Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

victo, multa sanatate si tie si la bebe.

ellis, nu merge site-ul dat de tine.

miha, , ma bucur ca nu te-ai suparat!!! m-am exprimat ca o purcica prima data,,,,,

eu vreau sa ma laud (dar mie frica...), ma inteleg tot mai bine cu iasmi, asculta ce ii zic, ma imita si ea cu nunuuu nu e voie... si da din cap ca si zice ca da cand e de bine imi aduce ce ii cer si mai nou a prins "shpilu'" cand vrea ceva vine cu boticu' la inainte : adik da pusi si cere bobo sau ce vrea.... aaaa si se uita la poze cu mine si taicasu' si culmea ca doar pe el il cunoaste eu sunt "tanti"....

alina, ce sa zic, maria e super ca de obicei si se potriveste tare mult in ceea ce ai scris cu iasmi!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BB - era mai rau daca in poze tati era 'nene', ca si-ar fi pus intrebari; e frumos ca va intelegeti si ca vorbeste mult Iasmi; Alessia intelege si ea, se aplauda cand face ceva bine, cand e nu, da si ea din cap, insa nu zice prea multe...astept...ca ta-su a vorbit la 3 ani; ea insa are perioade, zile, cand zice mai multe chestii noi si zile in care nu mai zice nimic...

www.cauti.ro/jocuri_si_jucarii/jucarii/compara_preturi--Hauck~~Tricicleta_MiniStar_Prema_893036.html" target="_blank">uite tricicleta - nu ma lasa sa mai pun nimic, e cea roz, sper sa se vada acum

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

ellis, o stiu, am pus si eu ochii pe ea, din catalogul quelle unde e la 240 ron. dar sigur o voi lua dupa ce face 2 ani. adik vara urmatoare pe la 2 ani jumatate!!
EDIT: sau mai e un model fff asemanator la 180 ron.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ce faceti, dragele mele?

Eu am intrat sa va spun ca azi am fost la eco si s-a retras hematomul, bebe e super ok, dezvoltat normal. Doctorul a zis ca s-ar putea sa fie fetita, dar marja de eroare este f f mare pt ca era un eco normal iar eu sunt de abia in 11 saptamani si cateva zile. Oricum pe 25 martie merg la prietenul Iosup si aflu sigur tot ce vreau.

In rest, maine merg cu Matei la ORL-ist si la pediatru. In urma racelii pe care a avut-o a ramas cu o tuse de care nu mai scapam. Tuseste rar dar atunci cand o face e o tuse productiva urata. In rest nu are nimic altceva: mananca ok, nu are febra, nu-i curge nasucul.

Si eu am observat ca incep sa ma inteleg din ce in ce mai bine cu Matei. El nu e vorbaret ca printesele de pe aici, dar incepe sa ma ajute din ce in ce mai mult. Imi aduce aproape orice ii cer, sterge praful (cu orice gaseste: chilotii nostri, ciorapi etc ), ma distreaza enorm cand spune nu si da f serios din cap. Au crescut bulgarasii nostri.

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 11+

Mergi la inceput

roxxy, ma bucur mult ca bb din burtica e ok. ai grija de tine si de voi!!!

chiar am o prietena care are bb 2 de o luna si bb1 face 2 ani in martie. si azi si-a facut curaj si a iesit la plimbare cu amandoi ea singura!!!

_

Mergi la inceput

Eu cautasem si la quelle si nu am vazut-o atunci, acum am gasit, ciudata diferenta de pret, mai ales ca pe alte site-uri apare cu acelasi pret cu tricicleta winnie pooh

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui Victo

fetelor..am reusit de am racit, din nou, iarna asta..cu frisoane, febra, 38, 38, 5..greata, lipsa pofta mancare, dureri de cap..tuse, acu a inceput sa curga si nasul..deci tto tacamul.
si bineinteles ca Stefan o ia si el, desi ieri si azi am fost tot cu masca. azi a avut temp. 38. i/am dat panadol si tot din asta o sa ii mai dau si peste 6 ore. acum, ce sa fac, sa il scol si noaptea????????
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

da, trezeste-l, altfel prelungesti boala;
sanatate amandorura!

Eu nu i-am trezit niciodata pe ai mei,decat daca au facut febra (ceea ce s-a intamplat f rar) si chiar a fost necesar Nurofenul sau Panadolul.Si somnul e un bun medicament.
In afara de a combate durerile si febra ce mai face paracetamolul in cazul unei raceli?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

ROXXY - DE CE NU INVETI COPILUL CU CE SA STEARGA PRAFUL? a mea i-a doar pufosul ala alb de pref si sterge mereu televizorul...vezi, mame puturoase, punem copchii la treaba! felicitari pt rez bune de la eco!

BB - gata, rezolvat, plasat comanda pe quelle, poate in 3 sapt- 1 luna am si banii sa o platesc, ca mai devreme nu cred ca ajunge...sau macar pana de Pasti!

merg la nani, ca ma solicita sotul!
pup.

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
miha, , ma bucur ca nu te-ai suparat!!! m-am exprimat ca o purcica prima data,,,,,

Stai fata linistita,ca ti-o iei!

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Roxxy,ma bucur ca sunteti bine!

Alina,felicitari Mariei.Pupam fata desteapta.

Pupam si vorbareata Laviniei.

Amira zic eu ca mai are timp sa va ajunga din urma.

Miha si comorile

Mergi la inceput