Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(41)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby-first
Dar mai am s motive intemeiate, de exemplu, am schimbat numele feetitei de 2 ori deja pana am ajuns aici, pentru ca sau nu-i placea soacrei, sau mamei...

Noi n-am spus ce nume punem copilului! Le.-am zis tuturor ca ne-am hotarat, dar ca e treaba noastra, or sa il afle dupa ce se naste bebele (chiar dupa ce s-a nascut ne-a intrebat de nume, ca se scrie pe bratara de identificare).
N-am spus tocmai datorita faptului asta, ca fiecare vrea altceva. Pana la urma era copilul nostru . A, doar nasilor le-am zis ceva de genul: "vreti sa ne botezati copilul? Va fi fetita si o va chema Eliza" . (au fost dragutzi si au fost de acord).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto
Fetele vi se intampla ca dupa ce mancati sa vi se faca rau? Eu patesc asa dupa fiecare masa (cele 2 mese pe zi)...simt cum ma ia cu ameteli, cu stari de greata si nu pot sa stau deloc intinsa in pat ptr ca simt ca nu pot respira....

Si mie mi se mai intampla. Eu iau gustari mai dese si mananc mai putin o data. Astfel nu se mai umple stomacul pana la refuz...

22+

Mergi la inceput

Inca o data -icei pentru cele care mi-au urat de bine cu ocazia zilei de nastere .

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

Va invit sa inauguram Capitolul42

Mergi la inceput