise. Am avut si eu...o multime, majoritatea reflectau starea mea anxioasa. Am avut multe nopti cu ore nedormite, ca nu ma mai lua somnul dupa vis...Dar incet-incet vad ca s-au estompat, ieri seara am visat ca stateam de vorba cu stefan banica jr. dupa concert si el ma ruga sa imi trec nr. de telefon intr-un tabel, sa mai imi ceara parerea din cand in cand
. Si m-am trezit bine-dispusa
. Bine, eu am visat de-a lungul vietii tot felul de traznai: ca jucam in "Dallas", ca a izbucnit al 3-lea razboi mondial din cauza mea, ca faceam cuplu cu tot felul de celebritati si ZAU ca nu imi doresc astfel de lucruri...![]()
![]()
zubeen, te-ai lamurit daca te duci la spital sau la cabinet? Ca sa stiu daca ne vedem la cabinet 
In alta ordine de idei, azi am fost la colposcopie, ca avem programare din noiembrie sau octombrie. Si e OK. Va pupicesc dulce pe toate! Si voi veni si eu la intalnire, evident 
11+
Grasii mei iubiti
Roxxy80 spune:
Am ras cu lacrimi de visele tale. Si eu am vise din astea ciudate, dar tu m-ai intrecut
.
Fetelor, tocmai am mancat ca o purcica
. Tocmai mi-a facut barbate-meu o mare friptura la cuptor si pe langa a creat un sos minunat de usturoi cu tot felul de condimente in el. Am uitat sa va spun ca barbate-meu e pasionat de gatit. In putinul timp pe care il petrece zilnic cu noi gateste niste chestii minunate. Rar face friptura sau mancaruri traditionale. Ii place la nebunie bucataria italiana. In mare parte din cauza lui sunt asa de grasuna
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimika N-am cum sa ma abtin, asa ca incept cu kiki_cri. ![]() Multe felicitari si imbratisari. Facem o odisee de gemeni aici?! Stiu senzatia de inceput, e suuuper. Apoi incepi sa iti pui mai multe intrebari, sa iti faci probleme, dar nu ti-ai inchipui cum e sa ai doar unul. Nu ai precizat daca sunt uni sau bivitelini. Ai mei sunt univitelini, monocorionici-biamniotici. Gemeni identici, numiti si gemeni "adevarati". O sa le pun etichete sa ii deosebesc. Eu ma rog in fiecare seara la D-zeu si ma rog si de ei sa isi imparta frateste vasele de sange, sa nu apara sindromul transferului de sange intre gemeni. Eu am doar 1 metru jumatate si am inceput sarcina de la vreo 45-46 kg. Acum am 47 kg. Simptomele sunt mai accentuate decat la sarcina pe care am pierdut-o si uneori mi se pare ca imi creste burta peste noapte. Le-am vizitat si pe mamicile de la "gemeni, tripleti....", sunt niste dragute!In rest, ma bucur ca suntem 2 si putem sa mai schimbam impresii.Am uitat ce vroiam sa mai zic...De pofte...eu am terminat morcovii murati ca eu decat de-aia vreau... . Am comandat o tura de la mama de acasa![]() delia79, guma ta Turbo l-a facut pe barbatu-mio sa-mi aprecieze poftele mai mult . A zis ca macar ale mele sunt realizabile . Vorbeati de vise. Am avut si eu...o multime, majoritatea reflectau starea mea anxioasa. Am avut multe nopti cu ore nedormite, ca nu ma mai lua somnul dupa vis...Dar incet-incet vad ca s-au estompat, ieri seara am visat ca stateam de vorba cu stefan banica jr. dupa concert si el ma ruga sa imi trec nr. de telefon intr-un tabel, sa mai imi ceara parerea din cand in cand . Si m-am trezit bine-dispusa . Bine, eu am visat de-a lungul vietii tot felul de traznai: ca jucam in "Dallas", ca a izbucnit al 3-lea razboi mondial din cauza mea, ca faceam cuplu cu tot felul de celebritati si ZAU ca nu imi doresc astfel de lucruri...zubeen, te-ai lamurit daca te duci la spital sau la cabinet? Ca sa stiu daca ne vedem la cabinet ![]() In alta ordine de idei, azi am fost la colposcopie, ca avem programare din noiembrie sau octombrie. Si e OK. Va pupicesc dulce pe toate! Si voi veni si eu la intalnire, evident ![]() 11+Grasii mei iubiti |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita
11+
1sweet_angel spune:
salutare la toata lumea... sau poate ar tr sa spun somn usor in continuare.![]()
mary_07 multumesc mult de tot pt raspuns....se pare ca nu a tr sa faci foarte multe analize,ceea ce ced ca e bine... sanatate multa in continuare si o sarcina usoara.
clodute......am sa incerc sa scriu cat mai mult ca sa apar si eu in timp real......multam ca m-ai scapat de-un efort
mii de multumiri si pt panda77 ca in sfarsit sunt si eu pe lista

felicitari kiki pt gemeni..
.....tare mult as vrea sa am si eu....
.....dar cine stie...
pupici
7+
1sweet_angel spune:
moni_iulia.....m-am speriat cand am citit cate analize ai facut pana acum......in legatura cu analizele facute la cu plata.....cred ca sunt un pic mai realiste decat cele gratuite...am patit de cateva ori sa fac analize la spital, de exemplu, cu trimitere de la medicul de familie si sa tr sa le repet la o clinica privata, iar rezultatele sa nu aiba nicio legatura unele cu altele.....eu una nu am incredere deloc in rezultatele analizelor gratuite....stiu ca dau un banut dar nu ma mai chinui si a2a oara.....si asa am probleme cand mi se ia sange ca nu prea curge![]()
sper ca primele analize sa fi fost gresite si sa ai vesti bune in curand......sanatate.
astept vesti.
7+