Regimul disociat (3)
Raspunsuri - Pagina 20
Micaela_gl spune:
Citisem la capitolele precedente si am vazut k fetele mai mancau si paine si tot slabeau. Eu d felul meu nu mananc paine,doar din an in paste. Ciudat e k sapt asta am avut si eu pofta d paine. Azi fructe,dar deja am papat si vreo 4biscuiti(simpli). O zi buna tuturor
senz_benz spune:
ms pt raspuns,micaela
,oricum,eu acum pap 2 felii de paine cu branza dulce si cu ceai,asa ca un mic dejun,k acum m-am trezit
o zi buna,tuturor!
http://madootza19.hi5.com
Micaela_gl spune:
Azi se pare k nu prea o sa fie disociat. Am inceput cu dulce,apoi fructe si salata si acu orez. Makr sa nu mai mananc dupa 6,tot ar fi ceva. E asa naspa k altcineva hotaraste ce mananci. Cand pot ma fofilez si nu mananc. Dar sunt zile knd nu pot scapa. Ink o ora si libera..yupi!
senz_benz spune:
ieri am avut lactate,am mai mancat 2 iaurturi,si la 18:00 2 felii de pizza cu cascaval si smantana
ca aveam o pofta

azi pap gratar de pui
,abia asteptam ziua asta:D
de dimineatza am baut o cafea,si acum am mancat o feliuta de carne de porc ca imi era foame si astept sa se faca puiul ca sa mananc si eu k lumea![]()
![]()
![]()
va
si va mai astept pe forum!
Micaela_gl spune:
Felicitari tuturor fetelor kre au tinut disociat week-endul asta. Eu am reusit sa tin doar p mese,dar in schimb am papat dulciuri. :d sa spunem k am compensat cu o sesiune serioasa d shopping :)) ink nu stiu ce tin maine,probabil fructe sau legume sa ma dezintoxific. O saptamana buna fetelor
senz_benz spune:
puiul mult asteptat s-a sfarsit si cu 2 mici cu mustar si putina paine la pranz,apoi la cine iar un mic si o felie de paine cu branza
asa e cand sunt libera,mi se face pofta de orice si as manca tot timpul din lipsa de ocupatie

imi place insa ca incepe sa se vada kg pierdute,am probat astazi o gramada de haine care nu imi mai erau bune si am constatat fericita ca intru din nou in ele

in functie de evolutia regimului,ma gandesc sa trec si eu la grupul "cel mai usor regim de slabire",vad ca acolo sunt mai multe fete dornice sa slabeasca,cu mai multa vointa
va urez si eu o saptamana cat mai frumoasa si calduroasa si fara tentatii alimentare!
Micaela_gl spune:
Benz,suntem km gand in gand. Si p mine ma tenteaza 'cel mai usor..' cu toate k as vrea o combinatie intre ele..adik dimineata sau la pranz sa-mi mai fac kte o pofta,sa nu ma mai apuce seara. Ramane d vazut ce o sa fac..vai ce cutremur a fost azi-noapte in roma..zi buna la toate fetele..
Delphinas spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui bretonica![]() ![]() ![]() .... TE IUBESC SHI TE MAI VEAU!!![]() |
nu mai scoate pochii stii ca visez urat cand ii vad...vrei sa am cosmare???
daca ai sti cat mi-e de dor de tine...

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasaEmma INVINGE cancerul
ancamari spune:
Delphinasule - te rog sa faci si tu capitol nou! Mai faci ceva modificari la tabel? Eu am 57,5kg de cateva zile.
Eu am mancat asa: sambata - carne la gratar, ieri- macrou la gratar si azi carne ramasa, un carnacior mic. Sunt la CM dar cantarul era vesel dimineata, stgnare si incep sa sper la o usoara scadere in cateva zile.
Nu am mai luat MD Monti, dar am halit clatite cu dulceata in pauza dintre carnuri.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09

.....

TE IUBESC SHI TE MAI VEAU!!