Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

clody, tania, mey da' ce burtici frumoase am vazut eu, si bebeul lui alex. super. asa-mi mai trec si mie nervii.
ioana, ma bucur ca s-a trezit sara, stiam eu ca totul e bine. nici nu vreau sa se mai duca mama la ambasada, dea-cum va lua cetatenia italiana in 2 ani si va veni atunci pt ca NU va mai avea nevoie de viza. niste cretini, parca eu nu stiu cum sunt...
laura, mia-i starnit niste amintiri cu panorama iasului, si eu sunt nascuta si crescuta acolo...
maria, azi mergi la medic? eu merg lunea viitoare din nou.
multumesc tuturor de aprecieri si de vorbele bune.

philip
25weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariacs

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23

elena da, asa scrie pe raportul de la ultima noastra eco: placenta situata anterior.

GOD is a DJ

dragelor, si eu tot placenta anterioara pozed
sa inteleg ca facem cezarica?!! cica asa e "recomandarea"...
eu una..cezarica vreau .. mi-a zis dna dr ca dc bb continua sa creasca in ritmul asta ajunge la 4 kg..si cind am auzit nu m-am gindit decit la faza cu "scosul pepenelui pe gaura cheii" ..

2 in 1 si nu numai!

ana-maria 27 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

vorbesti serios?
dar eu vreau normal. Intotdeauna m-am gandit ca voi naste prin cezariana si dupa ce am ramas insarcinata mi-am luat inima in dinti si m-am hotarat sa nasc natural, pt. ca sunt convinsa ca e mai bine pt. bebe. Ufff

24+ cu Catalin-George
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello albinutzelor

am fost s noi astazi la dr si avem fabuloasa greutate de 1280g insa nu a putut dna dr sa ne si masoare pt ca nu am vrut sa stam cuminti, , cam toate bune cu exceptia colului,care are tot 19mm, asa cum stiam ..., si trebuie sa stau in pat ,

dar sunt multumita ca sambata am fost de mi-a recoltat pt analizele de trim III si mi-au iesit si alea astazi si sunt bunicele

28 + Bianca Maria / Ema Andreea

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/ZiuaNoastra13102007?authkey=zcEnV6OMXWo&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui anamariacs

Citat:

elena da, asa scrie pe raportul de la ultima noastra eco: placenta situata anterior.

GOD is a DJ

dragelor, si eu tot placenta anterioara pozed
sa inteleg ca facem cezarica?!! cica asa e "recomandarea"...
eu una..cezarica vreau .. mi-a zis dna dr ca dc bb continua sa creasca in ritmul asta ajunge la 4 kg..si cind am auzit nu m-am gindit decit la faza cu "scosul pepenelui pe gaura cheii" ..

2 in 1 si nu numai!

ana-maria 27 weeks

http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni

vorbesti serios?
dar eu vreau normal. Intotdeauna m-am gandit ca voi naste prin cezariana si dupa ce am ramas insarcinata mi-am luat inima in dinti si m-am hotarat sa nasc natural, pt. ca sunt convinsa ca e mai bine pt. bebe. Ufff

24+ cu Catalin-George
A piece of our life

GOD is a DJ

La placenta anterioara nu e musai cezariana, numai la praevia este
( cel putin asa stiu ).

Ca sa zic,Anamaria,eu am avut parte de cezariana,stiu cum e,acum tare as vrea normala, sa vedem daca se si poate.

elena,24 cu +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Buna seara mamicute scumpe!
Mi-a fost dor de voi!

Eu zic sa nu va ingrijorati daca aveti bebei mari si vreti sa nasteti pe cale naturala ca e ok, eu pe Sebisor de 4200 asa l-am nascut... si mai e si anestezia peridurala care e o minunatie; chiar pe masa de nasteri am zis ca asa as putea naste si 10

Zilele astea m-am delectat cu cumparaturi. ati avut dreptate ca o sa ma simt super!...As vrea sa va intreb voi cum luati hainutele ? cu maneca scurta si subtirele?sau de toate felurile, ca am eu un feeling ca o sa fie tare caldut prin iunie

Va pupicesc!

Se pare ca strigatul catalogului a avut succes

Roxi, 26+, Ruxandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Philip..maine merg la gine la ora 12!!Si tu tot nervi pe sefi ai?
DanaMi..felicitari pt grasunica...Stai cumintica la pat ca pana acum,si totul va fi bine!!
Roxy..spre sf capitolului trecut s-a discutat despre hainute si cumparaturi!!

26+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

sal fetele,capitol nou,vesti noi si bune sa avem!

LAURA-NU-TI FACE GRIJI PT KG...le dai jos cand isi face aparitia bbcat despre schimbul 3...nu avem somn,stam acasa toata ziua iar seara bantuim pe net!

PICKI-SE REZOLVA CU RABDARE!

ely 30+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare!
Prezent la apel .
Noi suntem in mijlocul reamenajarilor, sotul a schimbat tavanul in dormitor (aveam tapet bleumarin si sute de stelute fosforescente), acum pune al 2-lea rand de polistiren si vor reveni si stelutele la loc.

Cu placenta anterioara se poate naste si natural, daca este situata la o distanta destul de mare de orificiul cervical intern.
A mea este anterioara si jos inserata, se cam impune cezariana, dar am incredere in continuare ca voi naste natural. Din pacate tare ma tem ca v-o iau inainte multora cu nasterea, pentru ca bebelina este demult intoarsa si loveste foarte jos.
Am tot incercat sa ma menajez dar n-am reusit. Nu car greutati mari, dar Saby tot are 12kg imbracata. Dau si eu indicatii cat cuprinde, dar tot am stat in picioare o zi intreaga, am condus, am ales parchet, tavan etc.
Azi am avut putina pauza dpdv fizic, am primit in vizita o buna prietena din Germania.
Maine am de facut declaratiile fiscale, e ultima zi, asa greu mi-e sa ma apuc de ele, ca s-au schimbat si salariile si programele .
Va pup si revin cat de repede. Mi-e somn de mor, Saby este in picioare de la 7, culcata la 11 (si cred ca sotul are niste ganduri necurate in seara asta, eu sper sa mi se para)

Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Lauraa, nici bebelina mea nu e foarte activa, dimineata si seara ce mai da din craci. Mi s-a intamplat de vreo doua ori sa o simt si la scoala, dar foarte usor si putin timp. La suprafata nici vorba sa se vada sau sa simt (or fi si sunculitele mele de vina).
In legatura cu kg, eu am plecat de la 65-66 si acum am 72, deci nu e prea grav, dar nici de invidiat nu sunt.

Abia astept sa intru in concediu, ma inscriu de pe acum la schimbul III.

O seara faina!

Andreea 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

DanaMi felicitari pt. bebita grasun!

Noi ne-am hotarat sa lasam hainutele la urma, pt. ca oricum am primit deja o sacosa generoasa de la baieteii nasei, asa ca nu e urgenta.
Asa ca in weekendul trecut am achizitionat multe alte maruntisuri gen lenjerie, paturici, termometre, ser fiziologic, bavetele, prosopele mici si de baie, scutece, comprese sterile, sampon, sapun, ulei de corp, cremuta cu zinc, servetele, chiar si niste maimutoi de plus si altele care nu-mi mai vin in minte, iar urmatoarele programate sunt patutul si caruciorul, pt. care deocamdata am intocmit lista cu preturi.

24+ cu Catalin-George
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput