Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pagina 2?????????????????
O punem de o intalneala la BE?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Cateva poze

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

aaaa si se uita la poze cu mine si taicasu' si culmea ca doar pe el il cunoaste eu sunt "tanti"....

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Victo, scuze ca n-am mai intrat aseara si n-am observat intrebarea ta despre paracetamol. Nu cred ca e necesar sa trezesti baiatul noaptea, daca nu este antibiotic, nu e nevoie sa ajunga la o anumita concentratie in sange care sa fie mentinuta apoi prin administrari la ore fixe. Somnul are si el rol in refacerea organismului. Doar daca febra e mare, desi la voi nu a fost cazul. In rest, inainte de culcare si la trezire, dupa ce mananca ceva, e suficient

jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

roxxy, ma bucur mult ca bb din burtica e ok. ai grija de tine si de voi!!!

chiar am o prietena care are bb 2 de o luna si bb1 face 2 ani in martie. si azi si-a facut curaj si a iesit la plimbare cu amandoi ea singura!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

si eu am iesit cu amandoi singura

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!

adra - e scumpica tare Eva cea fara carlionti acum , sac!

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui Victo

fetelor..am reusit de am racit, din nou, iarna asta..cu frisoane, febra, 38, 38, 5..greata, lipsa pofta mancare, dureri de cap..tuse, acu a inceput sa curga si nasul..deci tto tacamul.
si bineinteles ca Stefan o ia si el, desi ieri si azi am fost tot cu masca. azi a avut temp. 38. i/am dat panadol si tot din asta o sa ii mai dau si peste 6 ore. acum, ce sa fac, sa il scol si noaptea????????
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

da, trezeste-l, altfel prelungesti boala;
sanatate amandorura!

Eu nu i-am trezit niciodata pe ai mei,decat daca au facut febra (ceea ce s-a intamplat f rar) si chiar a fost necesar Nurofenul sau Panadolul.Si somnul e un bun medicament.
In afara de a combate durerile si febra ce mai face paracetamolul in cazul unei raceli?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

nici eu nu l*-am trezit niciodata din somn pe Raul cand era racit.... doar cand febra a urcat f mult adica peste 39.Eu zic ca si asa ei sunt foarte slabiti din cauza racelii si somnul are un rol bun in regenerare

Paracetamolul cam asta face ... mai e si foarte slab antiinflamator...

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Ciao!

adra - e scumpica tare Eva cea fara carlionti acum , sac!

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Petro, i-au ramas ceva carlionti (in primele poze tocmai ce o periasem), se vad in poza in care vorbeste la telecomanda. Practic este tunsa doar la spate, ma enerva ca avea niste late deja si i se lipeau in permanenta de ceafa

jucarii cautam copii

Mergi la inceput

ohhh ..am zis ca stau la trancaneli cu voi un pic... dar sa trezit marmota si tipa dupa laptic.... Mai vorbim ......
Aseara am facut rezervare de bilete pt Londra

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna!

Mi intru cam rar pe aici...s-au intamplat multe...Eva s-a tuns, Raul o sa plece la Londra, Mariile si Iasmi vorbesc ca fetele mari...
Roxxi se simte mai bine! Ce bine!
Roxx ni l-a aratat pe Luca "flacaul"
Stefanut a racit...imi pare rausper sa se faca repede bine

Iar Sofia si-a spart de vreo trei ori buza oare cand se termina perioada asta de cazaturi????? ca ma termina!

AAaaa...si am vazut si pozele din concurs....si le-am si votat, ca merita!

Va pupic pe toate si pe toti bebeii!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput