Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hy

am vazut poze cu frumuselul eric!!! andreea tre' sa iti spun ac ai un baiat frumos foc!!! imi place tare mult casa voastra cum e aranjata... si e foarte spatioasa!!!!

eu am o pofta de mancare...... offfff.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

aaa sa nu uit am vazut poze si cu frezata mica!!! eva carliontata!!

alina, sa pui poze cu maria!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

avem si noi un filmulet de azi http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/februarie%202009/?action=view¤t=MVI_6130.flv cateva pozici http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/februarie%202009/?action=view¤t=MVI_6130.flv

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

iuhuuuu...
noi am fost azi iar la intalnire cu bebei! A fost super...mai ales pentru copii, dar si pentru mamici!

Saptamna viitoare ii chem la mine...va bagati?

Petro, sunt super filmuletele de pe youtube, si pentru asta ii multumesc Adrei...o sa am cu ce s-o distrez pe fi-mea!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

am vazut si filmuletul cu Iasminica scumpica....aveti cortul cu bile acasa sau la un centru de joaca?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

ecaterina, , acasa avem cortul cu bile,
....... avem si pozeeeee :D :D dupa filmulet :D

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Foarte dulce!Si ce coditeN-ar sta Eva nici legata sa-i fac codite....

Foarte tare!Doar ca a intarziat putin cu Plugusorul si Craciunul. Aici m-ai lovit, exact asta mi-am dorit de Craciun, o silent night, n-am primit nici in 2008 nici in 2009. Cred ca n-am fost cuminte

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

adra, si iasmi si le mai trage jos, apoi vine din nou cu ele sa i le pun in "pa" adik par... si asa ar putea sa o tina o zi intreaga.
adra, parca tu ii dai evei stafide. cam cat va tine o punguta de stafide??? ca eu nu mai stiu cu ce sa o pacalesc pe iasmi ca sunt bobo....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

hai ca am vazut si eu poze, cu carliontata la tuns, cu morosanul cu falcute...am vazut-o si pe Iasmi ce cooperanta e cu mami, si coditele ei...si va pupam pe toti-toti!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Bb, am luat o punga uriasa, am dat vreo 20 de lei pe ea, cred ca are peste juma de kil. Mai nou i-am dat caise confiate, ii plac foarte mult.
Azi am facut fursecuri simple, dupa reteta pusa de Victo/Roxxy (ca nu mai stiu exact), Eva a pus si ea stafide pe fursecuri si a si mancat o gramada, era foarte incantata ca participa, plina de faina, ca ii pusesem niste faina inainte sa se joace. I-au placut si fursecurile.
Aaaa, si ii mai plac castravetii

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput