Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (166)
Raspunsuri - Pagina 8
bb_yasmi spune:
hy 
am vazut poze cu frumuselul eric!!! andreea tre' sa iti spun ac ai un baiat frumos foc!!! imi place tare mult casa voastra cum e aranjata...
si e foarte spatioasa!!!!
eu am o pofta de mancare......
offfff.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
aaa sa nu uit am vazut poze si cu frezata mica!!! eva carliontata!!
alina, sa pui poze cu maria!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
avem si noi un filmulet de azi http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/februarie%202009/?action=view¤t=MVI_6130.flv cateva pozici http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/februarie%202009/?action=view¤t=MVI_6130.flv
_
creem spune:
iuhuuuu...
noi am fost azi iar la intalnire cu bebei! A fost super...mai ales pentru copii, dar si pentru mamici!
Saptamna viitoare ii chem la mine...va bagati?![]()
Petro, sunt super filmuletele de pe youtube, si pentru asta ii multumesc Adrei
...o sa am cu ce s-o distrez pe fi-mea!![]()
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
creem spune:
am vazut si filmuletul cu Iasminica scumpica
....aveti cortul cu bile acasa sau la un centru de joaca?
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
bb_yasmi spune:
ecaterina,
, acasa avem cortul cu bile,
....... avem si pozeeeee :D :D dupa filmulet :D
_
adra_bell spune:
Foarte dulce!Si ce codite
N-ar sta Eva nici legata sa-i fac codite....
Foarte tare!Doar ca a intarziat putin cu Plugusorul si Craciunul. Aici m-ai lovit, exact asta mi-am dorit de Craciun, o silent night, n-am primit nici in 2008 nici in 2009. Cred ca n-am fost cuminte
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
bb_yasmi spune:
adra, si iasmi si le mai trage jos, apoi vine din nou cu ele sa i le pun in "pa" adik par...
si asa ar putea sa o tina o zi intreaga.
adra, parca tu ii dai evei stafide. cam cat va tine o punguta de stafide???
ca eu nu mai stiu cu ce sa o pacalesc pe iasmi ca sunt bobo....
_
ellis spune:
hai ca am vazut si eu poze, cu carliontata la tuns, cu morosanul cu falcute...am vazut-o si pe Iasmi ce cooperanta e cu mami, si coditele ei...si va pupam pe toti-toti!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
adra_bell spune:
Bb, am luat o punga uriasa, am dat vreo 20 de lei pe ea, cred ca are peste juma de kil. Mai nou i-am dat caise confiate, ii plac foarte mult.
Azi am facut fursecuri simple, dupa reteta pusa de Victo/Roxxy (ca nu mai stiu exact), Eva a pus si ea stafide pe fursecuri si a si mancat o gramada, era foarte incantata ca participa, plina de faina, ca ii pusesem niste faina inainte sa se joace. I-au placut si fursecurile.
Aaaa, si ii mai plac castravetii
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce