Bucurii de sept-oct 2006 (159)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Itzy, si Maria mai lovea copiii la cresa. Chiar ma miram cand imi spunea asistenta de acolo, ca acasa nu se certa nimeni cu ea. Plus ca ne pupam toti 3 intre noi si ne aratam afectiunea.
Dar noi stateam cu ea acolo sa vedem ce se intampla?

Mi-e teama sa o duc din nou la cresa. Ca asta ar trebui sa fac incepand cu 1 aprilie, daca ma mai ajuta bunicii sa o tin acasa si dupa 12 martie.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Cristina, eu sunt sigura ca nu tot ceea ce facem sau zicem e perfect. Suntem oameni, supusi greselilor. Important este sa ne sprijinim si sa ne corectam una pe cealalta, cand este cazul.

Eu accept faptul ca toate suntem diferite in felul nostru si va exista tot timpul opinii diferite...

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata. Am citit rapid tot ce ati scris voi (Narcisa deja misuna prin casa) si ma pregatesc de ceva treaba.
Nu zic ca sunt de acord cu ceea ce a facut Tanima, dar totusi i-as acorda o circumstanta atenuanta, tinand cont de faptul ca e foarte solicitata de copii in aceasta perioada. Tanima, iti recomand si eu mult calm, eu de multe ori inspir adanc si numar pana la 10, incerc sa ma calmez, Narcisa reuseste de multe ori sa-mi puna creierii pe bigudiuri, nu va spun ce idei traznite are si ce energie, care ma depaseste. Iti doresc sa depasesti cu succes aceasta perioada.
Ioana, iti dau si eu un sfat, daca te apuci de operatiunea olita e bine sa nu dai inapoi. Si olita trebuie sa fie cat mai simpla, parerea mea, cu cat are alte accesorii copilul o priveste ca pe-o jucarie si o foloseste ca atare. Narcisa a inceput promitator, se aseza singurica, facea ce avea de facut. Acum o pun eu, sa faca. Iar no.2 mi l-a servit in pantaloni des in ultima saptamana. Dar nu ma mai intorc la pampers.
Roxana, Andreea, sanatate la copilasi!!
Moni, sper sa rezolvi cu gradi, eu am inscris-o pe Narcisa din septembrie si era deja a 23-a. Am fost la secretariat si am completat o cerere, la care am atasat copie dupa certificatul de nastere. A fost foarte simplu, inclin sa cred ca am avut mare noroc.
Alina, abia astept poze cu peisaje! Sar`na!
Alina, pupam Papusica! Ce ma bucur cand citesc postari de-ale tale, mi-ai lipsit perioada in care nu ai intrat la topic.
Gety, abia astept sa primeasca jucaria Tanima, sa ne spuna daca i-a placut

Mergi la inceput

Xandrutza, Maria la fel. Sta ce sta pe oala, nu face, apoi se ridica, mai sta un pica si se pisha pe ea. La tatal meu a stat cu pampersi, ca la el e mai rece, are si gresie in bucatarie pe jos si mi-a fost teama sa nu raceasca. I-am zis sa o tina cu pampersi.

Ieri, printre rufele spalate, erau si pisarcosii Mariei. Pe care i-am uscat pe calorifer, sa-i aiba azi uscati si calzi.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

xan pai asa ma asteptam si eu sa fie...depun o cerere...etc. Dar daca mi s-a spus ca abia in mai se fac inscrierile... ce era sa fac, cu cine sa vorbesc.Offf.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Eu am mers cu in ianuarie anul trecut sa-i caut Mariei cresa. Iar cresa la care am si inscris-o, tot asa, facea inscrieri incepand cu 1 mai, si nu mai devreme.
Reguli si reguli, cine mai stie...

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Da, si eu am scris aici ce cred, si imi pare rau ca nu e ceea ce va doriti sa cititi.

