incepem gradi.mami&tati au nevoie de sfaturi
in curind este posibil ca Ana sa ia viata in piept si sa intre in "program".. adica sa mearga la gradi
ultima oara cind mergeam sa inscriu pe cineva la gradi se intimpla in urma cu vreo 7 ani.. asa ca am uitat ce si cum. De aceea apelez la voi si proaspata voastra experienta:
1. ce acte trebuie sa contina dosarul de inscriere?
2. cind incep inscrierile?
3. pt ca nu vrem sa mergem la gradi aleasa si sa ni se spuna ca nu mai au locuri, ce sfaturi din experienta voastra, ne dati, cum sa procedam? cum, cit poate fi "motivata" doamna director?
4. locuim in zona foisor iar eu lucrez in zona izvor, ce gradi de stat(preferabil) dar si particulare sint prin/intre aceste zone?
orice sfat, idee este bine venit! cu multumiri,
TORA,RUFUS si cele 3 minuni ale lor
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
Raspunsuri
szivarvany spune:
ce mari sunteti toate 
Nu sunt din Bucuresti, dupa ce-ti vor scrie fetele despre gradi, mergi sa le vezi, intrebi pe acolo cam cum se procedeaza, care sunt educatoarele, poate ai noroc sa cunosti parinti ce au copii la grupa pregatitoare si afli + si - despre educatoare.
Neaparat sa-ti fixezi ce anume trebuie sa aiba gradinita sa fiti multumiti cu totii.
La dosar iti vor spune doamnele la fata locului si si cand sa-l prezinti.
Giulia a fost prima pe lista inscrisilor
ca am vrut sa fiu sigura ca nu ramanem pe din`afara. S-au uitat crucis la mine, dar am trecut peste ![]()
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
Deborah77 spune:
Tora, la gradinitele cu staif e posibil sa se fi ocupat deja locurile.Evident, inscrierile oficiale sunt in iunie, DAR...hm, lumea se cam agita din februarie. Din cate stiu eu, motivatia pentru directoare nu este financiara, ci "mici" atentii, cand spun mici zic chiar atat de mici ca o....stiu si eu...bijuterie de ex. Iti trebuie neaparat o recomandare, altfel te da afara pe usa. Cu cat e gradinita mai bine cotata , cu atat recomandarea trebuie sa fie mai ...hmm...convingatoare. Adica, pt o gradinita de cartier e posibil ca o vorba buna din partea unei mamici de acolo, sau a unei educatoare sa fie suficient. Pt gradinitele de centru, deja ai nevoie de cineva din sistem.
Eu asta am inteles pana acum, ca am si eu aceeasi problema ca tine.
loryi1974 spune:
La Izvor este una de stat pe Splai pe partea dreapta mergand in directiq Eroilor.Si mai este cea de la scoala 150 vis-a-vis de statia de metrou Eroilor dinspre cladirea cu pricewaterhouse si cmu.
Ar trebui sa mergi cat mai repede macar sa vezi ce ti se spune.Oricum trebuie sa iei cwrerea de inscriere.In rest,certificatul nastere copil copie,carnet vaccinari copie si cam atata.Si varsta de 3 ani impliniti pentru cele de stat.
roli25 spune:
Uite lista cu gradinitele din Bucuresti, atat de stat cat si particulare. www.gradinitebucuresti.ro.
In principiu la particular ti-l primeste oricand, la stat numai toamna si trebuie inscris cu "n" luni inainte, cu relatia sau spaga de rigoare in Romania.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI