Regimul disociat (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iwantgfm spune:

dulcetita, presupun ca sarmalele au orez alb, deci nu.
si eu am facut-o de oaie cu un croissant. am avut niste probleme si mi-am gasit refugiu in dulce.. si nu vroiam fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Ma alatur si eu voua,astazi am mancat salata insa am papat si o feliuta mica de branza si o felie de sunca de praga.Varza asa goala parca nu avea nici un gust.M-am obisnuit sa beau 2 litri de ceai verde pe zi,ceea ce este bine,am observat ca nu mai beau cafea si nici somn nu imi este.Ba chiar am energie mai multa.

Delphi,interesant linkul cu mentinerea,o sa mai citesc pe acolo si sa tin cont de sfaturi.

Carmen 1967-bine ai venit.

Mergi la inceput

Si pentru ca am avut nervi astazi si am fost prost dispusa,acu pe seara m-am delectat cu niste bomboane.Asa ma oftic acum de imi vine sa ma iau la bataie

Na,se duse naiba regimul meu pe ziua de astazi.Am un caiet unde notez pe fiecare zi,astazi am scris DULCIURI la ce am mancat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iwantgfm spune:

RazaDeSoare, dupa cum ai citit mai sus si eu am dat-o in bara azi. :(

a tinut cineva disociat cu abateri si a dat rezultate si asa? mai mici, dar a dat?

Mergi la inceput

Iwantgfm la inceput eu am tinut strict regimul si am slabit 3 kile intr-o sapt.Am inceput nu fix de la 65,cred ca aveam 63,5 insa intr-o sapt am dat ceva jos.De aproape 3 sapt stagnez la 58,asa ca m-am demoralizat tare si am mai luat-o pe aratura.

De maine iar la regim strict pana luni,ca luni vin parintii si imi aduc coliva si siiigur o sa mananc.

Off,de ce oare or exista asa multe bunatati pe piata.Vreau sa le interzic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Delphinas,propun sa iei la noi ca prea am mancat yilele astea bunatoati din diverde motive

iwantgfmmersi ca mai luminat acum il pot scrie usor fara sa ma "balbai".
mai eu te admir sincer...ca ai inceput asa de devreme sa te apuci de regimuri de diete,te informezi ...nu ca mine care pana in faculta nu am stiut ce-i ala regim ...bine eram slabuta 53-55kg,in 2003 cand m-am casatorit aveam 57 kg.iti poti inchipui ce balena eram in ianuarie la 68 de kg.
mersi de raspunsuri

cine stie??pufuletii ingrasa???

vickynu mai dai nici un semn de viata???cum a fost petrecerea fiului,a iesit bine surpriza???

cine bea o cafeluta cu mine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna dimineata...carmen bun venit si spor la slabit
iwantgfm eu am inut disociatul strict timpr de 4 luni, dar strict...fara zahar, alcool si tigari doar cafea un pic. rezultatul -16kg
beyyy si sa nu va mai aud ca sunteti batrane...da? clar sa fie. nu suntem batrane...doar inaintate in varsta. sa va fie clar
NU SUNTEM BATRANE...SUNTEM PUTIN INAINTATE IN VARSTA
iwantgfm ia fa tu un pustiu de bine si ne trimite din tineretea ta.

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

soanso daca e musai sa scot il scot...dar mai bine ne mobilizam din ambitie si din dorinta de a ne simti bine in pielea noastra.
daca nu merge si nu merge...scoate

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen1967 spune:

Buna dimineata,
ieri am tras tare cu legumele mele, la care am pus 2-3 linguri de salata de sfecla rosie...asa ca au fost tare bune! ( si chiar mi-au mai ramas ...)
Azi prestez fructe: am pe birou o cana de blender cu amestec de fructe.
Acasa un pomelo.
Peste 2 saptamani e ziua mea ...asa ca imi doresc sa fiu in forma si vreau sa demonstrez mie ( si de ce nu si altora !) ca se poate ....
Sa inteleg ca voi tineti demult dieta asta . Se intampla sa mai calcati stramb? macar asa in weekend...intreb si eu !?
Eu am zic ca in weekend sa inerc ceva usor mai diversificat.
Sa vedem daca de luni mai pot regimul asta strict.
Spor la slabit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

E pap urzici azi, dupa 3 zile de carne cred ca m-am ingrasat un pic, sa vad acum dupa legume si fructe, azi incerc numai legume, sa vad daca ma tin pana diseara.

Disociatul in ansamblu merge si cu mici abateri, doar ca ajungi sa stationezi cateva zile la aceeasi greutate.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09

Mergi la inceput