Regimul disociat (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela_gl spune:

Felicitari benz! Tine-o tot asa. Eu nu ma laud cu rezultate,stagnez. Da e un lucru bun tinand cont d week-endul trecut si d faptul k nu am fost la baie d 4zile. Dar o sa rezolv si asta. Ma dau p ceaiuri. Am auzit si eu pareri diferite p baza iaurtului cu fructe. Parerea mea,k atata timp kt e slab in grasimi,rau nu poate se fak. Si imi place mai mult asa. Trece ziua mai usor

Mergi la inceput

Am fost azi cu babutza la supermercat. Vai fetelor,ma scurgeam: oua d ciocolata in toate colturile,panetone si colombe. Dar tre sa ma abtin pana la paste. O zi buna fetelor si fara tentatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

57,8 kg
Deci in sfarsit o mica scadere de 0,5 kg.
In luna martie am slabit 1,2 kg.
Eu zic ca e ok si asa pt ca am fost de multe ori la sport si mi s-a intarit carnea pe mine, arat mai bine decat acum o luna.
Sa vedem cum trec de Paste, ma apuc sa va tradez cu Montignacele, sa vad cum reusesc sa ma si mentin.
Deocamdata azi carne si maine legume.
Eu in ultimele saptamani am tinut numai zilele de: carne, lactate, fructe si legume, uneori am alternat mese de fructe cu legume. Si dulciuri seara, deh, fiecare cu viciul lui. Mi-e pofta de peste la gratar, poate reusesc in we sa fac gratar la tara pentru ca eu casa nu o imput numai pentru mine.
Spor la slabit!
Bravo celor care au slabit saptamana aceasta!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09

Mergi la inceput

Buna dimineata! Poftiti la cafea!
Inca o mica scadere! 57,5 kg
Mai am 0,5 kg pana la target, sper sa mai dau jos pana la Paste.

poze sept-oct ; poze nov-dec ; poze ian-febr ; poze martie ; poze iun-iul ; poze mai-iun ; poze intalnire 11 mai ; poze vacanta corfu ; poze oct ; poze nov ; poze Craciun ; poze ian09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senz_benz spune:

bv ancamari...nu mai ai mult!
am si eu o intrebare:eu de cand tin regimul,am renuntat la cafea!m-a ajutat acest lucru?:D
in sfarsit am ajuns si eu la ziua de legume,acum mananc un castron mare de castraveti,cu putin marar verde,stropiti cu zeama de lamaie-delicios!
mai tarziu mai pap o salata de castraveti cu rosii,apoi diseara morcov ras cu zeama de lamaie!
va pup si succes in continuare!

http://madootza19.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senz_benz spune:

micaela,tu ce mai papi azi?
cam putine fete la raport ieri,vad ca nu prea mai e nimeni interesat de subiectul asta:(:(

http://madootza19.hi5.com

Mergi la inceput

Se pare k mesajul meu d dim nu a ajuns. Imi facuse ancamari pofta d o scrumbie la gratar :d da tre sa ast pana vin aksa..observasem si eu k era putina lume la raport..am luat-o k un semn bun,poate si-au atins targetul..delphinas,pe tine ink t astepam..azi sunt la lactate..pap mult asteptatele iaurtele cu fructe..asa poate imi mai potolesc si pofta d dulce,k salivez toata ziua..o zi buna la toate

Mergi la inceput

Uite cum se schimba planurile. Am zis k azi tin lactate,dar a facut baba o carne buna asa k azi tinem carne si maine lactate :d

Mergi la inceput

Micaela - iaurturile ale cu fructe nu au zahar? La noi numai Zott gasesc cu fructe si indulcitor, dar tot au multe calorii si se gasesc foarte greu, numai prin hipermarket, nici acolo intotdeauna.

Sens_benz - bravo si tie! si multumesc. Ar mai merge sa dau cateva kg jos (si mai ales burta care tot proeminenta este) dar nu stiu daca mai am rabdare. Acum am fost in p-ta si am luat niste turte/batoane din tarate, cred ca de maine incep sa tin cu mic dejun tip Monti si incerc sa mai bag treptat din alimentele pe care le-am tot scos pana acum. Eu beau 2 cafele slabe pe zi, cu lapte si indulcitor sau zahar brun. Sunt innebunita dupa cafea si ciocolata.

Azi am mancat sarmale de post (cu putin orez), ciorba de legume. Diseara mananc mancarica de stevie si salata de varza. Intre timp o sa fac 1-2 ore de aerobi, de maine fac pauza de sport vreo saptamana.

Mergi la inceput

Ancamari,iaurturile astea vad k au si zahar,dar cik sunt speciale pt dieta. Au 70 d calorii. Si eu sunt inebunita dupa ciocolata,ma mir k am rezistat 4zile fara. Din fericire,cu burta eu nu am probleme,mai plata d atat nu pot fi. La mine problema e la solduri,sunt cam lata,mare parte din cauza constitutiei dar si ceva in plus. Dak la pranz am papat carnita,are ceva dak diseara pap iaurt sau un fruct? Mi se pare tare grea carnea. D knd sunt aici m-am obisnuit cu multe verduri. Si totusi am pus p mine. D la pasta mi se trage :)) o zi buna fara ispite

Mergi la inceput