Regimul disociat (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Soanso felicitari si spor in continuare.Zisei eu ca incet incet ne facem manechine

Alina86 pai cum nu stii de cand??De astazi gata,esti oficial la regim.Te "bagam"noi daca nu vrei tu.Sigur ca poti scapa de kile,trebuie doar interzisa mancarea asta.Eu m-am lasat de fumat acu multi ani,sa tot fie vreo 5(am fumat in liceu,tuta de mine)insa nu m-am ingrasat.Inainte eram activa tare,acum insa doar munca si casa,mai rar sa am timp sau chef de alte activitati.

Deci..incepi de azi cu ce vrei tu,legume,fructe,ce mai conteaza.Spor si tie!

(astazi am limbarita,nu cred sa scapati de mine asa usor.Daca va stresez imi ziceti stop,ca bag un subiect la ZZ )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

alina,spor la slabit ,pai ai putea incepe in ordinea de pe prima pagina,daca nu-ti place vreu aliment intr-una din zile il inlocuiesti cu alceva,eu de ex nu mananc peste asa ca ziua respt mananc carne!

razadesoare,pai manechina nu am fost eu veci .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina86 spune:

Deocamdata am infulecat 2 fructe si am dat-o in bara cu un covrig

Mergi la inceput

[Eu m-am lasat de fumat acu multi ani,sa tot fie vreo 5(am fumat in liceu,tuta de mine)insa nu m-am ingrasat.Inainte eram activa tare,acum insa doar munca si casa,mai rar sa am timp sau chef de alte activitati.

Dcand nu mai fumez am un chef nebun de rontait. Poate e doar psihologica treaba si eu am cazut in plasa. Normal inainte eram mai activa, faceam sport, acum..... birou, casa, cratita. Nimic altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iwantgfm spune:

buna! ce mai faceti ?

bun venit fetelor noi si multa bafta cu disociata!

eu ma simt foarte bine, adica nu am mai facut nicio abatere, e a doua zi si nu poftesc la nimic. adica am poftit ieri la ceva, dar mi-am pus pofta in cui. totusi eu cred ca azi am mancat cam mult!!! sa va zic si voua si sa-mi ziceti ce credeti: dimineata- branzica telemea (nu multa, ca totusi.. e sarata) pranz = 1 pahar lapte batut napolact 470g cu 2%grasime si am adaugat niste bucatele mici mici de telemea (stiti ca laptele batut de la napolact se aseamana usor cu smantana, si a mers de minune telemeaua in el) si la cina, tot un pahar de lapte batut napolact 470g cu 2%.

e mult,nu :(? pe viitor am sa stiu si n-am sa imi mai iau 2 pahare pe 1 zi. ca altcineva n-are cine le manca. ei, din greseli invatam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iwantgfm spune:

hihi, n-am mai mancat laptele la cina, deci la cina nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senz_benz spune:

`neatza:) va multumesc,fetelor,pt sfaturi si urari si va doresc si voua acelasi lucru!
m-am trezit cu un chef nebun de a slabi si incep astazi disociatul,cu ziua de fructe...sper sa nu-mi fie greu
deci,am 1.60m inaltime,65kg si sper sa ajung la 56(macar)
va si va urez succes si voua!

HaPpY 4EvEr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

pt toata lumea
asa cum v-am spus mie imi este cat se poate de greu sa slabesc stand acasa....nu fumez acasa asa ca simt nevoia sa bag mereu ceva in gura sa am o ocupatie.
si plus de asta in sfarsit au venit si rusii asa ca alt motiv de a nu tine regim...nici bicicleta nu am facut....deja discutii de genu....suport de haine avem au inceput sa apara prin casa.
ma duc sa la lupt un pic cu tabelasu

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Neata fetelor. Aseara cand am ajuns acasa de la serviciu ma simteam f bine, excluzand faptul ca imi era un pic foame dar a trecut.
Multumesc pentru incurajari
La multe kg in minus

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Delphinas
....nu fumez acasa asa ca simt nevoia sa bag mereu ceva in gura sa am o ocupatie.

Si eu am avut si mai am aceeasi problema, abia ma abtin sa trec pe langa raftul cu d'ale rontaitului fara sa pun in cos ceva.
Eu zic sa bem un pic de apa cand vrem sa ducem ceva la gura. Eu deja mi-am pus petul pe birou

Mergi la inceput