Regimul disociat (3)
Raspunsuri - Pagina 3
dulcetica spune:
Nu stiu daca ati auzit ,dar se spune ca daca vrei sa te ingrasi ,tine o cura de slabire.
Habar n-am ce-a tinut monica,dar n-o tin ca vad ca n-are efect.![]()
soanso spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iwantgfm soanso, te gandesti la disociat cu paine de intrebi ? painea neagra din comert are colorati, eventual foarte putine tarate fine. deci e faina alba grau cu colorati. nu te-as sfatui s-o consumi. painea de secara e mai buna, satioasa,sanatoasa sau daca nu-ti place, graham e si ea buna, decat aia "neagra" . sper ca ti-am fost de folos. |
nuuuuu ,dar eu am inceput disociat din ianuarie si adevarul e ca nu pot tine o vesnicie nu???
eu ma refeream aci la perioadele de pauza(mentinere) .
deci sa cumpar paine de secara,sau graham???
de la ce vine nikul tau??nu il pot memora nicicum si as vrea sa fac o asociere
in faculta o colega de camera isi dizolva tarate in apa sauiaurt si manca asa pe stomacul gol.
ancamari,succes
te-ai cantarit inainte?sa vedem cat slabesti in 9 zile!
Delphinas spune:
mai pe la ora amiezei cum ar veni
iwantgfm este acolo la catastif...iar prima raportare o vei face miercurea viitoate
v-am pus pe prima pagina un link care un site unde, din punctul meu de vedere, sunt date corect asocierea alimentelor pt perioada de mentinere. si de la aceasta clasificare s-a ajuns astfel la regimul Monti.
cat despre paine...eu imi fac paine acasa...nu ca as avea timp, dar o masinarie care o face pt mine. eu ii pun ingredientele si ea presteaza pt mine
si pot sa va spun ca nu se compara cu absolut nimic cu painea din comert. mi-am facut si paine integrala si paine cu secara...sunt etraordinar de gustoase si satioase.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
ancamari spune:
Delphinas - multumesc pt modificari!
Tu ce ai patit? Nu ai mai tinut regim?
Soanso, deja ma simt plina pana in gat de la carne pt ca eu nu mananc decat max 1 data/sapt carne. M-am cantarit la inceput, acum e irelevant pt ca am burta plina. Vedem dupa iaurturi si fructe.
Eu am hotarat ca de paine nu ma mai ating, am mai avut o perioada de 2 ani in care nu am mancat paine, mie imi "face burta" painea.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09
carmen1967 spune:
Buna,
primiti si "babe" la discutii ?
Ma straduiesc si eu cu disociatul si e ok! ( sa vedem dupa...)
In doua saptamani, tinut destul de drastic, de luni pana vineri si usor mai permisiv in weekend am slabit sigur 3 kg. (sau DOAR ...3 kg
?)
Am uitat sa imi precizez varsta ( inca 41...).Sigur ca pe vremuri , cand eram mai tinerica ...se duceau kg mai repede!!!!
Bun si asa ! am plecat de la 72 kg ( multe rau de tot!) pentru 1.64 m, acum o saptamana ajunsesem la 69 kg.
Saptamana asta tot disociat, un pic rasolit luni ( branza de vaci,iar seara gratar cu putina varza...), marti lactate, miercuri carne, joi legume si maine fructe.
Astept cantarirea de sambata si sper sa mai fi scapat de inca 2 kg..adica noua greutate sa fie in jur de 67 kg.
Trag tare cu gimnastica (acasa)si masaje cu supliform.
Mai iau uneori si spirulina si niste pastile cu otet de mere (le am in casa).
Astept weekendul, ceva mai permisiv, dar in limite de bun simt.
Sa vad ce dieta adopt de luni, ca mai vreau vreo 3-4 kg sa mai dau jos.
Spor la slabit!
ancamari spune:
Carmen, bine ai venit! Delphinas dragalas tine un tabel pe prima pagina, da-ne datele pt completare! La noi cantarirea e miercuri.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancamari Delphinas - multumesc pt modificari! Tu ce ai patit? Nu ai mai tinut regim? Eu am hotarat ca de paine nu ma mai ating, am mai avut o perioada de 2 ani in care nu am mancat paine, mie imi "face burta" painea. |
eu am fost o
au fost mosii sambata si cum sa nu fac ceva bunatati pt maxutu meu....si plus ca am primit de-a bunatati de la mama, nasa, matusa si tot asa si mai departe...si cum sa nu se puna.si la mine paine "face burta" se cunoaste de cum mananc. si bicicleta am uitat sa o scot din "garaj" am lasat-o sa se odihneasca sa nu cumva sa fie epuizata.
dar revin in forta de luni...jurrrpoze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasawww.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
carmen1967 spune:
Multumesc de primire...
Va dau si eu datele mele:
Carmen 1967, varsta=41 (inca...), inaltime=1.64 m, greutate initiala =72kg, acum =69 kg, target=63kg.
Spor in toate!!!
iwantgfm spune:
buna, eu sunt curioasa de la ce anume vine 74 la W1 in tabel. cine ma lamureste ?
soanso, glumeam de faza cu ziua de paine.
e mai buna de secara (mie mi se pare delicioasa, dar unora nu le place, vezi cum e)si totusi nu exagera. ce pofta mi-e si mie. nickul.. pai i want gfm adica i want good for me adica vreau bine pentru mine. iti vine mai usor acum? 
taratele cu iaurt sau apa sunt bune mai ales pentru constipatie, si eu consumam aproape zilnic inainte de disociata. inca am probleme cu constipatia, dar .. nu stiu ce sa-i mai fac.
delphinas, eu am tinut monti, si am slabit cu el, dar apoi dadeam iama in dulciuri, zicea mama ca n-am mai vazut, si tot asa o tineam: slabeam, mancam dulciuri si puneam la loc, dar de 60.5kg n-am trecut niciodata.
carmen, welcome and good luck!
trebuie sa va spun ca astazi am trisat, sunt la lactate azi si maine.. stiti biscuitii aia in diferite forme, bazaconi? erau cu sare, am luat 3 :( . eram la scoala si mi-era foame. dar cu nimic altceva nu m-am abatut. tin in continuare. in schimb sunt mandra de mine ca am rezistat la gogosile de ieri. 
dulcetica spune:
Buna,
Tocmai m-am intors de la sedinta cu parintii si rupta de foame,am mincat SARMALE.De pofta ca a fost maica-mea pe la mine si mi-a lasat in frigider.Am impresia ca nici macar monti nu-s.![]()
Carmen,care babe?Adica daca-s mai durdunica si am trecut de 41, ma incadrez in categoria asta?
Mai ales acum cind urmeaza sa devenim fotomodele...