Sa ne auzim de bine!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Cristina, consider ca ceea ce ai scris tu este ceea ce trebuie sa incercam sa facem in momentele in care ne solicita copilasii; postarile tale sunt de bun simt, si contin sfaturi foarte bune.
Eu una am fost ceva mai blanda cu Tanima ca incurajare, chiar o cred ca ii este greu; cred ca daca o vorba buna i-ar ridica moralul ar reusi sa gestioneze mai bine toata aceasta situatie. Desi nu sunt de acord cu ce a facut.
Te rog sa nu te superi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Cristina...ma referam ca nu suntem in masura sa judecam pe nimeni cum sau de ce procedeaza. Parerea ne-o spunem... evident, ca de aceea ne-a si intrebat cum sa procedeze, ca se simte depasita. Ea stie ca a actionat gresit si vrea sa corecteze. Cand am spus ca se mai intampla sa ii dea la fundulet ...nu ma refer ca sustin si incurajez acest comportament al parintilor.
Eu nu dau in Ana-Maria dar s-a intamplat sa ridic tonul la ea. A tresarit si a inceput sa planga. Mi s-a facut o mila de ea, am luat-o in brate, mi-au dat si mie lacrimile...facuse o boacana...neimportanta de altfel, un nimic dar in clipa aia am vazut negru in fata ochilor si am tipat la ea. La fel mi-am zis ca nu mai tip si nu o mai sperii ...e foarte receptiva cand ii explic argumentat.
Dar nah...din greseli inveti...Eu sunt convinsa ca si ea, ca si mine sau ca tine o sa actioneze altfel de acum inainte.

PS Intotdeauna te-am admirat si mi-au placut mesajele tale argumentate si intelepte, insa nu pot sa nu o inteleg si pe ea in perioada asta....sau sa o judec

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Tin sa va anunt ca am gasit o modalitate de a o convinge pe Narcisa sa stea cumintica mai mult timp: i-am scos planse de colorat la imprimanta, i-am dat creioane si o las sa mazgaleasca in voie. Ma bucur sa vad ca acum acorda atentie coloratului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

Cristina pe mine una ma ajuta foarte mult postarile tale! Nu trebuie sa ne supere cele spuse de tine, ci sa ne AJUTE, ceea ce in cazul meu se si intampla si sunt sigur ca ceea ce ai scris si in cazul tanimei ai facut-o nu pentru a o pune la zid, ci pentru a o ajuta in problemele pe care le intampina acum cu puiul ei mai mare.
Am cedat si eu nervos ieri dimineata in fata capriciilor Patriciei; stateam in hol pentru a intra la dr, dupa ce a stat cuminte cateva minute bune, la un moment dat a apucat-o maraiala si ca ea vrea inauntru la domana "dotoc" desi in fata noastra mai erau vreo 2 copii, s-a prins de clanta usii si insista sa intre, iar cand a vazut ca nu o las a inceput sa planga. Atunci am dus-o afara,i-am explicat frumos ca mai trebuie sa stam putin si apoi intram, i-am scos un carnetel si un pix din geanta sa ne apucam de desenat, ea tot nu si nu si urla de zici ca am pus foc, moment in care am luat-o de geaca si am scuturat-o un pic. Sa nu va spun ce plans cu suspine avea. M-am simtit cea mai josnica fiinta,o neputincioasa si o mama rea
Sau,o alta chestie, aseara se uita tati la tv, Patri l-a intrebat ceva si daca a vazut ca nu-i raspunde l-a lovit usor cu mana in semn de atentionare "vezi ca eu vb cu tine", la care tati a reactionat ceva de genu: vrei sa te lovesc si eu, fara sa se gandesca ce scoate pe gura. Binenteles ca urmatorul ei gest a fost iar sa ridice manuta si sa dea. La aceasta varsta sunt ca si maimutele, sau ca si papagalii, ce vad si ce aud aceea fac. Asa ca dupa ce Patri a iesit, tati si-a primit lectia

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput