Regimul disociat (3)
Raspunsuri - Pagina 9
bretonica spune:
La multi ani de 8 Martie!
...
Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...
La multi ani!
delphinus
...SHI TE MAI VEAU!!!
RazaDeSoare spune:
De 8 Martie va doresc sa fiti atat de frumoase,fericite,deosebite,alintate si inconjurate de cei dragi incat sa aveti zambetul pe buze pana la urmatoarea zi a femeii.
"LA MULTI ANI!"

lexutza221 spune:
Buna fetelor vreaus a incep si eu regimu asta de maine ..ca azi sunt mucenici in casa si tre sa resprect traditia
am 1.66 si 75 kg
m-am ingrasat anu asta peste 10 kg din cauza stresului ..ne auzim maine sper sa functioneze regimu asta am citit ca la voi merge si ma motivez si eu
iwantgfm spune:
eu vin cu vesti proaste. nu o sa pot tine dieta cel putin o saptamana. asa mi-a zis medicul. am niste probleme de sanatate. e mai complicat. dar imediat ce am aprobarea lui ca sunt mai bine, o sa incep disociata din nou cu forte noi.
ancamari spune:
Lexutza - Bine ai venit!
Iwantgfm - Multa sanatate!
Eu imi revin dupa bronsita, am si migrena de 8 zile, sunt si la CM, sa vad ce o sa am de raportata miercuri, bine ca stagnez macar. Ieri am mancat mucenic moldovenesc cu nuca si miere si o mare placinta cu branza, azi ma bag la lactate.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09
Delphinas spune:
offf....toata lumea vine cu vesti proaste???
o fi de la astenia de primavara.
cu o super intarziere a urez si eu la multi ani de 8 martie. o primavara frumoasa si senina va doresc.
pt ceva timp nu o sa mai tin nicio dieta. va trebui sa ma regasesc, sa am cred cea mai serioasa discutie din viata mea cu mine insami si sa cadem la un comun acord ce voi face pe viitor.intr-un cuvant imi lipseste vointa...nu am vointa sa tin un banal regim de slabire pt sanatatea mea, nu am vointa sa mai pedalez la bicicleta, desi am observat ca atunci cand pedalez nu ma mai dor incheiturile de la picioare, nu am vointa sa ma las de fumat si cica imi doresc un copil. si exeplmele pot continua.
oricum va voi urmari, va voi incuraja, voi face actualizari la tabelas, voi fi alaturi de voi...poate imi vine si mie chefu sa fac ceva cu viata mea sa nu mai stau intr-o stare din asta letargica.
lexutza bun venit si daca ai ceva mai multa vointa, trimite-mi si mie.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
bretonica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas offf....toata lumea vine cu vesti proaste??? o fi de la astenia de primavara. cu o super intarziere a urez si eu la multi ani de 8 martie. o primavara frumoasa si senina va doresc. pt ceva timp nu o sa mai tin nicio dieta. va trebui sa ma regasesc, sa am cred cea mai serioasa discutie din viata mea cu mine insami si sa cadem la un comun acord ce voi face pe viitor.intr-un cuvant imi lipseste vointa...nu am vointa sa tin un banal regim de slabire pt sanatatea mea, nu am vointa sa mai pedalez la bicicleta, desi am observat ca atunci cand pedalez nu ma mai dor incheiturile de la picioare, nu am vointa sa ma las de fumat si cica imi doresc un copil. si exeplmele pot continua. oricum va voi urmari, va voi incuraja, voi face actualizari la tabelas, voi fi alaturi de voi...poate imi vine si mie chefu sa fac ceva cu viata mea sa nu mai stau intr-o stare din asta letargica. lexutza bun venit si daca ai ceva mai multa vointa, trimite-mi si mie. poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
...
...
..hai iubire ca te vei regasi tu...offf...e tare greu stiu...da sa pup fata
...shi te mai veau